IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2014, 15:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göstericiler iş makinesiyle zırhlı aracı devirdi




ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi’nde dün gece yasa dışı gösteri yaparak Irak’a açılan Habur Sınır Kapısı yolunu trafiğe kapatan göstericiler, ele geçirdikleri bir iş makinası ile olaylara müdahale eden polise ait zırhlı aracı devirdi. Araçta sıkışan ve askerler tarafından kurtarılan zırhhı araçtaki 3 polis hafif yaralandı. Göstericiler polis araçlarını molotof yağmuruna tutarken, olaylar gece geç saatlere kadar sürdü.

Silopi’de, dün akşam geç saatlerde toplanan bir grup gösterici, Cudi Mahallesi’nden İpekyolu’na inen 4 ve 5’inci caddede yol kesip eylem yaptı. Olaya anında müdahale eden bir polis zırhlı aracı, ’İpekyolu’ üzerinde bulunan bir fırının kaldırımına çarparak kaza yaptı. Aracın fırının önünde sıkışması ile birlikte 20 kişilik bir grup gösterici zırhlı araca molotof kokteyli atmaya başladı. Araçta mahsur kalan 4 polisin yardımına meslektaşları yetişti. Sevk edilen Toma aracı zırhlı araçtaki yangını basınçlı suyla söndürdü. Birkaç dakika arayla gelen zırhlı araçlar göstericileri dağıtmak için biber gazlı müdahalede bulundu. Polislerin bulundukları araçtan kurtarılmaları için polisin havaya sık ateş açtığı görüldü. Olayların ilçe geneline yayılması ile birlikte birçok noktada silah sesleri yankılandı.

Ofis Mahallesi’nde toplanan bir başka grup ise, kaçırdıkları iş makinasıyla İlçe Jandarma Komutanlığı’na yakın bir noktada İpekyolu’nu trafiğe kapattı. Göstericiler, el koydukları iş makinası ile yanlarına gelen polis zırhlı aracını devirdi. Yerde bir süre sürüklenen polis aracına jandarma ekipleri müdahale bulundu. Jandarda, göstericileri biber gazı ve basınçlı suyla dağıttı. Olaylar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Çıkan olaylarda hafif yaralanan 3 polis memurunun Silopi Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildiği belirtildi. İlçedeki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aracı, devirdi, göstericiler, , makinesiyle, zırhlı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Göstericiler tankları bırakmıyor Feronia Haber Arşivi 0 05 Şubat 2011 15:59
Göstericiler Dolapdere'de İtfaiye Aracı Yaktı JB Haber Arşivi 0 16 Ocak 2011 20:26
Arınç: Ben zırhlı aracı teslim etmiştim Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Ağustos 2008 22:03
Elinde kıyma makinesiyle hastane dolaştı Collettivo Haber Arşivi 0 18 Temmuz 2008 13:25