IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2012, 11:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Flaş!.. Ibrahim tatlises’e yönelik silahli saldirinin ardindan görülen davanin ..




FLAŞ!.. İBRAHİM TATLISES’E YÖNELİK SİLAHLI SALDIRININ ARDINDAN GÖRÜLEN DAVANIN İKİNCİ DURUŞMASINDA BİR SANIĞIN TAHLİYESİNE KARAR VERİLDİ!.. DAVANIN BİR NUMARALI SANIĞI ABDULLAH UÇMAK ÇOK ÇARPICI İFADELER KULLANDI!..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
P { margin: 0px; } Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıya ilişkin görülen davada, tutuklu sanıklardan Bülent Altun'un tahliyesine karar verildi.
İstanbul 17. Ağır Ceza mahkemesindeki davada görüşünü açıklayan Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Aksoy, İbrahim Tatlıses'in ifadesinin alınması ve Tatlıses ile Damla Çakıcı'nın kesin sağlık raporlarının istenmesine karar verilmesini talep etti.
Tutuklu sanıklardan Ruşen Mahmutoğlu ve Bülent Altun'un tahliye edilmesini de isteyen savcı Aksoy, diğer sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini talep etti.
Bunun üzerine duruşmaya bir saat ara veren mahkeme heyeti, aranın ardından tutuklu sanıklardan Bülent Altun'un tahliyesine karar verdi.
Mahkemede, sanatçı İbrahim Tatlıses'in talimatla ifadesinin alınması için Ankara özel yetkili mahkemesine yazı yazılmasına hükmedildi.
Diğer tutuklu sanıkların bu hallerinin devamının kararlaştırıldığı mahkemede, duruşma 18, 19 ve 20 Nisan 2012 tarihlerine ertelendi.
Tatlıses ile husumetinin bulunduğunu söyleyen duruşmanın bir numaralı sanığı, "2003 yılında Tatlıses'e bir saldırı yapacaktım. Yapamadan yakalandım. Cezaevinde bu defteri kapattım. Ama İbrahim Tatlıses sürekli beni şikâyet ediyordu. İbrahim Tatlıses'in vurulduğuna üzülmedim. Ancak o bayana üzüldüm" dedi. Uçmak savunmasında ayrıca "Olayın yaşandığı gün ben İstanbul'un Avrupa yakasına hiç gitmedim. Kiraladığım araçta GPS cihazı olduğunu biliyordum. Bu olayı ben yapsam GPS cihazını niye söktürmeyeyim." diye konuştu.



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ardindan, davanin, flaş, görülen, ibrahim, saldirinin, silahli, tatlises’e


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. üç yillik ilişkilerinin ardindan geçtiğimiz temmuz ayinda bodrum’da ... PauL Haber Arşivi 0 26 Ocak 2012 11:58
Flaş!.. Ibrahim tatlises’in oğlu ido, babasiyla dargin olduklari iddialarina yanit .. PauL Haber Arşivi 0 08 Aralık 2011 11:30
Flaş!.. Tv’de ibrahim tatlises’in “öfke” kustuğu ve “iyileşince görürler” ... PauL Haber Arşivi 0 05 Aralık 2011 18:39
Flaş!.. Hastanede nikah kiyan ibrahim tatlises ve ayşegül yildiz’in düğün tarihi.. PauL Haber Arşivi 0 02 Aralık 2011 12:02