IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2013, 01:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HP lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasından önemli bölümler




İşte MHP lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasından önemli bölümler;

Türkiye Cumhuriyeti'nin 90 yıllık tarihinde bugüne kadar küstahlık, ihanet görülmemiştir. Başbakan'ın tavrı sanki işgal sanki esaret altındadır. Karşımızdaki ülke resminin aydınlık hiçbir yanı kalmamıştır.

ALMANYA ZİYARETİ

14 Kasım'da Almanya'ya hareket ettik. Avrupa Türklüğü'nün sorunlarına Türk Federasyonu çözüm aramaktadır.

Almanya'daki Türkler'in en büyük beklentisi çifte vatandaşlıktır. Din adamı, Türkçe öğretmeni gibi eksiklikler acilen tamamlanmalıdır.

Başbakan Erdoğan acilen gözünü açmalıdır. Türk aileleri asimile olmamak için çok direnmiştir. Deniz Feneri'nin ucunun nerelere uzandığı sır değildir. İki kültür, iki dil, iki din arasında bocalayan Türk kardeşlerimize özellikle hükümetin duyarlı olması gerekmektedir.



DİYARBAKIR ZİYARETİ

Hainlerin tarihine bakarsanız, satılmışların çarşaf çarşaf ifşa edildiğ kitaplara bakarsanız aradığınızı bulursunuz. Geçen Cumartesi günü yaşananlar kimsenin hoşuna gitmemiştir. Cani ile Başbakan'ın fotoğrafları aynı pankarta konulmuştur.

Biz millet olduk olalı içimizden hiç bu kadar hançerlenmedik. Hiç bu kadar köşeye sıkışmamıştır. Cehaletin bu kadar mevki ettiği başka bir dönem olmamıştır. Düşmanlığın bu kadar iltifat gördüğü bir dönem yoktur.

Mazideki isyancılar gözlerini açmış, Ali Kemal yattığı yerden kalmış, Haçlılar tekrar ayaklanmış ve hükümetle bütünleşmiştir. Başbakan Erdoğan olmayan meşrebine uygun davranmıştır. Peşmerge başı bu ihamet buluşmasına gelirken, 19 Ekim'de PKK'nın takip ettiği Habur Yolu'nu takip etmiştir.


PKK'lılara gösterdiği çoşkun aşkın sevginin kendi içinde tutarlı bir yanı vardır. Erdoğan ya Kandil yetiştirmesidir, ya türk düşmanıdır yada Türk milletinin kanını emmeye yeminli özel çevrelerin özel görevlisidir.

TÜRK MİLLETİ İÇİN KIYAMET ALAMETİDİR

Diyarbakır'daki açılış törenini 28 Ekim'de ödül alan başka bir PKK'lının ölüm yıldönümüne getirmiştir. Türk milleti için kıyamet alameti değil midir? Bu nasıl bir iştir ki, birisi ödül verecek kadar şuur kaybı yaşar, biri anma düzenleyecek kadar gözü kararır.

Ahmet Kaya'dan şiir namına zırvalar sıralarken protokolde gözyaşları sel olmuştur. Şehid için ağlamayanlar teröristler için ağlamıştır.

Ahmet Kaya'ya bu kadar matemlidir o zaman en kısa zamanda bir anıt yaptırıp yakınlarında bir ev tutup anıtı sevretmelidir. Bu PKK'lının suçu saz çalmaktır. Öldürmek için ille de tabancı mı kullanmalıdır. Senin gibi zihmiyetler canlı bomba olamaz mı?

Zamanı gelince Malazgir ruhu da canlanır. İzmir'de denize dökülenlerin torunları da yeniden dökülür. Teröristlerin yanında olanlar ancak hainliğin tarihini yazarlar. Diyarbakır'da Barzani'yi konuk etmek, Kürdistan'ı meşru göstermek en büyük hainlik. Başbakan Erdoğan Kürdistan için umut mu verecek sorusu kısa sürede cevap buldu.

Türkmen kardeşlerimizi peş peşe katleden, Türmen şehirlerinin ismini değiştiren, teröristelir giydiren bir alcak Başbakan'da hayalini bulmuştur.

Allah'tan cezanızı bulacaksınız. Diyarbakır'ın belediye başkanı çıkıp Kuzey Kürdistan demektedir. Senin elinden tuttuğun bu belediye başkanı ne demektir. Hukuk insanları nerede? Bu ülkenin savcıları nerede?

Başbakan vatanı yalnız görmemelidir. Türk milleti hainleri tarihin çöplüğüne atmaya hazırlıklıdır.

Milli mücadele yıllarında kurtarıcı Türk milleti olmuşsa, yine aynısı olacak, gökkubeyi hainlerin başına getirecektir. Kimse ümitsiz olmasın kurtuluş yakındır. Erdoğan'ın Yüce Divan'a çıkması yakındır.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bahcelinin, bölümler, devlet, hp, konuşmasından, lideri, önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Devlet Bahçeli'nin Prompter Kazası Thetis Haber Arşivi 0 28 Ekim 2012 10:54
Devlet Bahçeli kimdir Zen Tarih / Siyaset 0 20 Şubat 2012 22:28
Bozkurtların lideri Bahçeli Tisha Haber Arşivi 2 08 Kasım 2009 16:37