IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mart 2012, 20:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nevruz ateşini molotof sananlar var




Nevruz'u, izinsiz kutlamak isteyen gruplar ortalığı savaş alanına çevirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Diyarbakır'da göstericiler 10 aracı ateşe verdi. İstanbul'da içinde yolcu olan otobüsler taşlandı, bir BDP'li yaşamını yitirdi!
OTOMOBİLLERE TAŞ ATTILAR, DURAK VE İŞYERLERİNİN CAMLARINI İNDİRDİLER

BDP'nin izin verilmemesine rağmen dün kutlama yapmak istemesi olayların çıkmasına neden oldu. İstanbul'da BDP'li gruplar Zeytinburnu kazlıçeşme Meydanı'nda korsan kutlama yapmak istedi. Yaklaşık 3 bin polis grupların meydana girmemesi için önlem aldı. Topkapı'dan meydana gitmek isteyen 500 kişilik grup polisçe engellendi. Vatan Caddesi'ne doğru yönelen grup yolu trafiğe kapatmak istedi. Gruba çevik kuvvet ekipleri gaz bombalarıyla müdahale etti. Kaçmaya başlayan gruptakiler içinde yolcu bulanan otobüslere ve otomobillere taş atıp, otobüs ve tramvay duraklarıyla işyerlerinin camlarını indirdi.

POLİS SADECE MİLLETVEKİLLERİNE İZİN VERDİ ANCAK..

BDP Genel Başkan Yardımcıları Gültan Kışanak, Filiz Koçali ile bdp Grup Başkanvekili Pervin Buldan ve milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Sebahat Tuncel, Sırrı Sakık'ın da aralarında bulunduğu grup kazlıçeşme Meydanı'na girerek basın açıklaması yapmak istedi. Polis sadece milletvekillerin meydana girmesini izin verdi. Ancak BDP'liler bunu kabul etmeyince polis gruba müdahale etti. Zeytinburnu'nda eylemcilere vatandaşlar sert tepki gösterdi.
1 KİŞİ ÖLDÜ, 146 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Buradaki gösterilere katılan 57 yaşındaki Hacı Zengin, Arnavutköy'de yaşamını yitirdi. Olaylarda 3'ü polis 7 kişi yaralanırken, 106 kişi gözaltına alındı. Fatih Karagümrük'te de polisin müdahale ettiği gösterilerde 40 kişi gözaltına alındı. Polisten kaçmaya çalışan 15 yaşındaki bir çocuğun bir grup tarafından bıçaklandığı bildirildi. Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DİYARBAKIR'DA EL YAPIMI BOMBA, MOLOTOF, TAŞ VE HAVAİ FİŞEKLERLE SALDIRDILAR


Diyarbakır'da da izin verilmemesine rağmen gruplar nevruz Parkı'nda kutlama yapmak istedi. Kentin çeşitli noktalarından yürüyüşe geçen gruplara polis tazyikli su sıktı. Göstericilerse polise el yapımı bomba, molotof, taş ve havai fişekle saldırdı, marketleri yağmaladı. Göstericiler 9'u seyyar baz istasyonu 10 aracı ateşe verdi. Polisler ise silahlarıyla havaya ateş açtı. Gruplara helikopterden de gaz bombası atıldı. bdp Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Van Milletvekili Aysel Tuğluk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in de içinde bulunduğu parti otobüsü, önünde kalabalıkla alana girdi. Alana girenlerin sayısı 100 bine ulaştı.
BDP'Lİ ALTAN TAN POLİSİN BOĞAZINI SIKTI

Öte yandan bdp Diyarbakır Milletvekili altan tan tartıştığı bir başkomiserin boğazını sıkarak "Sen kimsin beni engelliyorsun? İsmin, sicilin ne?" dedi.
'GAZ BOMBASI ÖLDÜRDÜ' İDDİASI

BDP Arnavutköy İlçe Yönetim Kurulu üyesi 57 yaşındaki Hacı Zengin, Zeytinburnu'ndaki nevruz kutlamalarına katıldıktan sonra yaşamını yitirdi. 4 çocuk babası Zengin'in yakınları tarafından Topkapı minibüs duraklarında bulunarak Özel Arnavutköy Hastanesi'ne kaldırıldığı iddia edildi. Burada yaşamını yitiren Zengin'le ilgili bdp Eş Başkanı Gültan Kışanak "Arkadaşımız polisin yoğun gazı ve darp sonucu ölmüştür" iddiasında bulundu. Zengin'in ölüm nedeni otopside belirlenecek. (Sabah)

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ateşini, molotof, nevruz, sananlar, var


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ateşini Merih'ten Alacağım Senin.. Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 15 Aralık 2011 23:27
İthal danalar etin ateşini düşürmedi Lucifer Haber Arşivi 0 24 Haziran 2010 03:26
Kèndini ''a$ık'' SananLar.. Dilara Aşk ve Sevgi Köşesi 0 02 Ağustos 2008 01:13