IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2012, 16:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aliağa Belediyesi'nden 19 Mayıs Kutlaması




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

19 Mayıs ruhu Aliağa'da coşkulu etkinliklerle yeniden yaşatılacak

GENÇLER ÇANAKKALE DESTANI'NI 3 BOYUTLU ZAMAN TÜNELİNDE YAŞAYACAK, AKŞAM "ZAKKUM" KONSERİYLE COŞACAK


Aliağa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı adeta bir şenlik havasında kutlayacak. Belediye, Resmi programın dışında gençlerin ve tüm vatandaşların yoğun katılımıyla Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak Milli Mücadele'yi başlattığı günü ruhuna uygun bir şekilde kutlayacak. 19 Mayıs Cumartesi günü resmi program dışında belediye tarafından saat 10.00'da Çanakkale Çadırında 3 boyutlu zaman tüneliyle Çanakkale Destanı yaşatılacak. Saat 18.00'de Aliağalı genç gruplar konserleriyle sahne alacak. Saat 20.00'de Belediye ve STK'ların katılımıyla Fener Alayı düzenlenecek. Saat 21.30'da gençlerin sevgilisi "Zakkum" Grubu Gençlik konseriyle gençleri coşturacak.


BAŞKAN OĞUZ; BAĞIMSIZLIK MEŞALESİ GENÇLERE EMANET

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da yakılan Ulusal bağımsızlık meşalesini gençlere emanet ettiğini hatırlatarak, "Aliağa Belediyesi olarak bu yıl 19 Mayıs'ı yoğun bir programla yeniden yaşayacağız. 19 Mayıs'ı 93 yıl sonra o günkü inanç ve kararlılıkla halkımızın yoğun katılımıyla kutlayacağız. Tüm halkımızı, gençlerimizi bu anlamlı günü ruhuna uygun kutlamak için etkinliklere katılımını bekliyoruz" dedi.


ÇANAKKALE DESTANI, 3 BOYUTLU ZAMAN TÜNELİNDE

Aliağa Belediyesi, 19 Mayıs'ı ve Ulusal Kurtuluş Savaşı'nı daha iyi anlamak için önemli bir tarihsel sorumluluğu 19 Mayıs'tan itibaren gençlere yaşatacak. Çanakkale Savaşlarının 3 boyutlu gösterimi 19 Mayıs – 8 Haziran tarihleri arasında Açıkhava Tiyatrosu yanında kurulacak Çanakkale Çadırında yapılacak.

Çanakkale destanı, dünyada ilk kez Dark Ride sistemiyle 3 boyutlu Zaman Tüneli şeklinde ziyaretçilere yaşatılacak. 200 m2'lik alana kurulan Çadır'da bir adet 3 boyutlu sinema (3 boyutlu Çanakkale Destanını anlatan filmin izlendiği) ve labirent zinciri içinde 3 boyutlu görseller, maketler, özel efekt hologram sistemleri ve canlı animatörler bulunuyor.


GELECEĞİMİZİ DAHA İYİ YAŞAMAK İÇİN GEÇMİŞİMİZİ İYİ ANLAMAK GEREK!


Çanakkale Çadırı projesi, 4 yıllık bir çalışmayla hazırlandı. Projenin hazırlanmasında yüzlerce kaynak yerinde incelendi, İngiltere, Yeni Zelanda ve Avustralya' da birçok kaynak ve belgeye ulaşıldı. Proje Harbiye Müze Komutanlığı, Çanakkale Kilitbahir Müze Komutanlığı ve birçok eğitim kurumu, pedagog ve tarih araştırmacıları tarafından da incelendi.

Çanakkale Çadırı, 19 Mayıs Cumartesi gününden başlayarak 8 Haziran'a kadar saat 10.00 ile 24.00 arasında ziyaretçilere açık olacak.


ZAKKUM GRUBU GENÇLERİ COŞTURACAK

Aliağa Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Bayramı'nda gençleri Zakkum ile coşturacak. Özelikle ilk -----ü ile aynı ismi taşıyan "Anason" şarkısıyla gençlerin kalbine taht kuran rock grubu 19 Mayıs akşamı canlı performansla Aliağa Cumhuriyet Meydanı'nı coşturacak. Grup Zakkum 19 Mayıs Cumartesi akşamı Saat 21.30'da Aliağa Cumhuriyet Meydanı'nda gençlik konserinde hayranları ve müziksever için sahne alacak.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
19, aliağa, belediyesinden, kutlaması, mayıs


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Üsküdar Belediyesi'nden alkışlanacak tavır Feronia Haber Arşivi 0 26 Ekim 2011 11:58
GOP Belediyesi'nden kuaförlere iftar Lucifer Haber Arşivi 0 25 Ağustos 2010 09:30
Van Belediyesi'nden Kürtçe kandil mesajı Spammer Haber Arşivi 0 20 Temmuz 2009 01:34
İstanbul Belediyesi'nden metro açıklaması Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Şubat 2009 20:47