IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yaSmin

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2014, 04:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP'li Koç: Hükümet Meşruiyetini Kaybetti, İstifa Etmeli




CHP MYK'sı, gece 22.00'da olağanüstü toplandı. Birleşimin devam ettiği esnada CHP'li Haluk Koç "Hükümet meşruiyetini kaybetti. İstifa etmeli." dedi.
CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) olağanüstü toplandı. Partinin, MYK üyeleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkez'de bir araya geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, toplantının internette yayınlanan ses kayıtları nedeniyle gerçekleşeceğinin bilgisini verdi.

SES KAYDINDA NE DİYOR

Başbakan Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında, Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen kişi, 17 Aralık sabahı yolsuzluk operasyonu sırasında oğlu Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişiyi arayarak evdeki paraları bulundukları yerlerden taşımalarını, tamamen elden çıkararak sıfırlamaları gerektiğini söylüyor.

Aynı günün akşamında yapılan telefon görüşmesinde ise, Bilal erdoğan olduğu iddia edilen kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğu iddia edilen kişiye, paranın büyük kısmını çeşitli yerlere gönderdiğini, geriye sadece 30 milyon Euro kaldığını söylüyor.

"DERHAL İSTİFA ETMELİ"

CHP Merkez Yürütme Kurulu devam ederken CHP Sözcüsü Haluk Koç bir açıklama yaptı. Koç, bu şartlar altında mevcut hükümeti tanımadıklarını söyledi ve Başbakan Erdoğan'ın derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Haluk Koç'un açıklamasının satırbaşları şöyle:

Hırsızlık ve rüşvet olaylarının altında ezilen bir Başbakan şu andan itibaren istifa etmek zorundadır. Pislik örtülmek istenmektedir. Kirlilik örtülmek istenmektedir. Başbakan kendisine ulaşılmasını engellemek istemektedir.

"TÜRKİYE YOLSUZLUKLA OLAN SINAVINI GEÇECEK"

Türkiye yolsuzlukla olan sınavını geçecektir. Bu saatten sonra bu hükümetin hırsızlıkla yolsuzluka malul olan kişi tarafından yönetilmeyeceğini açıkca belirtmek gerekmektedir.

"HÜKÜMET MEŞRUİYETİNİ YİTİRDİ"

Hükümet bu saatten sonra meşruiyetini yitirmiştir. Hırsızlık ve rüşvet olaylarının altında ezilen bir Başbakan şu andan itibaren istifa etmek zorundadır. Başbakan Erdoğan derhal istifa etmeli. Genel Başkanımız yarın 13.30′da CHP Grup Toplantısında konuyla ilgili detaylı açıklama yapacaktır.

GÜRSEL TEKİN: TAPELERİN DOĞRULUĞUNA İNANIYORUZ

Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de, CHP'nin olağanüstü MYK toplantısının ardından Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Tapelerin doğruluğuna inanıyoruz" dedi.

"HİÇBİRİNİ YALANLAMADILAR"

Bugüne kadar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ses kaydı olduğu ileri sürülen 17 tapenin internette ses kaydı olarak yayınlandığını söyleyen Tekin, "17 tane tape açıklandı. Hiçbirini yalanlamadılar. Bunu da yalanlamaları mümkün değil. Bu açıklanan tapelerin doğruluğuna da inanıyoruz. Başbakan'ın, oğlunun konuşmaları. Konuşmalar, Başbakan'ın kendisinindir." dedi.

BAŞBAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Akşam saatlerinde internete düşen ve Başbakan Recep tayip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı hakkında Başbakanlık'tan açıklama yapıldı.

"GERÇEK DIŞI VE AHLAKSIZCA"

Başbakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu arasında bir telefon görüşmesi olduğu iddiası eşliğinde, bu akşam internet aracılığıyla servis edilmiş olan ses kayıtları, ahlaksızca bir montaj ürünü olup tümüyle gerçek dışıdır." ifadeleri kullanıldı.

"HESAP SORULACAK"

Açıklamada ayrıca, "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nı hedef alan bu kirli tezgâhı kuranlardan hukuk içinde hesap sorulacaktır." denildi.

MHP DE TOPLANDI

Bu arada MHP Başkanlık Divanı da gece yarısı Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başkanlığında toplanarak ses kaydı ile gelişmeleri değerlendirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

haberturk

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
chpli, etmeli, hükümet, kaybetti, koc, meşruiyetini, İstifa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AKP'de Şok İstifa CtrL İnternet Dünyasından Haberler 0 30 Kasım 2013 14:06
TRT'de Şok İstifa Zen Haber Arşivi 0 18 Haziran 2013 11:45
'Thompson istifa etmeli'! Deep Yahoo 1 10 Mayıs 2012 23:39
Türk ve Demirtaş'tan Sert Açıklamalar : Hükümetin Meşruiyetini Kabul Etmiyoruz N999 Haber Arşivi 0 28 Ocak 2012 22:35
Fark etmeLi insan.. JosephiNe Dini Resimler 0 03 Mart 2010 12:33