IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2008, 22:29   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsrail bu kez çocukları bombaladı




Füze saldırısı sonrası bir vatandaşını kaybeden İsrail, Beyt Hanun ve Cebaliye'ye hava saldırısı düzenledi. İlk belirlemelere göre 3 çocuk ölürken çoğu çocuk 17 yaralı var.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gazze Şeridi'nden İsrail'e Kassam roketiyle düzenlenen saldırıların yoğunlaşması ve 1 İsrailli'nin ölmesinin ardından İsrail uçakları, Gazze'nin kuzeyinde Beyt Hanun ve Cebaliye'ye füze saldırıları düzenledi.

İsrail'in attığı füzeler, Beyt Lahya'da 3 çocuğun ölümüne neden oldu. Beyt Lahya ve Cebaliye'ye yönelik füze saldırılarında, 6'sı çocuk 17 kişi de yaralandı. Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki yerel kaynaklar, akşam saatlerinde her iki taraftan karşılıklı roket ve füze saldırıları düzenlendiğini belirttiler. Bölge üzerinde İsrail jetlerinin yoğun uçuşlarını sürdürdükleri de bildirildi. Görgü tanıkları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahya'da, Hazendar petrol istasyonunun yakınına atılan füzenin, çocukların oyun oynadığı yerin yakınına isabet ettiğini söylediler.

Filistin Sağlık Bakanlığı Acil Servis ve Ambulans Hizmetleri Müdürü Muaviye Hasaneyn, ölü ve yaralıların, Gazze'deki Şifa ve Beyt Lahya'daki Kemal Edwan Hastanelerine kaldırıldıklarını, füzenin vurduğu alandan toplanan çocuklardan birinin cesedinin de başsız olarak hastaneye getirildiğini bildirdi. Hasaneyn, yaralı çocuklardan 5'inin durumunun ağır olduğunu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olduklarını, çocuklardan birinin yaşamından ise umut kesildiğini aktardı.

Görgü tanıkları, Filistinli militanların, füze saldırısına uğrayan bölgenin yakınlarından İsrail tarafına roket attığını kaydettiler. Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren İsrail ordusu uçaklarının Gazze Şeridi'ndeki hedeflere düzenlediği füze saldırılarında, 1 İslami Cihad militanı ile Hamas'ın İzzeddin El Kassam Tugayları militanlarından 5'i ölmüştü.

İsrail topçu ateşi sonucu da bölgedeki bir portakal bahçesinde bulunan 2 Filistinli yaşamını yitirmişti. Portakal bahçesinde ölenlerden birinin, bahçenin 27 yaşındaki bekçisi Minvir Ebu Mendil olduğu belirlenirken, diğer cesedin paramparça olması nedeniyle kimliği belirlenemedi. Son olaylarla birlikte, İsrail saldırılarında bugün 3'ü çocuk, toplam 11 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Allah helak etsin. (amin)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bombaladi, bombaladı, cocuklari, çocukları, israil, kez, İsrail


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İsrail uçakları Gazze'yi bombaladı! Seth Haber Arşivi 0 20 Aralık 2014 13:40
İsrail neden Şam'ı bombaladı? Desmont Haber Arşivi 0 08 Aralık 2014 23:10
İsrail Savaş Uçakları Suriye'yi Bombaladı Rhytia Haber Arşivi 0 27 Ocak 2014 19:24
İsrail yine Gazze'yi bombaladı Lucifer Haber Arşivi 0 25 Haziran 2010 14:19
İsrail Gazze'yi bombaladı PuSAt Haber Arşivi 0 07 Nisan 2006 08:29