IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mayıs 2012, 10:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Muammer Alhan'a Cesaret Ödülü




Alhan törenle medeni cesaret ödülünü Rektör Özdemir'den aldı

Medeni Cesaret Ödülü alan Babat'ı Bozdağ ve Bakan Şahin kutladı
Alhan'da ki medeni cesaret çocuklar için rol model olmuştur

Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından Üstün Medeni Cesaret Ödülü alan GKV Özel Okulları 8.sınıf öğrencisi Muammer Alhan Babat'ı Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Kutladı. Muammer Alhan Babat'ın faaliyetleriyle çocuklar için post model oluşturduğunu ifade eden Rektör Prof.Dr İbrahim Özdemir "Alhan medeni cesaretiyle çocuklara rol model olmuştur, medeni cesareti yüksek nesiller Türkiye'nin önünü açacaktır" dedi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından düzenlenen törende medeni cesaret ödülü verilen GKV Özel Okulları 8.sınıf öğrencisi Muammer Alhan Babat ödülünü Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir'den aldı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrencileri Zihinsel Engelli Çocuklarımızla El Ele konulu toplantı içerisinde düzenlenen ödül törenine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Ali Serin ve Nejat Koçer, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Cemal Kalyoncu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç. Dr Atanur Vergili ve çok sayıda davetli katıldı.

GKV Özel Okulları 8.sınıf öğrencisi Muammer Alhan Babat'ın birçok projede liderlik yaptığına dikkat çeken Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof Dr İbrahim Özdemir "Çeşitli çocuk müzikallerinin başrol oyunculuğunu başarıyla üstlenen Alhan'ı izliyor ve takdir ediyoruz. Son olarak Üniversitemizin açılış töreninde TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek'e sivil anayasaya okul öğrenci meclislerinin katkı sağlaması gerektiğini anlatan bir dilekçe vermiş ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında Ankara protokolüne farklı illerden çocukların görev alması gerektiğini ifade ederek bu yıl Gaziantepli bir çocuğun temsil etmesini istemişti. TBMM Başkanımız Sayın Çiçek'in davetiyle bu göreve kendisi getirilmiş ve gerek Gaziantep'i gerekse Türkiye'yi bu yüce makamda büyük bir öz güven ve medeni cesaretle temsil etmiş, katıldığı resepsiyonda Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ilgisini çekmiş, görüş ve düşüncelerini devletin zirvesine taşıma cesaretini göstermiştir. İlk çıkışı üniversitemizden yaptığı ve üstlendiği görevi büyük bir cesaretle yerine getirdiği için üniversitemiz kendisine medeni cesaret ödülü vermiştir. Alhan birçok konuda olduğu gibi bu konuda da çocuklarımız için rol model olmuştur. Kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Başbakan Yardımcısı Bozdağ ve Bakan Şahin'den kutlama

Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından medeni cesaret ödülüne layık görülen GKV Özel Okulları 8.sınıf öğrencisi Muammer Alhan Babat'ı kutlayan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tören boyunca Alhan'la yakından ilgilendiler. Babat'ı kutlayan Başbakan Yardımcısı Bozdağ "Başarılarının devamını diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin öz güven duygusuna sahip, büyük hedefler koyan ve bu hedefleri başarmak için var gücüyle çalışan, teknik bilgi donanımına sahip gençlere ihtiyacı var. Aldığın medeni cesaret ödülü sende bu vasıfların var olduğunu gösteriyor. Umarım okulunda da başarılı bir öğrencisindir. Seni, okulunu, öğretmen ve idarecilerini kutluyorum" dedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'de "Gaziantep için önemli bir ilki başardın. Seni tebrik ediyorum. Ankara'ya geldiğinde mutlaka bizleri de ziyaret ederek görüşlerini bizlerle de paylaşmanı bekliyoruz. Medeni Cesaret ödülünden dolayı seni yürekten kutluyorum" dedi.

Başkan Tahmazoğlu'ndan kutlama

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından medeni cesaret ödülüne layık görülen GKV Özel Okulları 8.sınıf öğrencisi Muammer Alhan Babat'ı kutlayarak "Sende ülkemizin aydınlık ve güçlü yüzünü görüyorum. Ortaya koyduğun bütün projelerini nasıl gerçekleştirdiğini uzun zamandır izliyor ve gurur duyuyorum. Böyle bir ödüle layık görülmen sadece seni değil bir Gaziantepli olarak bizleri de mutlu etmiştir. Başarılarının devamını diliyorum" dedi. Düzenlenen ödül töreninin ardından Gaziantep Milletvekilleri başta olmak üzere törene katılan bürokratlar, sanayici ve iş adamlarıyla üniversite öğretim üyeleri Babat'ı kutlayarak başarılar diledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alhana, cesaret, muammer, ödülü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Muammer Karaca (1906 - 1978) Liaaa Biyografiler 0 07 Mart 2012 15:02
Ah Efendim (Muammer Bilgiç) Sevda İslamiyet 0 10 Eylül 2011 16:23
Adını Bilmeden Sevdim.. (Muammer ERKUL) Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 22 Haziran 2011 23:11
Muammer Kaddafi; 'Sinirlendirirseniz Libya'yı yıkarım' Sevda Haber Arşivi 0 25 Şubat 2011 18:56