IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ocak 2014, 22:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Qatar Havayolları ekibinden Türk çifte çirkin muamele




Veli Çiftçi, eşi Melodi Çiftçi’yle birlikte iş seyahati için gittiği Hong Kong’tan dönerken havayolu görevlilerinden gördükleri kötü muamele yüzünden kabus dolu saatler yaşadıklarını söyledi.


İskenderunlu iş adamı Veli Çiftçi, Hong Kong ziyaretinden Türkiye’ye dönerken Qatar Havayolları’na ait uçakta bilet kontrolü sırasında yaşanan tartışmanın ardından, hostes tarafından uçaktan çıkartılarak saatlerce havaalanında bekletildiklerini ileri sürerek, olaya karışanlardan şikayetçi olacaklarını belirtti.
İskenderun’da Vemis teknoloji mağazasının sahibi olan Veli Çiftçi, eşi Melodi Çiftçi’yle birlikte iş seyahati için gittiği Hong Kong’tan dönerken havayolu görevlilerinden gördükleri kötü muamele yüzünden kabus dolu saatler yaşadıklarını söyledi. Hostese bileti göstermek isterken eşinin koridorda oyalandığı gerekçesiyle gerginlik yaşandığını belirten Çiftçi, "Bize adeta terörist muamelesi yaptılar. Bunu kabul edemiyorum" dedi. Çiftçi, yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Qatar Havayolları ile 20.01.2014 Hong Kong - İstanbul Doha aktarmalı seyahatimde eşim ile birlikte İstanbul’a dönecektik. Tüm kontrollerden eşim ile birlikte geçtik ve uçağa bindik. Kabin içerisinde adını sonradan öğrendiğim hostes Aicha Ayada, eşimden biniş kartını göstermesini istedi. Eşim, biniş kartını çantasından çıkarmaya çalışırken ilerlememiz için arkamızdan seslenen diğer yolculara yer vermek istediğinde hostes akıl almaz bir tavırla eliyle önümüzü keserek ve yüksek sesle bağırarak; ’hayır uçağa binemezsiniz’ diyerek azarladı. Eşim çantasındaki bileti çıkarmaya çalıştığı esnada hostes tekrardan eşimi darp edercesine göğsüne sert bir darbe ile vurarak burada bekleyemeyeceğimizi yine aynı sertlikle bağırarak dile getirdi. Eşim biletini hostese verdiğinde ise hostes yine fütursuzca eliyle eşimi tekrardan itip bağırdığı için kendisini kabin yetkilisine şikayet ettim. Bunun üzerine hostes Aicha Ayada hem suçlu hem güçlü psikolojisiyle bu yaptıklarıyla kalmayıp kendi ülkesinde olmanın avantajlarını kullanarak bizi yaklaşık yirmi Qatar güvenlik personeli yardımıyla uçaktan indirtti. Ben ve eşimi ayrı ayrı iki otobüse kapatarak yaklaşık iki buçuk saat boyunca kapalı ortamda hapsettiler. Hem şahsıma hem de eşime psikolojik baskı uygulamak suretiyle bizi yıldırmaya çalıştılar. Sonrasında bir görevli gelerek beni otobüsten indirip Qatar Airways Security önüne götürdü. Uçak kabinindeki tavırların ve muameleleri aynı şekilde havaalanı içerisinde de devam etti. Biletim ve pasaportuma el konuldu. Kasıtlı olarak havaalanı polisi ile görüşmem engellendi."
Yaşadıkları olaylara çok sayıda kişinin tanık olduğunu, maddi olarak zarara uğradıklarını, manevi işkence yapılarak psikolojik olarak yıpratıldıklarını dile getiren Çiftçi, "Tarafımıza yapılan kötü muameleleri görüntüleyen güvenlik kamerası görüntülerinin de kontrol edilmesi neticesinde iddialarım sarih olarak müşahede edilecektir. Saatlerce kapalı tutulduğumuz havaalanında uçak biletlerimiz yandığı gibi uluslararası telefon görüşmelerimizden dolayı da önemli ölçüde maddi zarar gördük. Ben ve eşim bir Türk vatandaşı olarak terörist muamelesi gördüğümüz Qatar Havayolları’ndan ve olaya karışanlardan şikayetçi olacağız ve hakkımızı maddi manevi arayacağız. Gerek Dışişleri Bakanlığımızın ve gerekse konsolosluklarımızın Türk vatandaşlarının yaşadığı bu tür çirkin saldırılara maruz kalmamaları için gerekli tedbirleri almalarını istiyorum" dedi.


İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cifte, cirkin, ekibinden, havayolları, muamele, qatar, tÜrk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türk diplomatlara çirkin saldırı MasteR06 Haber Arşivi 0 02 Ocak 2014 20:51
Türk bayrağına çirkin saldırı PassioN Haber Arşivi 1 20 Mayıs 2012 16:29
Qatar Airways Virgin Atlantic’e göz dikti Chelt Havacılık Haberleri 0 23 Nisan 2011 00:52
Türk ailenin çocukları Hollandalı lezbiyen çifte verilecek Angel Haber Arşivi 0 25 Aralık 2008 17:08