IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2012, 07:34   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Viranşehir'de Gerginlik Gece de Devam Etti




Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, nevruzun erken kutlanmasına izin verilmemesi nedeniyle sabah saatlerinde başlayan gerginlik, gecede devam etti. Barikat kurup trafiğe kapattıkları yollarda lastik yakıp, terör örgütü lehine slogan atan PKK yandaşları, polise taş ve havai fişekle saldırdı. Polisin de biber gazı ile karşılık verdiği olaylar sırasında bir otomobil ateşe verilerek kullanılamaz hale geldi.

Gün boyu sokaklarda kovalamacaların yaşandığı Viranşehir'de, akşam saatlerinde yaşanan sessizlik, gece karanlığının çökmesiyle yerini yeniden gerginliğe bıraktı. Gece geç saatlerde ilçenin mahallelerinde gruplar halinde toplanan PKK yandaşları, çöp konteynerlerini devirip yollara barikat kurdu. Ulaşıma kapattıkları yollarda lastik ve tahtaları ateşe veren göstericiler, PKK ve elebaşı lehine slogan attı. Yüzlerini poşu ile gizleyen göstericiler, kendilerine dağılmaları uyarısında bulunan polise taş ve havai fişek ile saldırdı. Polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ettiği göstericiler ara sokaklara kaçtı. Yer yer çatışmaların sürdüğü ilçede sahibi öğrenilemeyen bir otomobil, PKK yandaşlarınca ateşe verildi. Kullanılamaz hale gelen otomobil, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Gün içerisinde yaşanan olaylarda 20'si polis 40 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenilirken, gözaltına alınan 27 şüphelinin ilçe emniyet müdürlüğünde sorgulanmasına devam ediliyor. - Şanlıurfa / Viranşehir

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
de, devam, etti, gece, gerginlik, viranşehirde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık