IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Aralık 2011, 16:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AK Partili Vekil : Dedemi Ermeniler Zehirledi




AK Partili vekil, "Eğer bir soykırım varsa o da Türk soykırımıdır. Dedemi Ermeniler zehirledi" şeklinde konuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, soykırımı inkara hapis cezası getiren yasa tasarısını kabul eden Fransa'ya tepki göstererek, "Zaten saçma sapan oylamaya 40 kişi katıldı. Fransa'nın bu ucuz hamlesi, Sarkozy'nın ucuz siyaseti, tarihe kara leke olarak yazılacaktır" dedi.

İşte Ak Partili vekilin o sözleri

ERMENİLER DEDEMİ ZEHİRLEDİ


'Ermeni soykırımı' diye birşey olmadığını söyleyen Bakır, "Eğer bir soykırım varsa bunun adı Türk soykırımıdır. Benim dedem, 1915'te Ermeniler tarafından zehirlenerek öldürülmüştür. Babaannem 8 yaşında babasız kalmıştır. Bütün ailedeki 8 erkek kardeşin hepsini öldürmüşlerdir. Tarihe doğru bakmak gerekir. Tarihi doğru okumak icap eder" diye konuştu.

Kayseri'de, merkez Melikgazi AK Parti ilçe kongresine katılan AK Parti Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, yaptığı konuşmada, yoğun bir dönemden geçtiklerini, bütçe görüşmeleri nedeniyle grup kararıyla Ankara dışına çıkamadıklarını, bu nedenle bir süre Kayseri'den uzak kaldığını anlattı. Fransa parlamentosunun kabul ettiği sözde Ermeni soykırımı inkar yasasını da değerlendiren Bakır, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde sözde Ermeni soykırımını inkara hapis cezası getiren yasa tasarısı Fransa parlamentosunda kabul edildi. Bu kanunu şiddetle lanetliyoruz ve kabul etmiyoruz. Türkiyegüçlendikçe, 'meyve veren ağaç taşlanır' misali, taş atılıyor. Güçlendikçe taş atanlar çoğalacak. Fransa güç kaybediyor. Bu Fransa'nın siyasi hamlesidir. Ermeni soykırımı olmuş olmamış Fransa'nın umrunda değil. Esas konu Türkiye'nin AB'ye girmemesidir. Çünkü Türkiye gibi güçlü bir ülke AB'ye girdiği takdirde İngiltere, İtayla ve İspanya'yla birleşerek büyük bir güç odağı oluşturacaktır ve Fransa'nın hegemonyasına son verecektir. Fransa da bunu çok iyi biliyor. Zaten saçma sapan oylamaya 40 kişi katıldı. Fransa'nın bu ucuz hamlesi, Sarkozy'nın ucuz siyaseti, tarihe kara leke olarak yazılacaktır."

ERMENİ SOYKIRMI DİYE BİR ŞEY YOK


Bölgede o dönem Rus ve Ermeniler tarafından 2.5 milyon Türk'ün katledildiğini söyleyen Gündeş Bakır konuşmasını şöyle sürdürdü: "'Ermeni soykırımı diye bir şey yok. 1. Dünya Savaşı'nda bölgede 2.5 milyon Türk ölmüştür. Nasıl ölmüştür bu Türkler? Ermeniler, Rus ve Fransız üniforması giyerek Türk köylerini basmış; kadın, çoluk çocuk demeden yakarak katletmişlerdir. Türklere ait toplu mezarlar sık sık bulunuyor. Ermeniler tarafından öldürülen Türk sayısı 2.5 milyondur. 300 bin Ermeni'nin de teçhir sırasında öldüğü ifade ediliyor. Kim kimi öldürmüştür, soruyorum? Eğer bir soykırım varsa bunun adı Türk soykırımıdır. Doğu Anadolu'da Rus ve Ermeniler tarafından Türk soykırımı yapılmıştır. Fransa bizle uğraşacağına kendi tarihine baksın. 1915'e gitmeye gerek yok. 1990- 93 yılları arasında Ermenistan Azerbaycan'ın topraklarını işgal etmiştir. 2 milyon Müslüman Türk, mülteci durumuna düşmüş evlerini yurtlarını terk ederek Azerbaycan'ın içine kaçmak zorunda kalmıştır.

Benim kendi dedem, 1915'te Ermeniler tarafından zehirlenerek öldürülmüştür. Babaannem 8 yaşında babasız kalmıştır. Bütün ailedeki 8 erkek kardeşin hepsini öldürmüşlerdir. Tarihe doğru bakmak gerekir. Tarihi doğru okumak icap eder. Eğer tarihse biz tarihlerimizi zaten açıyoruz. Buyursunlar gelsinler Osmanlı arşivlerinde herşey doğru biçimde yazmaktadır." Hayatını kaybeden Aydın Menderes'in, hastanedeki son ziyaretçilerinden birisinin de kendisi olduğunu söyleyen Pelin Gündeş Bakır, ölümünden 4 gün önce gerçekleştirdiği ziyarette, Aydın Menderes'in sandalyede gözleriyle namazını kıldığını anlattı. Aydın Menderes'le 60 yıllık aile hukukları olduğunu, önce ölümünden 20 gün önce ziyaret ettiğini, 4 gün önce de kendisiyle görüşmek istemesi üzerine ikinci ziyaretini gerçekleştirdiğini anlatan Gündeş Bakır, "Benim genç yaşta profesör olmamla ilgili övgü dolu sözlerini anımsıyorum. Ailemle ilgili övgü dolu sözleriyle gururlanmıştım. Üzüntümü tarif edemem, ancak babasına kavuştuğu için mutlu olduğunu düşünüyorum" diye değerlendirdi

Kaynak : Ensonhaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dedemi, ermeniler, partili, vekil, zehirledi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kola 5 öğrenciyi zehirledi Lucifer Haber Arşivi 0 13 Aralık 2011 16:39
AK Partili vekil vefat etti Cemalizim Haber Arşivi 3 29 Ekim 2011 11:34
Yiğit Bulut \ X partili, Y partili ayrımı kalmadı, tek soru var Pentagram Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 18 Ağustos 2010 16:51
Eşine Kızdı Çocuklarını Zehirledi Kralice Haber Arşivi 0 21 Haziran 2008 15:19