IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2012, 09:02   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başkan Kara Hizmette 3. Yılını Anlattı




29 Mart 2009 yerel seçimleri ile Osmaniye'de her iki kişiden birinin oyunu alarak belediye başkanı seçilen Kadir Kara, "Birlikte yönetim bizim esasımızdır" dedi.

Cebelibereket Kültür Merkezinde basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Kara, "Bugün geçmiş 3 yıla baktığımda daha güzel, daha estetik, daha gelişmiş bir Osmaniye görebilmenin kıvancını yaşıyorum. Peki, her şey tamam mı? Tüm ihtiyaçlar karşılandı mı? Hizmet edecek alanlar bitti mi? Elbette ki hayır. Henüz yolun başındayız. Daha yapacak çok işimiz, uyumayacak çok gecemiz var." Dedi.

Bugüne kadar gerçekleştirilen projeler ve bundan sonra hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi veren Kara, yapılan şeylerin Osmaniye'nin geleceği için yapmaya çalıştıklarını ve bunları yaparken de birileri ile paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Amaçlarının geldikleri günden bu yana Osmaniye'yi mutlu şehir yapmak olduğunu kaydeden Başkan Kara, "Osmaniye'nin Mutlu şehir olarak anılması için elimizden elen her şeyi yapmaya çalıştık. Bir şehrin imajı o şehirde yaşayan insanların diğer şehirlere gittikleri insanlara karşı bir prestiji, olgusudur." dedi.

Önümüzdeki hizmet yılında yapılacak projeler hakkında bilgi veren Kara şöyle konuştu:

"MUTLU KENT PARK" PROJESİ

"Kentimizde spor ve sanatsal faaliyetlerin yapılabileceği bir kent parkı yapmak üzere toplam 91 bin 800 m2 bir alanda proje geliştirdik. Hükümet konağı karşısındaki 9 bin 500 metrekarelik alanda uygulanacak proje içerisinde parkın orta kısımlarına gölet inşa edilecek. Göletlerin içerisinde kalan kısımda yürüyüş yolu ve dinlenme alanları ile yüzme havuzu, kafeterya ve restaurant yer alacak. Osmaniye Mutlu Kent Parkında konser, tiyatro, toplantı gibi etkinlikler için amfi tiyatro yapılacak" dedi.

Çınarlı Kahve, Osmaniye Konağı, Çarşı Konut Kompleksi ve Yeni Belediye Hizmet Binası projeleri hakkında da bilgi veren Kara, "DOĞAKA destekleri ile Çınarlı kahve olarak bilinen yerde düzenlememiz olacak. Ayrıca yine Envar'ul Hamit Camii çıkışında bulunan eski konak belediye'ye geçirildi. Bu konakta yine DOĞAKA desteği ile o¬narımı yapılacak. Kentin tarihi dokusunu ortaya koyacak geçmiş dönem yaşamlarına başka bir gözle bakmamızı sağlayacak, tarihsel bir mekan hazırlıyoruz." Dedi.

"HOŞGELDİN BEBEK" PROJESİ

Başkan Kara yeni dönemde "Hoş geldin bebek bu vatan senin" projesinin hayata geçirileceğini kaydetti. Kadir Kara, yeni dönemde sadece yaşayanların değil, yeni doğanlarında yanında olacaklarını belirterek, "Bebeğin ilk zıbınını ve malzemeleri bizden. Nede olsa o bir Osmaniyeli" dedi. Kadir Kara sunumunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, anlattı, başkan, hizmette, kara, yılını


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
OR-Gi 2013 de Hizmette Chelt Havacılık Haberleri 0 03 Haziran 2011 17:49
Böyle Bir Kara Sevda Kara Toprakla Biter... Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 06 Temmuz 2010 10:57