IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

8Beğeni(ler)
  • 1 Post By fLayer
  • 2 Post By Swat
  • 1 Post By iLaydaA
  • 2 Post By Ein
  • 2 Post By esekherif

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10 Mayıs 2012, 17:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızlarına Tecavüz Edip Pazarladı




Tokat'ta öz kızılarına tecavüz eden baba, bununla da yetinmeyerek kızlarını para karşılığı erkeklere sattı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde iki kızına da hem tecavüz eden hem de onları para karşılığı erkeklere satan adam hakim karşısına çıktı.

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde iki kızına tecavüz ettiği ve para karşılığı erkeklere pazarladığı suçlamasıyla tutuklanan babaya 18 yıl hapis cezası verildi. Kızlarla para karşılığı ilişkiye girdikleri belirtilen 6 kişi de 2 ile 8 yıl arasında hapis cezasına çaptırıldı.

Tokat'ın Turhal İlçesi geçen yıl kasım ayında Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 20 ile 18 yaşındaki kızlarına tecavüz edip para karşılığı fuhuşa zorladığı iddiasıyla 41 yaşındaki Mustafa D. ile birlikte yaşları 26 ile 80 arasında değişen 8 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 8 kişiden 7'si tutuklandı.

Zile Ağır Ceza Mahkemesi'nde haklarında dava açılan baba ve 6 kişinin yargılanması tamamlandı. Mahkeme heyeti, daha önce de fuhuştan ceza aldığı anlaşılan baba Mustafa D.'yi 18 yıl hapis cezasına çarptırırken, kızlarla para karşılığı ilişkiye giren Recep G. 8 yıl, Mevlüt B. 8 yıl, Şahin Y. 2 yıl 6 ay, Mehmet K. 2 yıl, Okan E. 2 yıl, Gökhan E. 2 yıl hapis cezası aldı.

Olay, F.D. Y.D. kardeşlerin geçen yıl polise giderek, babalarının kendilerine tecavüz ettiğini ve erkeklerle ilişkiye girmeye zorladığını söylemesiyle ortaya çıkmıştı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

 

Etiketler
edip, kızlarına, pazarladı, tecavüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Üvey Kızlarına Yıllarca Tecavüz Etmiş!! Düş Haber Arşivi 8 05 Ağustos 2011 11:41
Önce tecavüz etti sonra pazarladı! Lucifer Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2010 20:08