IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ekim 2014, 14:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Bu mutluluğu devletimize borçluyuz'




Türkiye'nin IŞİD'in elinden kurtardığı Ela Ecrin için yaş günü partisi yapıldı. Aile, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'na teşekkür etti

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Irak'taki Musul Başkonsolosluğu'nda IŞİD üyeleri tarafından kaçırılan 49 Türk arasında yer alan ve 101 günün sonunda ailesi ile birlikte Türkiye'ye getirilen 'en küçük rehine' Ela Ecrin bebek bir yaşına girdi. Baba Emin Ercan ve anne Sümeyye Ercan, kızları için Kırşehir'de Kent Park'ta bulunan bir restoranda doğum günü partisi düzenledi. Doğum günü partisine Ercan çifti ve yakınları katıldı. Kucaklarına kızlarını alarak doğum günü pastasındaki mumları üfleyen Emin ve Sümeyye Ercan çifti daha sonra kızlarını öptü.

'ARTIK GEÇMİŞTE KALDI'
Anne Sümeyye Ercan, "Çok mutluyuz. Özgürce kutladığımız bu doğum gününü ve mutluluğumuzu devletimize borçluyuz. Rehin olduğumuz zaman, bir ara buraya daha dönemeyeceğimizi düşünmüştük. Allah'a şükür buradayız ve yakınlarımızla kızımızın doğum gününü kutlayabiliyoruz. Bunu devletimize borçluyuz." dedi. Baba Emin Ercan ise kızının doğum gününü Türkiye'de kutlayabildikleri için çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Yaşadıklarımızın hepsi artık geçmişte kaldı, şimdi çok mutluyuz" diye konuştu. IŞİD örgütünün 49 konsolosluk çalışanını kaçırmasıyla başlayan süreç Türkiye'nin sabırlı va kararlı duruşu, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın titiz çalışması sayesinde mutlu sonla noktalandı. Alıkonulan vatandaşlar Türkiye'ye getirilirken Başbakan Ahmet Davutoğlu müjdeli haberin kendisine verildiği gece heyecandan uyuyamadığını söylemişti.

"DAVUTOĞLU'NA 'DEDE' DİYOR"
AnneSümeyye Ercan kızı Ela Ecrin'in bir büre önce konuşmaya başladığını söyleyerek "Televizyonda Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu gördüğünde 'dede' diye sesleniyor, alkışlayıp, ona el sallıyor" dedi. Ela Ecrin'in doğum gününe akrabaları olan ve rehin alınanlar arasında bulunan konsolosluk görevlisi Mesut Taşkıran ile eşi Hazal Taşkıran da katıldı. Kısa süre önce evlenen Taşkıran çifti, küçük kızı öperek, tebrik etti.

Sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
borcluyuz, bu, devletimize, mutluluğu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sağlığımızı Bu Renklere Borçluyuz Liaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 25 Ocak 2012 14:40
Aytmatov'a 5 Milyon Dolar Borçluyuz! Kralice Kültür ve Sanat 0 26 Haziran 2008 22:19
Hayatımızı O Türk'e Borçluyuz kont_dracula Kültür ve Sanat 0 03 Haziran 2006 15:10