IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2013, 23:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sultanbeyli'de Esnafı Haraca Bağlayan Mafya




Sosyal medyada kendisi için hazırlattığı videolarla kısa sürede Sultanbeyli'de tanınan 'Bingöllü Kenan' isimli şahıs, zamanla ilçe esnafını haraca bağladı.


Asıl adı K. Y. 29 yaşında... İstanbul 'da adamları ile birlikte silah zoru ile insanlardan haraç toplayan yeni yetme bir mafya lideri. Sosyal medyada kendini elinde-belinde silah, tespih, atkı ve Sedat Peker'e benzeyen fotoğraflarla tanıtıyor. Videolar yayınlıyor. "Bana değil polis kralı gelse dokunamaz" diye korku salıyor.
POLİS ONU DEVREYE SOKTU
Sabah gazetesinde yer alan haberde; Bir Sultanbeyli sakini, "Geçen yıl doğu illerinden yeni göç eden iki aşiret kavga edince Sultanbeyli'de ortalık karıştı. Sultanbeyli'nin geçen yılki emniyet müdürü V.K. ve asayiş büro amiri İ.P. iki aşireti barıştırması için ilçenin önde geleni olarak uyuşturucu satan, sattıran çevresinde sürekli kavga eden Y.'yi devreye sokunca adam kendisini büyük bir insan sanmaya başladı" diyor.
'SİLAH ZORUYLA HARAÇ TOPLUYOR'
Sultanbeyli halkı, Y. ile baş edemez hale geldi. Mafya liderliğine soyunan Y., iddialara göre arkasına taktığı onlarca insanla birlikte caddede dolarak dükkânlara girip esnaftan haraç topluyor. Adamlarıyla birlikte Yavuz Selim Mahallesi Eyyubi Caddesi'nde yer alan ve dış görünümü simsiyah camlarla kaplı olan bir kıraathane işleten Y. polisteki suç dosyası çok olmasına rağmen elini kolunu sallayarak suç işliyor. Silah zoruyla haraca kesilen Sultanbeyli esnafı, Y.'nin güçlü değil zayıf buldukları esnafı haraca bağladığını söylüyor. Y.'nin yaptıklarını tek tek anlatıyor. Ancak başlarına bela almamak için fotoğraf çektirmiyor, isim vermiyor. Şikâyetçi olmaktan da çekiniyor. Esnaf, "Neden şikâyet etmiyorsunuz?" sorusuna "Polisle kol kola geziyor, kimi kime şikâyet edelim" diye yanıt veriyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ESNAF KORKUYOR
Bir Sultanbeyli sakininin sözleri durumu özetliyor: "Geçen yıl doğu illerinden yeni göç eden iki aşiret kavga edince Sultanbeyli'de ortalık karıştı. Sultanbeyli'nin geçen yılki emniyet müdürü V.K. ve asayiş büro amiri İ.P. iki aşireti barıştırması için ilçenin önde geleni olarak uyuşturucu satan, sattıran çevresinde sürekli kavga eden Y.'yi devreye sokunca adam kendisini büyük bir insan sanmaya başladı. O olaydan sonra kendisine 'Bingöllü K.' lakabı da takan Y. 'Bana değil polis kralı gelse dokunamaz' diye insanları korkutuyor."
SUÇ DOSYASI KABARIK
Dahası da var. İddiaya göre; Y. geçen haziranda kavga eden iki komşudan birinin yardım istemesi üzerine karşı tarafın evini kurşunlattı. 6 adamıyla birlikte tutuklandı. 2 ay Maltepe Cezaevi'nde yattı ve çıktı. Y.'nin emniyet kayıtlarına göre suç dosyası da bir hayli kabarık. Y.'nin, 'Suç örgütü kurmak ve silah bulundurmak', 'Devleti aşağılama', 'Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak', 'Mala zarar verme', 'Kasten adam yaralama', 'Ruhsatsız silah bulundurma', 'Görevli memura hakaret', 'Belgede sahtecilik', 'Hürriyete ve şerefe karşı suçlar', 'Evi kurşunlatma' gibi suçlamalardan emniyette kaydı bulunuyor.
PROFİL TANITIMI: İSTANBUL'DA SÖZÜ GEÇEN KABADAYI
K.Y. adına Facebook'ta kurulan hesapta, yakın adamları sık sık hayranlıklarını dile getiriyor. Ayrıca YouTube'a yüklenen "Bingöllü K. kimdir" adlı iki videoda birbirinden ilginç detaylara ve fotoğraflara yer veriliyor. Her iki videoda özetle şu ifadeler yer alıyor: "Bingöl'de 1984'te doğmuştur. 1987'de İstanbul'a göç etmiştir. Öğretim hayatını İstanbul Sultanbeyli Teknik Meslek Lisesi'nde terk etmiştir. 2001'de 16 yaşında adam kaldırma, yaralama ve silahlı çete kurmaktan ve liderliğini yapmaktan tutuklanıp Bakırköy Sübyan Cezaevi'nde 2 yıl ve Türkiye 'nin genelinde toplam 10 yıl hapis yatmıştır. Türkiye genelinde 16 ilde cezaevinde yatmıştır. Bu yaşadığı süreçte 3 kez ayrı ayrı cezaevine girmiştir. 2012'de cezaevinden çıkmıştır Bingöllü K. İstanbul Sultanbeyli'de sözü geçen bir kabadayıdır Bingöllü K. Bingöllü K. der ki, 'Biz Goncaları gönlümüzde gül yaptık. Değil ayın görkemine güneşe bile aldanmadık. Dostlarımızı Allah'a emanet ettik ama unutmadık. Bingöllü K...."
CCEZAEVİNDE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI
Paylaşılan videoda, K. Y.nin Bakırköy, Kastamonu, İnegöl, Edirne ve Kartal cezaevlerinde çekilmiş fotoğraflarına yer veriliyor. K.Y'nin tespihli, silahlı ve uzun mantolu fotoğraflarıyla süslenen diğer videoda da, "Ruhun üzerine giydirilen bu bedeni taşımıyorsan bırak bedenin ruhunu taşısın. Alemin düzenine ayak uyduramıyorsan bırak bu alemi, harcanırsın. Bingöllü K." deniyor.
Facebook'ta K. Y. için fotoğraflarının altına yapılan hayranlık dolu mesajlar da mevcut:
Fırtına Sinan: Bu can sana helal olsun abim benim.
B. K.: Benim de yanımdaki kardeşlerime canım feda. Unutmayın ki bir mücadele varsa, sizin içindir. Benim yüküm belli can kardeşlerim.
Bingöllüyüm Ama Sana Sevdalıyım: Dayı oğlu elindeki tespihin her tanesinin bir anı vardır. Sultanbeyli'deki Bingöllüler seninle gurur duymalı. Bu da Bingöllülerin gururu
Efe B.: Her alemde dayımızdan gerisi yalan.
Fırat Y.: Aslan amcam. Senin üstüne delikanlı yok bu alemde.
Ferdi D.: Abi bir yürüyüşüne bir de asaletine hayranım. Bu Sultanbeyli'nde baba gibi adamsın. Allah nazardan saklasın.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bağlayan, esnafı, haraca, mafya, sultanbeylide


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuklarını yaşama bağlayan iki anne Dilara Aile Evlilik ve Çocuklar 0 08 Ekim 2010 06:18
Sizi Pc'ye Bağlayan En Öenmli Şey Nedir ? Asimavi Merak Ettikleriniz 5 23 Eylül 2008 04:04