IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ekim 2013, 16:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sanık, hakime tüfek çekti!




İzmir 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde hırsızlık suçlamasıyla yargılanan Kazım Yıldız, duruşma salonunda jandarmanın G-3 piyade tüfeğini alıp kaçmak istedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde hırsızlık suçlamasıyla, arkadaşı Osman Tosun Kıtış ile yargılanan ve hakkında kesinleşmiş çok sayıda hapis cezası bulunan Kazım Yıldız, duruşma salonunda jandarmanın G-3 piyade tüfeğini alıp kaçmak istedi. Jandarmanın koridorda yakalayıp silahı elinden aldığı sanık duruşma salonuna güçlükle getirildi. Yıldız, bu sırada masaya bırakılan silahı bir kez daha alıp bu kez hakim Hasan Çelik’e doğrulttu. Hakim Çelik, kürsüden inip silahı alırken, çılgına dönen ve kendisini pencereden atmak isteyen Yıldız güçlükle engellendi.

Olay, saat 11.05 sıralarında Bayraklı Adliyesi B Blok 3'üncü kat, 342 numarada bulunan 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi duruşma salonunda meydana geldi. Kazım Aybey'in evine girip hırsızlık yaptıkları iddiasıyla haklarında 10 ay ile 5 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık Osman Tosun Kıtış ile başka suçtan tutuklu, hakkında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan, bu davada tutuksuz yargılanan Kadri Yıldız, biri uzman 5 jandarma tarafından elleri kelepçeli olarak duruşma salonuna getirildi. Dördüncüsü yapılan duruşmada, ellerindeki kelepçeleri jandarma tarafından çıkartılan ve sanık sandalyesinde oturan Kazım Yıldız, aniden yerinden kalkıp bir jandarmanın G-3 piyade tüfeğinin kapıp kaçmak için kapıya yöneldi. Koridorda bulunan yakınları da Yıldız’ın kaçması için görevlilere saldırdı. Koridora doğru çıkıp kaçmaya başlayan Kazım Yıldız'ın peşinden giden jandarmalar ile arbede yaşandı. Sanık Yıldız, jandarmalarla yaşanan arbede sonunda elinden G-3 piyade tüfeğini alınıp etkisiz hale getirildi. Dolu olan tüfeği ateşleyemeyen Yıldız'ı güçlükle yakalayan jandarmalar tekrar duruşma salonuna getirdi.

TÜFEĞİ ALIP HAKİME DOĞRULTTU

Duruşma salonuna getirilen Kazım Yıldız, masa üzerine bırakılan silahı alıp bu kez hakim Hasan Çelik'e doğrulttu. Kürsüden inen Çelik, bir anlık dalgınlığından yararlanıp sanığın elinden silahı aldı. Bir türlü sakinleşmeyen Kazım Yıldız, duruşma salonundaki bilgisayar monitörünü kırdı, açık olan pencereden kendini aşağıya atmak istedi. Takviye gelen jandarmalar tarafından vücudundan tutulup içeri çekilen Kazım Yıldız, etkisiz hale getirildi. Arbedede jandarma erleri darp sonucu yaralandı. Hakim Hasan Çelik, kendisinin ve personelinin can güvenliğini tehlikeye düşüren bu olaydan sonra duruşmalara ara verdi. Çelik, davayı öğleden sonraya bıraktı. Çelik, olaya karışan sanığın yakınlarının da tespit edilmesi için polise talimat verdi. Olaylar sırasında diğer sanık Osman Tosun Kıtış ise yerinde oturdu.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cekti, hakime, sanık, tüfek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
3D yazıcıda makineli tüfek 'bastılar'! Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 01 Mart 2013 19:09
Şanlıurfa'da 129 Tüfek Ele Geçirildi Cemalizim Haber Arşivi 0 13 Mart 2012 01:14
Milli tüfek üretime geçiyor . LeyLa Haber Arşivi 0 28 Kasım 2011 15:48
Papa'nın Ziyaretinde Pompalı Tüfek Paniği Luthien Haber Arşivi 0 25 Eylül 2011 11:55