IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
128Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2014, 03:42   #41
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Berkin Elvan'ı kaybettik




2 saat oncesine kadar herkes kadar bende üzülüyordum taki Bir paylaşımda Yaradana küfür edene kadar allahını tanımayan biri kusura bakmayın tek denilecek şey allah rahmet eglesin.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Parayı Hayatınızın Her karesinde bulabilirsiniz ama Dostu Her zaman bulamazsınız.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Mart 2014, 06:31   #42
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Berkin Elvan'ı kaybettik




Eveeet. Görüyoruz ki yine aklı sıra vicdani açıdan üzülen ama asıl hedefi siyasi olan zihniyetler boy göstermiş.

Devletin her türlü birimine yaptığı kara propagandayı, düşmanlığı, kustuğu kini ve ektiği nifak tohumunu, Berkin Elvan'ın ölümünden ve bu gibi benzer fırsatlardan yola çıkarak insanlık ve apolitik duruşla kamufle etmeye çalışan o tipler var ya o tipler, Allah onları ıslah etsin. Allah'a küfreden bir zihniyeti savunurken insanlıktan bahsetmek sizin neyinize bir kere?

Sizler, sırf hükümet karşıtı oldukları için tarih boyunca eli kanlı terör örgütünden tut siyonistlerin her alandaki uzantılarına kadar bütün düşmanlarımızın yanında saf tutup, bunun da farkında olmayıp, farkında olduğunu sanıp, o bulunduğunuz safı hedef aldığınız siyasi veya dini topluluklara yıkıp su üstünde kalmaya çalıştınız. Hükümet karşıtı mısın? Kimse sana bunu yapma demez, hobi olarak yine yap. Onu anlarız daaa, yıllarca askere kan kusturan marksist/leninist/apocu/zerdüşt zihniyeti insanlık süsü vererek savunmak nedir be? Gerçi sizin rahatlığınızın sebebi Berkin'in yaşı. Çünkü aynı ideolojiden erişkin insanlar öldüğünde bu kadar yaygara çıkartamıyorsunuz. Siz Berkin gibi çocukların eylemlerde ne işi olduğunu, ailelerinin neden buna izin verdiğini sorgulamazsınız. Siz, Berkin'in neden böyle yetiştirildiğini soramazsınız. Çünkü Berkin'in sembol olduğu o zihniyet, sizin ekmeğinize baldır.

Sizler, terör örgütü mensubu veya sempatizanlarının devlet aleyhindeki girişimleriyle mutlu olan, bunu da ucuz kelime oyunlarıyla ve hedef kitlenize olan hakaretlerinizle meşrulaştırmaya çalıştınız.

Siz, hedeflediğiniz kitleyi yıllarca faşist, gerici, dinci gibi ithamlarla ötekileştirip, kendinizi çağdaş ve türevleriyle reklam ettiniz. Bir gün reklamların sona ereceğini hiç hesaba katmadınız.

Tıpkı Arap cahiliyetinde, Roma cahiliyetinde ve Yunan Helenistik cahiliyetinde olduğu gibi. Onların dönemi de bir takım meziyetlerle doluydu. Kendilerini aydınlanmacı, çağdaş, ilerici, ilkeli, dürüst ve kanuni tanıtırlardı. Halbuki kendi içlerinde menfaatleri uğruna akıllara zarar faaliyetlere başvururlardı. Teoride her ne kadar kulağa hoş gelen meziyetlerle dolu olsalar bile gerçekte Allah nizamından uzak oluşları nedeniyle pratikte çöküşte olan bir hayata sahiptiler. Zaten hicretin en büyük sebeplerinden biri de buydu...

Şimdi, bazı arkadaşlar haklı olarak sormuşlar. Dünyanın dört bir yanında ölen çocuklar varken yoktunuz, şimdi Berkin Elvan için niye bu kadar bağırıyorsunuz? Bir kere böyle bir soruyu cevaplamazlar. Çünkü işlerine gelmez. Çünkü Berkin ve Berkin'in çevresi devlet karşıtıdır, diğer çocuklar ise sadece Müslümandır. Berkin'in çevresinde kadın ticaretinden uyuşturucuya, bebek katlinden tecavüzlere, töre cinayetlerinden silah kaçakçılığına kadar her türden işi çeviren insan vardır ama fark etmez; çünkü onlar neticede devlet düşmanıdır. Diğer çocukların ailesi ise genellikle fakirdir ve dış ülkelerden gelen insani yardım paketleriyle sevinirler. İşte sorunuzun cevabı genel hatlarıyla bu.

İnsanlık öyle mi? Eğer gerçekten insan olduğunuzu iddia ediyorsanız, meydanlarda asılan bebek katili Öcalan'ın posterleri arasında boy gösterip, Allah'a ve Resulüne küfredenlerle aynı safta durmaz, 14 yaşında bir çocuğun ölümünü fırsat bilip aklı sıra vicdan yaptığınızı söyleyerek hedeflediğiniz kitleyi aşağılamaktan vazgeçersiniz. Hele hele bu ölümü savunurken çakallık yapıp birilerine şirin gözükmek için İslam'ı ve Kuran'ı kendine maşa edinmeye çalışan (haşa, estağfurullah) o zihniyet var ya, var olmasın o zihniyet.

Her fırsatta apolitik görünümü sağlamaya çalışırken anarşizmin dibine vurmaktan yorulmadınız. Barbarca kırıp dökerken utanmadan insan hakları ve doğa mesajları verdiniz. Öyle tehlikeli bir kürede, öyle ilgi çekici bir zamandayız ki, umarım uyandığınızda çok geç olmaz. Umarım soydan gelecek olan son düzen adamı gelmeden evvel uyanmış olursunuz.

 

Alt 15 Mart 2014, 08:43   #43
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Berkin Elvan'ı kaybettik




KimLikSiz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2 saat oncesine kadar herkes kadar bende üzülüyordum taki Bir paylaşımda Yaradana küfür edene kadar allahını tanımayan biri kusura bakmayın tek denilecek şey allah rahmet eglesin.

Bu kadar cahil olmayın, her gördüğünüz şeye inanmayın. Paylaşılan o resim photoshop'tan başka birşey değildir. Çocuğun Allah'a küfür ettiği bir ekran görüntüsü yapılmış. Aynı şeyi sen yapmış gibi bir görüntüyü 2 dakikadan daha kısa bir sürede ayarlayabilirim. ama yapan kişi o kadar beceriksiz ki, 6 Hazirandan beri komada olan bir çocuk 22 Haziranda nasıl yorum yapabilir ? resimde iletinin 22 Haziran'da gönderildiği görüntülenmektedir.

Bırakın boş lah ihsânı yapmayı, Erdoğan öldürülen Berkin Elvan kardeşimizi terörist ilan etti. Kim terörist ? Bu çocuk mu terörist ? Yoksa hem halkının hem polisinin ölümüne sebep olan mı ?

 

Alt 15 Mart 2014, 09:54   #44
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Berkin Elvan'ı kaybettik




Berkin'i terorist ilan edenler ; umarım her gece kabuslarınızda Berkin tarafından sorulara muhatap olursunuz..16 kilo halin dünyaya ağır geldi,annen baban büyütemedi seni cennet büyütsün. Berkin

 

 

Etiketler
berkin, biber, ekmek, elvan, elvanı, gezi, kaybettik, polis, taksim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Berkin Elvan protestosuna müdahale AngeL Haber Arşivi 0 16 Kasım 2013 23:59
Elvan Kız Çorbası Sue Çorbalar 0 02 Ağustos 2012 15:11
Şeyh Elvan Kalemzede İslam Alimleri 0 09 Kasım 2011 12:24