IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2013, 09:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yangında 1 haftalık bebek yanarak hayatını kaybetti




Yangında 1 haftalık bebek yanarak hayatını kaybetti, dumandan etkilenen 5 kişi tedavi altına alındı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ankara'da bir evde çıkan yangında, bir haftalık bebek yanarak yaşamını yitirdi, dumandan etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Keçiören ilçesi Ufuktepe Mahallesi İsmail Gülgeç Caddesi'nde bulunan Kurtuluş Apartmanı'nın birinci katında oturan Serdar Kaşbaşı'na ait evin çocuk odasında katalitik sobadan çıkan alevlerin 1 haftalık Melissa bebeğin uyuduğu yatağı tutuşturması sonucu yangın çıktı.

Bebeklerinin ağlama sesine uyanan anne Şefika Kaşbaşı ve baba Serdar Kaşbaşı, Melissa bebeğin odasına gitti. Alevlerin tüm odayı sardığını gören Kaşbaşı çifti, komşularından yardım istedi.



Kaşbaşı ailesi ile komşuların kendi çabalarıyla söndürmeye çalıştığı yangına, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekibi müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren müdahale sonucu yangını söndüren itfaiye ekipleri, evde 12 Şubat'ta dünyaya geldiği öğrenilen Melissa bebeğin cesedini buldu.

Dumandan etkilenen Serdar, eşi Şefika ve kızı Esra Kaşbaşı (5) ile itfaiye ekibi gelmeden önce yangını söndürmeye çalışan komşular Şahan ve Gökhan Sönmez, olay yerinde bulunan sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı.

Bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bildirilen ve dumandan etkilenen baba Serdar Kaşbaşı'nın kolunda, kızı Melissa'yı kurtarmak isterken ayrıca yanık oluştuğu da öğrenildi.

KOMŞULARI GÖZYAŞINA BOĞULDU

Komşularının bir haftalık kızı Melissa bebeğin yaşamını yitirdiğini öğrenen bina sakinleri gözyaşlarına hakim olamadı. Olay yerine gelen Kaşbaşı ailesinin yakınları, sinir krizi geçirdi.

Melissa bebeğin, erken doğum sonucu 12 Şubat'ta sezaryenle dünyaya geldiği ve ailesi tarafından dün sabah kontrol için hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Apartman yöneticisi Ali Rıza Yıkılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Bağrışmaları duyunca koşarak aşağıya indik. Duman binanın en üst katına kadar gelmişti, zor indik. Yangının katalitik sobadan kaynaklandığını söylüyorlar. Doğalgaz pahalı diye katalitik soba yakmışlar. Evde 4 kişi kalıyorlardı. Küçük çocuk daha bir haftalıktı, hastaneden pazartesi günü taburcu olmuştu. O çocuk vefat etti, diğer 3 kişiyi kurtardık'' ifadesini kullandı.

Öte yandan, itfaiye ekibinin müdahalesi sırasında yola akan su soğuk havanın etkisiyle buzlanmaya neden oldu. Apartman yöneticisi Ali Rıza Yıkılmaz, kaygan yolda yere düşüp yaralandı. Olay yerinde bulunan sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Yıkılmaz'ın, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.
Battaniyeye sarılan Melissa bebeğin cesedi, Keçiören Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna gönderildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, bebek, haftalık, hayatını, kaybetti, yanarak, yangında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
38 yaşında hayatını kaybetti ! Stan Haber Arşivi 0 14 Aralık 2011 23:13
102 Yaşında Hayatını Kaybetti.. Düş Haber Arşivi 0 20 Eylül 2011 19:11
Arabada unutulan bebek hayatını kaybetti MasteR06 Haber Arşivi 1 11 Haziran 2011 11:58
Bir Haftada 27 Bebek Hayatını Kaybetti PopSy Haber Arşivi 0 04 Ağustos 2008 05:35