IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2014, 10:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yüce Divan’dan kaçacak




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilerek Yüce Divan’dan kaçmaya hazırlandığını savundu.


2’nci Türk Gençlik Kurultayı’nda konuşan Bahçeli, “Yüce Divan riskini asgariye indirmek, evlerde saklanan ve bir türlü sıfırlanamayan milyarlarca liralık haram paranın kaynağını ve nereden elde edildiğini yargı önünde açıklamaktan imtina etmek için aday olma hazırlığı korkaklık değildir de nedir? Recep [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’dan cumhurbaşkanı olmaz” dedi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lideri, özetle şunları söyledi:


HUKUKTAN KAÇIYOR
Erdoğan önce yüreği yetiyorsa, cesareti varsa oğluyla birlikte hâkim huzuruna çıksın da o zaman görelim boyunun uzunluğunu. Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasını yürüten savcılara soruşturma açmak, yürüyen davalar hakkında takipsizlik kararı verdirmek, polislere zulüm yapmak korkaklık değildir de nedir? Ona buna yüksek perdeden atıp tutarken, Müslüman kanına doymayanlara, küresel sömürü düzenini meşrulaştırmak için vızır vızır uğraşanlara kuzu kesilmek korkaklık değildir de nedir? Başbakan, Türk milletine cesaret hakkında tavsiye ve temennide bulunacak sicile asla sahip değildir. Zira kendisi ve zihniyeti, kargaları kovan bostan korkuluğunun aynısıdır. Başbakan korkakça, kaypakça hukuktan kaçmaktadır. Başbakan tavizde, teslimiyette cesurdur. Türk’e hakarette, millete ihanette cesur ve patavatsızdır. Milli ilke ve ülkülere zarar verme konusunda pervasızdır. Bu nedenle Başbakan 100 yıl önceki meseleler üzerinden mangalda kül, deryada su bırakmadan atıp tutmak yerine izanlı ve ahlaklı olmayı öğrenmelidir. Başbakan’da tarih şuuru yoktur, milli haslet ve hassasiyet sıfırdır. Başbakan Türk tarihiyle değil, hiçbir doğru yönü olmayan kendi kişisel tarihiyle yüzleşmelidir. İnşa ettiği korku devletinin, kurduğu baskı ve istihbarat düzeninin, yaydığı kötü kokuların önce milli vicdanlarda bedelini ödemelidir.



NAMERTLER GÖREVDE
Bir avuç terörist yollara zaman ayarlı bomba döşüyor, bir avuç eşkıya askerlerimizi kaçırıp pazarlıklarla psikolojik üstünlük arayışına giriyor. Yetmedi, milli güvenliğimize fitne saçıyorlar, milli kimliğimizi bulandırmak ve budamak için komplolardan medet umuyorlar. Bu cennet vatanı yeryüzü cehennemi yapmak için namertler görev başındadır. Türkiye’yi yönetenlerin vizyonsuzluğu ve gayri milli zihniyeti sebebiyle Türk vatanını hedef alan yeni devletler dayatılmaktadır.


TÜRK GENÇLİĞİ UNUTMAZ
Türk gençliğini suskun görenler yanılmaktadır. Çünkü Türk gençliği aldanmaz, aldatanları, küçümseyenleri de hiç unutmaz, hiç bağışlamaz. Hepsinden de önemlisi taşıdığı sorumluluğun bilincindedir. İlk Türk Gençlik Kurultayı’nda demiştim ki; siz geleceksiz, gelecek sizin.



Rıza ÖZEL

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
divan’dan, kacacak, yüce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yüce Divan Metin Merak Ettikleriniz 0 18 Ekim 2008 15:47