IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
98Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2014, 20:34   #31
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi




Arkadaslar bence hepınız boş konuşuyorsunuz.
Apo yu turkıyeye teslıme den amerika dir. oldurmeyen de CHP-MHP dir. ve hala bu partılerı savunan kısıler şimdiki hukumet yaptı mantıgından gostermek ıstemektedır.
Apo yakalandıgında o ucaktan asagı atamadılarmı ? Apo turkıyeye geldıgınde gezi eylemlerındekı gıbı gıdıp ölduremedıler mı ?
Bosuna cene yoracagımıza bu soruların cevaplarını dusunelım. o zamanın koalısyon partılerı sırf halkın gozu onunde prestıj kazanmak ıcın amerika ve israıl ın parmagı ıle apo yu yakalanmıştır. Bu durumdan en cok kım kazanc sagladı o dönem ABD-AB-İSRAİL-KOÇ VE DİGER ZENGİNLER degilmi ? devulasyon oldu faiz uctu bazı godamanlar sevındırık oldu.
Şimdi o godamanlar sımdıkı hukumetın ustune atarak bu olaydan yırtma pesıne dusen o zamanın koalısyon partılerı ve piyon ınsanları ıle bırlık ıcınde olmustur.
Asker girsin turkmenlerı kurtarsın dıyenler bır apo yu ucaktan atamadı ? komik degılmı.

Bu devırde apo asılsa ne olur? asılmasa ne olur ?
Önemli olan o an yapacagını yapmaktı....Sonradan gelıp bu devırdekı savcı - hakim -hukumet ucgenınde suclama yapmazsın..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 26 Haziran 2014, 20:45   #32
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi




Allah'ın nurunu tamamlaması için Mehdiyi mi göndermesi gerekiyormuş, kaimin anlamı Mehdi'yi mi işaret ediyormuş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

Yahu Hristiyanların ekmeğine niye yağ sürüyoruz Allah aşkına, onlar İsa Tanrının oğludur aldı yanına geri gönderecek diyor, biz de geri gelecek diyoruz, yarın biri çıkıp demez mi, Allah İsa'yı yanına aldığına ve hala yaşattığına göre demekki gerçekten (haşa) oğluymuş. Allah (haşa) kendiyle çelişir mi? Sen sadece İmam Sadık'ın yorum edişini mi okudun? Kuranın son kitap, Hz Muhammed'e gönderilen vahiylerin son vahiy olduğunu biliyorsun da Mehdi ya da Hz İsa nın gelip neyi tebliğ edeceğini düşünüyorsun? Tekrar mı vahiy inecek? Okumalıyız, çok okumalı çok araştırmalıyız, Allah'ın kelamı o imamların kelamına benzemez.

Al-i İmran Suresi 55 - Hani Allah, İsa'ya demişti ki: "Ey İsa, doğrusu seni Ben vefat ettireceğim ve seni Kendime yükselteceğim, seni inkar edenlerden temizleyeceğim ve sana uyanları kıyamete kadar inkara sapanların üstüne geçireceğim. Sonra dönüşünüz yalnızca Banadır, hakkında anlaşmazlığa düştüğünüz şeyde aranızda Ben hükmedeceğim. (3 Al-i İmran 55)

Nisa Suresi 159 - And olsun, Kitap Ehlinden, ölmeden önce ona inanmayacak kimse yoktur. Kıyamet günü, o da onların aleyhine şahit olacaktır.

Muhammed sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası değil-dir. O Allah’ın elçisi ve Peygamberler’in sonuncusudur. (33 Ahzab 40)

Allah ol dedikten sonra olmayacak bir şey yoktur, ama bu demek değildirki senin bahsettiğin o Mehdi gelecek, Hz. İsa yeniden dünyaya gelecek. Yanlış sularda yüzüyorsun diye bir tabir kullanmıştın, aynı cümleyi sana ben kullanacağım. Kıyameti Mehdinin ya da Hz. İsa'nın dönüşünde bekleyen bir nesil -en azından biz- değiliz elhamdülillah. O Allah'ın katında hayatı son bulmuş bir peygamberdir. Mehdi'ninse terim anlamını düşündüğümüzde hidayete erdiğini düşündüğümüz herkese bu kelimeyi yakıştırabiliriz. Kıyamet aniden olacak bir şeydir. Biri gelecek, aydınlanacağız, tüm herkes müslüman olacak sonra öyle yok şu kadar sene yaşayacağız vs. oldu ne kadar şanslıyız baksanıza, korkmamıza gerek kalmadı Mehdi gelip hepimizi gerçek birer mümin yapacak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

Bu konu uzar gider, mesele o kitabı okuduğunu düşünen insanların kitabı okumamış olmalarından, yorumlamamış olmalarından, yahut hadi okudu diyelim yanlış yorumlamalarından kaynaklanıyor, Allah'ın bir ayeti bir ayetini tutmaz mı haşa?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kıyametin kopacağını bilip ona göre yaşamamız en güzeli olmaz mı?

 

Alt 26 Haziran 2014, 21:09   #33
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi




Ha siz bütün hadisleri burada toplamadım diye benim cümlemi bana iade ediyorsunuz yani? Hadisler, peygamber efendimizden alınır, aktarılır. Okuyalım araştıralım demek kolay değil mi? Neyi ne kadar okudunuz da Hz. Mehdi ve Hz. İsa'nın gelmeyeceğini, üstüne üstlük bunun Hristiyanların ekmeğine yağ sürmek olduğunu söylüyorsunuz? Dikkat etmeniz gerekiyor. Henüz yolun başında olduğunuz aşikar. Çook dikkatli olunuz. İnkar ediyorsunuz, küfre gidiyorsunuz. Yapmayın.

Alıntı:
... Bundan sonra size BEN’DEN BİR HİDAYET GELDİĞİNDE, kim Benim hidayetime uyarsa, onlara korku yoktur ve onlar mahzun olmayacaklardır." (Bakara Suresi, 38)

Alıntı:
Ve onları, Kendi emrimizle HİDAYETE YÖNELTEN ÖNDERLER KILDIK ... (Enbiya Suresi, 73)

Alıntı:
Mehdi ALLAH'A KARŞI SON DERECE BOYUN EĞİCİDİR. Ahlak bakımından Peygambere benzer.

(Kıyamet Alametleri, s. 163)

Alıntı:
İşte ALLAH'IN HİDAYET VERDİKLERİ BUNLARDIR; öyleyse SEN DE onların BU HİDAYETLERİNE UY... (Enam Suresi, 90)

Alıntı:
Senin Rabbin, 'ana yerleşim merkezlerine' onlara ayetlerimizi okuyan BİR ELÇİ GÖNDERMEDİKÇE ŞEHİRLERİ YIKIMA UĞRATICI DEĞİLDİR... (Kasas Suresi, 59)

Alıntı:
... KIYAMET-SAATİNİN kendilerine apansız gelmesinden başkasını mı gözlüyorlar? İŞTE ONUN İŞARETLERİ GELMİŞTİR... (Muhammed Suresi, 18)

Alıntı:
Dünya, Müslümanlara Ehli Beytimden BİR ADAM MALİK OLANA KADAR, YIKILMAYACAK VE GİTMEYECEKTİR. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)

Alıntı:
Bundan önce size apaçık delillerle Yusuf gelmişti. O zaman da onun size getirdiği gerçekte şüphe edip durmuştunuz. Nihayet vefat ettiğinde de: «Bundan sonra Allah asla peygamber göndermez!» dediniz. İşte aşırı şüpheci olanları Allah böyle şaşırtır. Onlar ki, kendilerine gelmiş bir delil olmaksızın Allah'ın ayetleri hakkında mücadele ederler. Allah katında ve imanı olanların yanında kin beslenmesi için ne büyük huy! İşte Allah, her zorba, böbürlenen kimsenin kalbini öyle bir tabiat ile mühürler. Enbiya Suresi 34/35

Alıntı:
ONUN İSMİYLE SEMADAN NİDA OLUNACAK ve hiç kimse onun Mehdiliğini inkar edemeyecektir.

(El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 49)

Alıntı:
SEMADAN BİR SES ONU İSMİYLE ÇAĞIRACAK ve doğuda, batıda hatta uykuda olan bile bu sesi duyacak ve uyanacaktır.

(El-Kavlu-l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 56)

Alıntı:
Şüphesiz SANA BİAT EDENLER, ancak ALLAH'A BİAT ETMİŞLERDİR... (Fetih Suresi, 10)

Fetih Suresi önemli. Topkapı Sarayı'nda hala halihazırda muhafaza edilen Hz. Muhammed (s.a.v.)'in sancağını alacak ve onunla beraber yürüyecek. Sancağı genç ve sarışın bir çocuk taşıyacak. O bayrakda "BİAT ALLAH İÇİNDİR" yazıyor.

Bunlar gibi daha niceleri var. Ayrıca Al-i İmran Suresi'nden örnek verip, daha fazla okumalıyız demişsin ya? Mesela Al-i İmran'ı ne kadar okudun? 193. ayeti de okudun mu mesela?

 

Alt 26 Haziran 2014, 21:13   #34
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi




Hala yağ sürüyorsunuz evet
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Artık gerçekten sahihmiş kadar inanılan hadislerin olduğunu bu kadar araştıran biri olarak sizin bilmeniz gerekirdi. Ne yazık ki bu tür konularda biri karşısındakini ne de diğeri karşısındakini haklı bulur. Bir çok alim de gelmeyeceğini biliyor Mehdinin ya da Hz. İsa nın, bunun olmayacağını biliyor ve söylüyorlar, unutmayın o hadisler sahte olabilir ama ayetler sahte olamaz.

Bu arada siz ayetleri tek tek mi yorumlarsınız;
190- Göklerin ve yeryüzünün yaratılışında, gece ile gündüzün birbirini kovalayışında derin düşünceliler için birçok ibret dersi vardır.
191- Onlar ayakta, otururken ve yatarken Allah’ı anarlar; göklerin ve yeryüzünün yaratılışı hakkında kafa yorarlar ve derler ki; “Ey Rabbimiz, sen bu evreni boşuna yaratmadın, sen (böyle bir anlamsızlıktan) münezzehsin, bizi Cehennem azabından koru!
192- Ey Rabbimiz, sen birini Cehennem’e atınca onu perişan edersin. Zalimlerin hiçbir yardım edeni yoktur.
193- Ey Rabbimiz, biz “Rabbinize inanınız ” diye seslenen bir davetçinin çağrısını işittik ve hemen iman ettik. Ey Rabbimiz, günahlarımızı affeyle, kusurlarımızı ört ve iyiler ile birlikte canımızı al.
194- Ey Rabbimiz, peygamberlerinin ağzından vaad ettiklerini bize ver, kıyamet günü bizi perişan etme, kuşku yok ki sen sözünden caymazsın.”

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ayrıca: "Ey İsa, doğrusu seni Ben vefat ettireceğim ve seni Kendime yükselteceğim, seni inkar edenlerden temizleyeceğim ve sana uyanları kıyamete kadar inkara sapanların üstüne geçireceğim. Sonra dönüşünüz yalnızca Banadır, hakkında anlaşmazlığa düştüğünüz şeyde aranızda Ben hükmedeceğim. (3 Al-i İmran 55)

bu ayetteki sıralama kafi'dir!

İyi forumlar dilerim, hayırlı akşamlar.

 

Alt 26 Haziran 2014, 21:20   #35
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi




Sahih hadisler, Peygamber efendimize ait hadislerdir ve size onları gösterdim. Peygamber efendimiz gelecekten müjde verirken, Allah izniyle ve Kuran iziyle verir. Hz. İsa hakkında bazı şeyleri çok yanlış anlamışsınız. O ölmedi ve öldürülmedi. Allah Hz. İsa'yı kendi katına yükseltti. Hiç bir canlı yoktur ki ölümü tatmasın. O tekrar geri gönderilecek, ahır zamanın büyük deccalini öldürecek. Hristiyanları İslama davet edecek ve Hz. Mehdi'nin arkasında namaz kılacak. Görevini tamamladıktan sonra bu sefer gerçekten ölümü tadacak, bütün peygamberler ve insanlık gibi. Alametlere de göz atmanızı tavsiye ederim. Dikkat ediniz, henüz size alametlerden hiç bahsetmedim bile. O kısımları da siz araştırın. Hz. Mehdi alametleri yazmanız yeterli olacaktır. Hemen hepsi gerçekleşmiştir. Hz. Mehdi diye bir zat olmasaydı, önceden haber verilen alametler kim için gerçekleşmiş olurdu mesela değil mi? Bilgilerinize arz ediyorum. İyi araştırmalar...

Sonradan yaptığınız eke ek yapayım; 194'ün ikinci kelimesini tekrar okuyunuz.

“Kıyametin kopmasına bir gün bile kalsa, Allah-u Teâlâ o günü uzatarak benim soyumdan bir kişi gönderecektir. Adı adımın, babasının adı babamın adının aynısı olacak, zulüm ve zorbalık altında inleyen yeryüzünü huzur ve adaletle dolduracaktır.” Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)

“O zât insanlar içerisinde Peygamber’in -sallallahu aleyhi ve sellem- sünneti ile amel eder. İslâm yeryüzüne tam mânâsı ile yerleşir. Yeryüzünde yedi sene kalır, sonra vefat eder ve müslümanlar onun üzerine namaz kılarlar.” (Ebû Dâvud. 4286)

“Mehdî bendendir. Alnı geniş, burnu ince uzun ve ortası biraz yüksekçedir. Yedi sene hükmeder. Yeryüzü zulüm ve işkence ile dolduğu gibi, onu doğruluk ve adaletle doldurur.” (Ebû Dâvud. 4285)

Bu arada bazı cümlelerin sonundaki isimler ve numaralar, Peygamber efendimizin hadisi şeriflerini kendi kitaplarında yazdıklarını anlamına gelir. Bunu da söylemek lazım tabi.

“Mehdî kızım Fâtıma’nın çocuklarından ve benim ehl-i beytimdendir.” (Ebû Dâvud. 4284)

“Mehdi bizden, ehl-i beytimizdendir. Allah onu bir gecede ıslah eder.” (Kütüb-ü sitte muhtasarı: c. 17, sh: 557)

“Biz Abdülmuttalib oğullarıyız. Cennet ehlinin efendileriyiz: Ben, Hamza, Ali, Câfer, Hasan, Hüseyin ve Mehdi.” (Kütüb-ü sitte muhtasarı: c. 17, sh: 558)

“Ya Resulellah, Mehdi bizden Al-i Muhammed’den mi, yoksa bizim gayrımızdan mı?” Buyurdular ki:

“Hayır, bilakis bizdendir. Allah bu dini nasıl bizimle başlatmışsa onunla sona erdirecektir. Ve onlar bizimle nasıl şirkten kurtulmuşlarsa, onunla da fitneden kurtulacaklardır. Allah bizimle insanları nasıl şirk adavetinden kurtararak, onların kalplerine ülfet ve muhabbet yerleştirmiş ve din kardeşi yapmışsa, Mehdi ile fitne adavetinden kurtaracak ve kardeş yapacaktır.” (Naim bin Hammâd, Taberanî)

 

Alt 26 Haziran 2014, 22:35   #36
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi




Anlaşıldı mehti tayyip olacak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 

Alt 26 Haziran 2014, 22:38   #37
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi




Deccal Kılıçdaroğlu yani öyle mi demek istiyorsun?

 

Alt 26 Haziran 2014, 22:43   #38
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi




Deccalde küstüğünüz hocanızdır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aynı ipte iki cambaz olmaz.

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 

Alt 26 Haziran 2014, 22:44   #39
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi




Hani şu sizin dibine sığındığınız zat mı?

 

Alt 26 Haziran 2014, 22:49   #40
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi




Çok şükür anamızın babamızın dışında kimsenin dizinin dibine oturmadık biz. Kimler nereye oturuyor çok iyi biliyor ve görüyoruz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 

 

Etiketler
aym, edildi, hakkı, ihlal, öcalanın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bozdağ: Öcalan'ın Siyasi Hakkı Yok Ecrin Haber Arşivi 0 07 Aralık 2013 12:17
Kur'an okumadan önce, "Allahümme bil hakkı enzeltehü ve bil hakkı nezel…" diye Ecrin İslamiyet 0 01 Ağustos 2013 02:38
Popüler, Özgür Erkek; Saat'ine de Söz Hakkı Tanır.. Saatinize Söz Hakkı Tanıyın.. Sevda Ah Erkekler 1 28 Mart 2011 19:57