IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2013, 10:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Küçük kıza tecavüz edip öyldürenlere ceza yağdı




Erzurum'un Tortum İlçesi'nde 12 yaşındaki Nuray Akpınar'ı tecavüz ettikten sonra öldürmekten yargılanan, suç tarihinde yaşları 18'den küçük olan A.D.'ye 25.5 yıl, S.K.'ya 12.5 yıl, M.F.D.'ye 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tortum'un Şenyurt Beldesi'ne bağlı Cihanlı Köyü'nde oturan Nuray Akpınar, 28 Ağustos 2010 tarihinde öğle saatlerinde ortadan kayboldu. Tülay-Nevzat Akpınar çiftinin 7 çocuğundan 4'üncüsü Nuray'ı bulmak için Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği, jandarma ve köylülerden olaşan 100 kişi seferber oldu. Köpeklerin de katıldığı aramalardan sonuç çıkmaması üzerine Nuray Akpınar'ın ayı tarafından kaçırdığı öne sürüldü. 1 Eylül günü Şenyurt Yaylası'ndaki ormanlık alanda ihbar üzerine yapılan aramada kayıp kızın cesedi toprağa gömülü olarak bulundu. Yaplıan otopside Nuray Akpınar'ın 27 yerden kesici ve delici aletle yaralandığı ve iple boğularak öldürüldüğü anlaşıldı.

Gözaltına alınan o tarihte 15 yaşında olan A.D., 13 yaşındaki S.K. tutuklandı, yine 13 yaşındaki M.F.D. ve Y.E.B. ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Nuray ile kendi rızasıyla birlikte olduklarını iddia eden A.D., 28 Ağustos 2010 tarihinde S.K. ile birlikte köyün karşısındaki tepeye giderken Nuray Akpınar'ın da peşlerinden geldiğini ve "Bana para vermezseniz bana tecavüz ettiğinizi söylerim" dediğini öne sürdü. A.D., şöyle devam etti:

"S.K. ile birlikte Nuray'ı öldürmeyi düşündük. S.K.'nın elinde odun sıyırmak için bıçak vardı. Bana 'Gel bunu şurada öldürelim. Yoksa bu bizi köylülere söyler. Nuray'ın ağzını tut' dedi. Bunun üzerine ben Nuray'ın ağzını tuttum. S.K. ise, göğsünün altına doğru ve karnına 3-4 kez bıçağı sapladı. Ardından S.K. tuttu ve ben aynı bıçakla karın boşluğuna vurdum. Hastaneye götürürsek olayın duyulacağını düşünerek vazgeçtik. Sonra otların arasında bulduğumuz ipi iki yandan tutarak Nuray'ın boynuna geçirdik. S.K. ile beraber iki yandan ipi çekerek boğduk. Cesedi ortadan kaldırmak için de toprağa gömdük."

Nuray Akpınar'ın Y.E.B. ile cinsel ilişkiye girdiğini duyduğunu söyleyen S.K. ise, savcılıkta verdiği ifadede, şöyle konuştu:

"Olay günü Nuray yanıma geldi. Beni öpmeye başladı. Tahrik oldum pantolonumu çıkardım. Aynı şekilde Nuray da çıkardı. Çıplak yattık ancak ilişkiye girmedik. Nuray da ayrıldı. 2 saat sonra A.D. ile bize ait araziye giderken Nuray da arkamızdan gelmeye başlıadı. Odun kesmek için yanıma bıçak almıştım. Nuray 'Bana para verin yoksa ilişkiye girdiğimizi herkese söylerim' dedi. A.D.. 'Sen dün bunu öldürelim demiştin, işte fırsat'dedi. Ellerini A.D.'nin kemeri ile bağladık, o ağzını kapattı, ben de bıçağı 4 kez sapladım. Bıçağı A.D. aldı ve bu kez ben tuttum, o vurdu. Daha sonra ölmediğini düşünerek balyalar üzerindeki ipi kesip tekrar Nuray'ın yanına geldik. A.D. ipi boğazına geçirip ayağı ile yüzüne bastırarak boğdu. Bıçakladıktan sonra 'Hastaneye götürelim' dedim. A.D., kabul etmedi. Olanlardan pişmanım."

Erzurum 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde bugün yapılan son duruşmada, çocuğu öldürmek, cinsel istismar, suçu gizlemek ve delilleri ortadan kaldırmak suçlarından A.D.'ye 25.5 yıl, aynı suçlardan S.K.'ya ise 12.5 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti, M.F.D.'ye 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan 4 yıl 2 ay, Y.E.B.'ye ise, 'Basit cinsel istismar' suçundan 1.5 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, Y.E.B.'nin 1.5 yıllık hapis cezasından sonra hükmün açıklanmasını erteledi. A.D. ve S.K.'nın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akp, ceza, cinsel istismar, çıplak, edip, erzurum, hapis, jandarma, kurtarma, küÇük, kıza, mahkeme, para, yağdı, öyldürenlere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
14'lük kıza tecavüz edip fotoğrafladılar! Sametold Haber Arşivi 6 06 Eylül 2011 18:58
Küçük kıza zorla tecavüz ve fuhuşa teşvik Feronia Haber Arşivi 0 14 Kasım 2009 07:31