IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2014, 21:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
13 Türk modelle boykotu deldi




Türk mankenlerin defilelere çıkmayarak başlattığı protestoyu ünlü tasarımcı Tanju Babacan bastırdı. Modacı, defilesinde Türk modellere yer vermesine karşın kampanyayı desteklediğini söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

‘Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un ikinci günü Karaköy Antrepo 3’te gün boyu süren lansman ve tanıtımlarla devam etti. Bu yıl Türk mankenlerin defilelere çıkmayarak başlattığı protestoyu delen isim ise tasarımcı Tanju Babacan oldu. Babacan’ın ilkbahar - yaz 2015 sezonunda yer alan ‘Aydınlanma’ adını verdiği yeni koleksiyonunun tanıtımında 13 Türk manken podyuma çıkarak, Didem Soydan’ın başlattığı podyum isyanını bastırdı.
Öztürk geri adım attı
Aralarında Wilma Elles’in de bulunduğu 13 Türk mankenin yer aldığı defilenin sürpriz ismi Didem Soydan’ın boykot çağrısına uyup podyuma çıkmayacağını belirten Ebru Öztürk oldu. Sosyal medyadaki çağrıya uyduktan sonra geri adım atarak defileye çıkan Öztürk, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı. Transparan ve derin yırtmaçlı kreasyonların ilgi gördüğü defilede, yabancı mankenlerden birinin açıkta kalan göğüslerini saçlarıyla kapatması dikkat çekti. Defileyi izleyenler arasında Tuğba Özerk, Sibel Tüzün gibi isimler yer aldı.
‘Artistleşmek isterler’
Defilede 13 Türk mankene yer vermesine karşın Soydan’ın başlattığı kampanyaya destek olduğunu belirten Tanju Babacan “Türkiye’de bilindiğim için her zaman Türk manken ağıklıklı kullanıyorum. Ben dünya markası değilim. Türk kızlarımızı sektörü ayakta tutabilmek adına tabii ki podyumda her zaman gördüm. Türk mankensen geri, öbürü ileri gibi tavırlar bu sektöre yanlış yapılmış tavırlar. Manken arkadaşlarının bu tavrının da arkasındayım. Bence onlar haklılar. Biz arkadaşız onlarla aramızda fiyat politikasından dolayı sıkıntı olmadı. Türkiye’de bazı mankenler podyumda artistleşmek isterler. Benim ‘Manken düşsün de gündeme geleyim’ derdim yok. Yabancı mankenlerin fiyatı bazen düşük bazen yüksek olabiliyor” diye konuştu.

Tülin Şahin sürprizi

İpek Arnas, ‘Yüzleşme’ adını verdiği 2015 ilkbahar - yaz koleksiyonunu dün sergiledi. Geometrinin oluşturduğu estetik formlar ve fütürizmden ilham alarak kreasyonunu hazırlayan Arnas, yeni koleksiyonunda feminen detayları öne çıkarması dikkat çekti. Defilenin sürpriz ismi ise mankenliğe veda eden Tülin Şahin’in Türk model olarak podyumda yer alması oldu.



Kaynak Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
13, boykotu, deldi, modelle, tÜrk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İddaa'dan Fransa boykotu PassioN Haber Arşivi 1 23 Aralık 2011 17:09
BDP'nin boykot kararını Öcalan deldi! Lucifer Haber Arşivi 0 15 Ağustos 2010 21:30
İsrail'den Türk kahvesi boykotu Feronia Haber Arşivi 0 18 Ekim 2009 16:23
Nokia iki yeni modelle ‘N’ serisine güç kattı Dilara Cep Telefonlar 0 17 Eylül 2008 13:01