IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ağustos 2013, 12:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'ndan 'üzerini çizerim' uyarısı!




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimde adaylığını koyacak isimlere şimdiden gözdağı verdi; "Birbirini karalayarak Belediye Başkanlığına aday olanı çizerim"

Ergenekon davasında alınan kararları da eleştiren CHP Genel Başkanı, "Onlar mahkeme değil, orda oturan yargıç değil. Yargıç siyasi baskıyla değil vicdanıyla karar verir" diyerek hakimlere yüklendi.

Yerel gazete temsilcilerine Ankara Atlı Spor Kulübü'nde iftar yemeği veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu burada basının sorularına cevap verdi ve Ergenekon davasını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, "Onlar mahkeme değil, orda oturan yargıç değil. Yargıç siyasi baskıyla değil vicdanıyla karar verir. Silivri yargıçları vicdanlarıyla karar vermediler. O yargıçların çocukları 10 yıl sonra ‘Benim babam Silivri yargıcıydı' diyemeyecek utanacak. Savunma hakkını kısıtlayana mahkeme denmez. 12 Eylül'de bile karşılaşmadığımız bir durum sanık yakınlarına duruşmayı izlememe yasağı getirdiler. Mahkeme kararını valinin açıkladığını hiç gördünüz mü? Yakınların gelemeyeceğini İstanbul valisi açıklıyor. Vali kimi temsil ediyor Başbakanı, Başbakan kim, davanın baş savcısı" diyerek Ergenekon davasını karara bağlayan hakimlere yüklendi.

BİRBİRİNİ KARALAYARAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLANI ÇİZERİM

Yerel seçimlerle ilgili sorular üzerine, yerel seçimlerde adaylığını koyacak olanlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Belediye başkan adaylığı için birbirini karalayanların üstünü direk çizeceğim. Bana projelerle gelsinler aksi halde birbirini karalayanlardan bize bir fayda gelmez. Bunu buradan ilan ediyorum" dedi.

Yerel seçimlerde CHP'nin MHP ile ittifak yapıp yapmayacağı sorusu üzerine de, "Bu tür haberleri gazetelerden okuyoruz. Yerel seçimlerde herhangi bir ittifak söz konusu değil. Biz her zaman ki gibi CHP amblemiyle seçimlere gireceğiz" ifadelerini kullandı. İstanbul için yerel seçimlerdeki adaylarının hala belli olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, Türkiye'de ve İstanbul'daki seçimler için iddialı olduklarını vurguladı.

HABERAL EKİM'DE MECLİS'TE YEMİNİNİ EDER

Ergenekon davasında dün serbest kalan Haberal'ın parlamento açılır açılmaz Ekim ayında milletvekili yeminini yerine getireceğini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Bugün Haberal'la görüştüm. Onu her gördüğümde hocam neden tutuklandığınızı öğrenebildiniz mi diye sorardım. Bugün yine sordum hala öğrenemediğini söyledi" diye ekledi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Üzerini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu'ndan Yurdakul'a ziyaret PassioN Haber Arşivi 0 04 Mart 2012 20:20