IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2014, 12:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'ndan 'Başbakan Kemal' sloganına yanıt




CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş'la birlikte, Ankara'da konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'ın seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşma "Başbakan Kemal" sloganlarıyla sık sık kesildi. CHP lideri slogan atan partilileri susturarak "O da olacak inşallah. Halkın desteği ile olacak inşallah" dedi.
İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:
'Dosyaların üzerini kapattırmayacağız'
Kendisine de söyledim, seçildiğin gün, oy versin vermesin herkesin başkanı olacaksın. Zaten başka türlüsü de olmaz. Mansur Başkan'a başka türlüsü yakışmaz.
Dosyaları kapatmaya çalışıyorlar. Üzerini kapattırmayacağız. Türkiye'nin neresinde olursa olsun, bir parça yüreğinde iman varsa insanının bu yolsuzluklara isyan eder. Bütün yurttaşlarımı temiz siyasete davet ediyorum. Hiç kimseyi ötekileştirmeyen herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışına bekliyorum. Ayrılığa gayrılığa gerek yok. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bu coğrafyada yaşayan 76 milyonun ortak sembolü Türk bayrağıdır. Gurur duyarız. Bayrak geçerker hepimiz ayağa kalkarız. Görüşümüz inancımız ne olursa olsun. Bayrak geçerken ayağa kalkmayan dört beş AKP'li bakan var. Bize vatan sevgisi mi öğretecekler. Rüşvet yiyeni, bayrağa saygı göstermeyeni partinden attın mı? Bir milyon dolarlık belgenin altına imaz atan Şaban Dişli'yi attın mı partiden. Atmadın. Bunlar haramzadeler… Helali, alın terini, emeği, işçiyi, çiftçiyi, memuru, köylüyü savunuruz. Herşeyi savunuruz bir tek hırsızlığı savunmayız.
'Haramilere izin vermeyeceğiz'
Parlamentoda milletvekili arkadaşlarımız hırsız var diye bağırmışlar. Biz dava açacağız demişler. İstediğiniz kadar yasak getirin. Kenan Evren de pek çok yasak getirdi. Bir işe yaramaz. Daha oğlunu anlatmadım. Oğluna vakıf kurduruyor. Yandaşlarına ihaleyi al rüşveti de götür oğlumun vakfına yatır diyor. Haram paradan cami olmaz, haram paradan okul olmaz. Helali düşünen adamın kursağından haram para geçmez. Haramzadelere izin vermiyeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankarası'nı çağdaş bir kent yapacak olan Mansur Yavaş arkadaşımız, her aşamada da halka hesap verecek. O yürütmenin değil, halkın başkanı olacak.
Bunları herkese anlatmalıyız. son bir söz, ayrışmanın zamanı değil. Beraber olacağız. Geçmişte AKP'ye oy veren değerli yurttaşlarım, siz bunları yolsuzlukla, yasaklarla, yoksullukla mücadele edeceğiz dediler diye ikidar yaptınız. Hiç bir şeyi düşünmüyorsan allahı düşündüğün zaman, bir de şu ayakkabı kutusu nedir diye kendine sor. Kim savunuyor o ayakkabı kutusunun içindekileri. Yoksullukla mücadelenin yolu aile sigortasıdır. Ankara'da hiç kimse yoksul olmayacak. Kapı gibi sosyal belediyecilik olacak Ankara'lının arkasında. Yasaksız bir toplum olmak gerek. Gelişmiş ülkelerde yasak olmaz. Biz insanı sever, düşüncesine saygı duyarız. Katılmasak bile.
'Haramilerin saltanatını yıkalım'
Ankara'nın meydanlara ihtiyacı var. Mansur Başkan onu da yapacak, göreceksiniz. Ayrışmanın zamanı değil, birlikte, beraber olmanın zamanı. % 51 az, keşke daha çok olsa. Hedefi yükseltin başkan. Çünkü ben Ankara'ya güveniyorum.
Haramiler Ankara'yı yönetmesin.Haramilerin saltanatını yıkalım. Ulusal bağımsızlık savaşı verirken güzel çağdaş bir Türkiye kurmak için mücadele ettik. Türkiye'nin kapasitesi buna yeter, yeter ki birleşelim ayrışmayalım.


TVHABER

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başbakan, kemal, kılıçdaroğlundan, sloganına, yanıt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a: Sen millete komplo kurdun MasteR06 Haber Arşivi 0 03 Ocak 2014 18:55
Bozdağ: Kılıçdaroğlu'ndan Asla Başbakan Olmaz Bulut Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2013 17:17
Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a Eleştiri Rhytia Haber Arşivi 0 11 Temmuz 2012 15:31
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan zam tepkisi PassioN Haber Arşivi 0 01 Nisan 2012 15:22