IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Eylül 2013, 17:56   #1
Estela
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tasarrufa Mahkeme Engeli




Portekiz hükümetinin Parlamento onayından geçen tasarruf paketi, Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildi. Portekiz Anayasa Mahkemesi bir kez daha Başbakan Pedro Passos Coelho hükümetinin tasarruf planlarını suya düşürdü. Anayasa Mahkemesi pereşembe akşamı aldığı tasarruf programını geçersiz kılan karara, kamu sektörü çalışanlarını güvence altına alan yasanın ihlal edilmesini gerekçe gösterdi.

Pedro Passos Coelho hükümeti, işe alınacak kamu çalışanlarına, kadro yerine geçici sözleşme yaparak daha az ücret ödemeyi ve yılın sonunda istihdam edilemeyenleri işten çıkarmayı planlıyordu.

Portekiz Anayasa Mahkemesi, hükümetin tasarruf planlarını ikinci kez veto etmiş oldu. Mahkeme hükümetin tasarruf programını geçen nisan ayında da engellemişti. Portekiz hükümetinin 2013 Mali yıl bütçesinde 4 milyar 700 bin euro tasarruf yapması öngörülmekteydi.

Uluslararası Para Fonu, Avrupa Birliği ve Avrupa Merkez Bankası, iki yıl önce iflas tehlikesiyle karşılaşan Portekiz'e 78 milyar euroluk Mali destek uygulanmasına onay vermişti. Portekiz, kurtarma paketi karşılığında kapsamlı yapısal reform yapma taahüdünde bulunmuştu. Yardımların kesilmemesi için Portekiz'in 2015 yılına kadar bütçe açığını GSYİH'sinin yüzde 2,5'una düşürmesi gerekiyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
engeli, mahkeme, tasarrufa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşka Dil Engeli xena Aşk Doktoru 0 21 Şubat 2013 12:53
çok basit 2 koruma [servere bağlı iken /server engeli ve // komutları engeli] Alience mIRC Scripting Hazır Kodlar 1 16 Mart 2006 09:32