IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Mart 2012, 10:02   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Nesil Romanlar




Antalya Büyükşehir Belediyesi, Roman çocuk ve gençlere Yenimahalle Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak modern dans eğitimi veriyor. Ders öncesi göbek atan 20 genç, daha sonra modern dansla eğitimlerine devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Nesil Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği'nin talebi üzerine Yenimahalle Kültür Merkezi'nde kapılarını Roman çocuk ve gençlere açtı. Merkezde her perşembe günü çoğunluğu Doğuyaka ve Kuzeyyaka'dan gelen çocuk ve gençler için ücretsiz modern dans kursu veriliyor. Kursa katılan 9 ile 15 yaş arası 20 çocuk, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan servisle evlerinden Yenimahalle Kültür Merkezi'ne kadar bırakılıyor.

Gönüllü olarak dans eğitimi veren öğretmen Mehmet Erbağcı, "Antalya'da modern dans ve Latin dansları öğreterek çocukları bir şekilde gösteriye hazırlıyorum. Önce kendi bildikleri roman dansları daha sonra da modern dansları öğretiyoruz. Çaça, Salsa, Latin ve kulüp dansın örneklemelerini yapıyoruz" dedi.

Çocukların yeteneklerini eğitimle birleştirmek istediğini belirten Yeni Nesil Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Fatma Şirin, "Benim amacım yetenekli çocukları koreografi ile birleştirip değişik modern danslarla topluma yararlı birer birey yapmak istiyorum. Çocukları, sosyalleştirip otellerde özellikle Türk gecelerine hazırlayıp, öz güvenlerini yerine getirmek için çalışmalar yapıyoruz" ifadesini kullandı.

7. sınıf öğrencisi Alibey Gençoğlu, dans ettiği zaman kendimi iyi hissettiğini belirtirken, 18 yaşındaki Sibel Bakırcı ise Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmak istediğini belirtti. Bakırcı, "Hülya Avşar, Sergen Yalçın ve Acun Ilıcalı'yı görmeyi kim istemez ki? Önce göbek atıyorum, sonra her dansı yapıyorum. Ama Romanı değişmem çünkü doğuştan geliyor" diye konuştu.

Minik Gamze Olcay ise Roman dansını sevdiğini hayalinin Sergen Yalçın ve Hülya Avşar'la tanışmak olduğunu kaydetti. - ANTALYA

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
nesil, romanlar, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kingston'dan yeni nesil SSD! Deep Bilgisayar Donanımı 0 24 Kasım 2011 01:31
SevenLere Yeni RomanLar Gerek .. PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 10 Kasım 2011 19:11