IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Şubat 2012, 15:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'nun Son Grup Konuşması




CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Genel Kurul'da partililere seslendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP Grup Toplantısı'nda partililere seslendi...

İşte CHP liderinin konuşmasından satır başları...

ERDOĞAN HALA ULUDERE'YE GİTMEDİ

Uludere olayını değerlendiren Kılıçdaroğlu, oraya gitmemem için kırk dereden su getirdiler. Her zaman gideceğim oraya. Her zaman dile getireceğim. Başbakan hala gitmedi. Taziye çadırı var. Oraya gidemiyorlar. Ama biz gittik. Kimse engel olmadı. Normalde Başbakan'ın bize teşekkür etmesi lazımdı. Dedi mi demedi. Ağzına ne geliyorsa söyledi bize. Küfür dahi söyledi. Ben her yerde her zaman söylerim. İftira atmak insana yakışmaz.

SEN YABANCI İSTİHBARATLARIN OYUNCAĞI OLDUN

Soruyorum hala, sen bu istihbaratı kimden aldın. Çık söyle. Ben soruyu biraz daha indireyim. Sen bu istihbaratı Mossad'dan mı aldın CIA'den mi aldın. Çık söyle. Sen 34 kişinin başına bomba yağdırdın sesin çıkmıyor. Sen yabancı istihbaratların oyuncağı oldun. Bu yüzden sesin çıkmıyor.

GAZZE'YE YARDIM GÖTÜRECEKTİN NE OLDU

Mavi Marmara gemisinde kıyameti kopardın ne oldu. Gazze'ye yardım gemisi götürecektin. Ne oldu yaptın mı? Yapmadın. Neden, egemen güçlerden talimat aldın. Gazze'ye yardım götürecekmiş, sen onu benim külahıma anlat. İsrail ile perde arkasında nasıl anlaşırım onu dertleşiyorlar. Sen daha 40 gün önceki olaylarla hesaplaşamıyorsun. Dünyanın en basit sorusuna cevap veremiyorsun. Çık söyle ki ben senin İsrail'in korkuluğu musun Amerika'nın korkuluğu musun bileyim. 12 yaşındaki çocukaları bombalayacaksın. Sonrada kalkıp ahkam keseceksin.

Semire Encü Tayyip Erdoğan'a bir insanlık dersi vermiştir. İşte gönderdiği cevap. "Sayın Erdoğan, sne bana para göndermişsin ama ben oğlumun katillerini istiyorum" diyor.

İNÖNÜ İLE YUNAN TRİKOPİS BİLE BU KADAR UĞRAŞMADI

Geçen hafta Başbakan parti grubunda 46 dakika konuşmuş. 45 dakikası CHP ve Kılıçdaroğlu hakkında konuşmuş. Recep Tayyip Erdoğan 34 defa CHP, 12 defa da Kılıçdaroğlu demiş. Hani CHP’nin durumu bu kadar kötüydü niye bu kadar bahsediyorsun. Korkacaksın Recep Tayyip Erdoğan. Frenleri tutmuyor kırk yıl önceki İnönü’ye gidiyor. Trikopis bile İnönü’yle bu kadar uğraşmadı.

Her şeyi bırakmışsın 70-75 yıl önceki olaylarla uğraşıyorsun. Atatürk ile İnönü ile uğraşıyorsun. Türkiye'nin sorunlarından kaçıyorsun başka işlerle uğraşıyorsun. İnönü'yü her zaman başımızın üstünde taşırız. Her zaman her yerde.

DİN TÜCCARI ERDOĞAN

Tayyip Erdoğan bir bölücüdür. Toplumun bir fay hattı varsa onu tetikleyip olay çıkartmak istiyor. Bununla oy toplamak istiyor. Bizim yapamız gereken onların birlğini bütünlğünü savunmaktır. Daha önce de söyledim Erdoğan'ı dindar görmek dindar insalanra bir hakarettir. Erdoğan bir din tüccarıdır. Senin dindarlığını değil, senin din tüccarlığını öğreeteceğim insanlara. Dindar adam insanı sever. Sen kırk yıl önce hakkı rahmetine kavuşmuş insan için atıp tutuyorsun.

BUNLAR KOYUN GÜDEN GENÇLİK YETİŞTİRMEK İSTİYOR

Bunlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yasakladılar. Deprem oldu dediniz yasakladınız. Aynı akşam koşa koşa düğüne gittiniz. Ardından andımızdan rahatsız oldular. Arkasından Atatürk'ün Gençliği Hitabesi'ninden rahatsız oldunuz. 74 milyonun Gençliğe Hitabesi o. Yüreğin varsa çık kaldır bakalım nasıl kadlrıyorsun. Bizim gençleri koyun güden gençler olarak yetiştirmek istiyorlar. O gençlik bu ülkenin çimentosudur. O gençlik Attürk'ün verdiği bağımsızlık savaşının en temel taşıdır.

AKP İKTİDARI DİKTA REJİMİ

AKP iktidarı iel demokrasi bağımsılzığı medya bağımsızlığı yok. Dikta rejimiyle her şey güllük gülüstanlık değil. Kendinize iki şey sorun. Bir ben Erdoğan hakkında muhalif bir şey yazarsam başıma ne glir. İki telefonlarım dinleniyor mu? Bunlara cevap verdikten sonra dikta rejimin olup olmadığını görürsünüz.

Erdoğan benim senden korkum yok. Sende ahlak kırıntısı var mı çık onu söyle.

Yargıya el koydun. Birer operasyon mahkemesi kurdun. Bu özel mahkemeler Erdoğan'ın mahkemeleridir. 12 Eylül döneminde bile yargıya el konulmadı. Bu şeref post modern döneme nail oldu.

Bu olaylar gösteriyor ki bu ülkede hukukun üstünlüğünden bahsetmnek mümkün değil. Eskiden AKP'ye demokrasiyi getiren hukuku getiren oalrak görüyorlardı. CHP'yi de tutucu oalrak görüyorlardı. Ama şimdi herkes neyin ne olduğunu görddü.

AUSTER'A SALDIRIYORLAR

Paul Auster'e soruyorlar Türkiye'ye gelecek misin? Biz demokratlar Bush'lardan kurtulduk. Bir savaş suçlusu Cheney'den kurtulduk. Ne oluyor Türkiye'ye. Orada yazarlar çizerler hapiste.Ben oraya gelmiyorum. Şimdi soruyorum Başbakan'a ne var şimdi bunda. Auster Irak’ta 1,5 milyon katledilirken Bush ve Cheney’i suçluyor. Büyük ihtimalle Recep Tayyip Erdoğan bundan rahatsız oldu. Yoksa Auster’ın şu sözlerinden mi rahatsız oldu: “Atatürk olağanüstü bir lider, Türkiye’yi yeniden yaratan eşsiz biri. 20. yy’ın en önemli tarihi kişiliklerinden biri” diyor Paul Auster. Auster'a "Biz sana çok muhtaçtık ya gelsen ne olur gelmesen ne olur" diyor. Evet çok şey kaybettik.

Erdoğan başka cepheden Arınç başka cepheden saldırıyor. Arınç ne diyor "Gelsin Atatürk filminde oynasın." Neden, Auster'ın söylediklerinden rahatsız oluyor.

Dink cinayetinde söyledim AKP büroklarının nasıl korunduğunu, nasıl yükseltildiğini. Dönemin Trabzon Emniyet Müdürü'nün nasıl terfi ettirildiğini.

Muhalefetin sesini kısmak için elinden geleni yapmaya çalışıyorlar.Buradan televizyonlar yayın yapıyordu. Kaldırdılar. Milletin kürsüsünden mileltin sesi kesilir mi. Bir de demokrat kesiliyorsunuz.

Kaynak : Ensonhaber


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
grup, konuşması, kılıçdaroğlunun, son


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu'nun parti grubu konuşması PassioN Haber Arşivi 0 31 Ocak 2012 19:45
Kılıçdaroğlu'nun Ankara Konuşması N999 Haber Arşivi 0 15 Ocak 2012 18:47
Erdoğan'ın 2012'deki ilk grup konuşması PassioN Haber Arşivi 0 03 Ocak 2012 13:10
Ustalık Konuşması! Sevda Haber Arşivi 0 13 Haziran 2011 01:39