IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2013, 22:01   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dayak Yedi, İple Boğuldu, Ardındanda ...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adana’da 60 yaşındaki N.E. evde yalnız olduğu sırada zorla içeri giren bir saldırgan tarafından önce dövüldü sonra iple boğulmak istendi ardından da camla boğazı kesildi.

Kanlar içinde yere yığılarak kendinden geçen yaşlı kadını öldü zannederek kaçan saldırgan polis tarafından kısa sürede elleri kanlı ve çıplak ayaklı olarak yakalandı.

Olay saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İlköğretim okulu öğretmeni olan kızı ile birlikte yaşayan N.E.’nin evde yalnız olduğu sırada kapısı çaldı. Kapıyı açan kadına adres soran Ersel Akbaş N.E.’nin evde yalnız olduğunu anlayıp uzaklaştı. Yaklaşık bir saat sonra yeniden E.’nin evine gelen saldırgan kapının ziline tekrar bastı. N.E.’nin kapıyı aralamasıyla birlikte zorla içeri giren saldırgan yaşlı kadını döverek etkisiz hale getirmeye çalıştı. Akbaş E.’nin direnmesi üzerine yanında getirdiği iple yaşlı kadını boğmaya çalışırken sesler duyulmaması için yaşlı kadını salona sürükledi. Saldırgan boğuşma sırasında vestiyerin kırılan cam parçasını eline alarak N.E.’nin boğazını ve kolunu kesti. Hareketsiz kalan yaşlı kadının öldüğünü düşünen saldırgan kanlı montunu olay yerinde bırakarak hızla kaçtı.

Bir süre sonra kendine gelen N.E. sürünerek kapıya geldikten sonra bağırarak komşularından yardım istedi. N.E.’nin sesini duyan komşuları yardımına koşarken durumu polise bildirdi. Kanlar içindeki N.E. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri yaklaşık 10 dakika sonra el ve üzerindeki kıyafetleri kanlı genci Ziyapaşa Mahallesi’nin ara sokaklarında yakaladı. Gözaltına alınan Ersel Akbaş suçunu itiraf etti.

Bağlar Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen Ersel Akbaş yapılan ilk görüşmede "Evine para karşılığı ilişkiye girmek için gitmiştim. Birlikte olduk verdiğim parayı az buldu tartışmaya başladık. Sonra da olay oldu" iddiasında bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
3 gün 3 gece dayak yedi PassioN Haber Arşivi 2 10 Nisan 2012 11:56
Benzerlik yüzünden dayak yedi PassioN Haber Arşivi 0 10 Şubat 2012 21:32
Dayak Yedi 4. Kattan Atladı JB Haber Arşivi 0 22 Aralık 2010 20:53
Hem dayak yedi hem de ceza! Lucifer Haber Arşivi 0 22 Eylül 2010 17:45