IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2020, 00:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni nesil Volkswagen Passat ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı




Arteon’un gittikçe artan popülaritesi ve ID Vizzion konseptiyle ön gösterimi yapılan elektrikli sedanın piyasaya sürülecek olması, Volkswagen Passat’ın geleceğini zora sokmuştu. Görünen o ki Alman marka bu konudaki nihai kararını verdi.

Autocar’ın şirket içi kaynaklara dayandırdığı habere göre, Volkswagen’in seçimi şimdiye dek dünya çapında 30 milyondan fazla satan başarılı modelini devam ettirmekten yana oldu. Yeni nesil Volkswagen Passat’ın 2023 yılında İngiltere’de satışa sunulacağını belirten kaynaklar, otomobilin altyapısını, güç aktarma organlarını ve elektrik mimarisini Skoda Superb ile paylaşacağını söylüyor.


Bu durum, 36 yılı aşkın süredir Almanya’daki Emden Fabrikası’nda üretilen Volkswagen Passat’ın üretim yerini de değiştirecek. Popüler modelin üretimi, Çekyalı marka Skoda’nın üretim kapasitesini artırma hedefinin bir parçası olarak sıfırdan yatırımla kuracağı yeni fabrikaya taşınacak. Emden Fabrikası ise 2022 yılında üretimine başlanması planlanan ID 4 elektrikli SUV için yeniden yapılanma sürecine girecek.



Kaynakların belirttiğine göre, Volkswagen Passat’ın yeni nesliyle birlikte Alman markanın farklı altyapılara sahip iki farklı versiyon stratejisi de son bulacak. Bilindiği üzere Passat, Avrupa’da MQB platformu üzerine kurulu fakat Kuzey Amerika’da satılan versiyonlar eski PQ46 platformunu kullanıyor. Yeni nesille birlikte dünya genelindeki tüm Passat modelleri şimdiki MQB platformunun güncel bir versiyonunu kullanacak.

Yeni nesil Volkswagen Passat ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktıTam Boyutta Gör
Söz konusu platform önden ve dört tekerlekten çekişli versiyonları desteklemenin yanı sıra bolca hafif hibrit ve şarj edilebilir hibrit motorlu Passat versiyonlarıyla karşılaşmamızı sağlayacak. Ayrıca yeni platformla birlikte tamamen elektrikli bir Volkswagen Passat da görebiliriz fakat kaynaklara göre bu durum hala belirsizliğini koruyor. Belirsiz olan bir diğer konu da Passat’ın yoluna sedan gövde tipiyle devam edip etmeyeceği. Gelen bilgiye göre Skoda Superb’deki gibi liftback tasarımına geçiş yapılabilir.

Kesin olan bilgi ise yeni nesil Volkswagen Passat’ın station wagon ve Alltrack versiyonlarıyla sunulmaya devam edeceği. Bunun yanı sıra, yeni nesil Volkswagen Passat, şimdiki modele kıyasla hem uzunluk hem de genişlik bakımından büyüyecek. Bu da otomobilin şimdikinden daha geniş bir iç mekana sahip olmasını sağlayacak.

Autocar’a konuşan kaynaklar, yeni nesil Passat’ın tasarımının şimdiden tamamlandığını belirtiyor. Buna göre yeni Passat, benzer ölçülere sahip kardeşleri Arteon ve ID Vizzion’un üretim versiyonuna kıyasla daha mütevazı bir tasarıma sahip olacak. Zira araçla ilgili bilgi paylaşan kişilerden biri konuyla ilgili “Arteon ile zaten bu segmentte bir tasarım liderine sahibiz. Bu nedenle yeni Passat’ta iç mekanın ve bagaj hacminin şimdiki modelden daha geniş olmasına odaklanmak önceliğimiz olacak” yorumunda bulunmuş.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
passat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BMW'nin Yeni Süper Otomobiliyle İlgili Detaylar Ortaya Çıktı GeN Otomobil Haberleri 0 29 Nisan 2020 10:46
Samsung Galaxy Fold 2'nin Kamera Özellikleri ve Fiyatı Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı GeN Samsung 0 28 Nisan 2020 16:28
iPhone 7'yle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı AngeL Apple 0 05 Aralık 2015 19:03
Yeni nesil Samsung Galaxy A3 ve Galaxy A5'in özellikleri ortaya çıktı AngeL Samsung 0 23 Kasım 2015 13:36
ASELSAN'daki şok ölümle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı Desmont Haber Arşivi 0 24 Aralık 2014 19:43