IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2014, 12:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Geleceği müzikle sigortalıyor




Allianz, "Müziğin Geleceği İçin 1 Olduk" sloganıyla sosyal marka olma peşinde. Piyanist Lang Lang'la işbirliği yapan şirket, Türkiye'de de Barış İçin Müzik Vakfı'yla el sıkıştı. Edirnekapı'daki müzik hareketi 2 yıl desteklenecek


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çırağan Sarayı'nın muhteşem manzaralı toplantı salonlarından birindeyiz. Büyük bir hevesle trombon çalan dört genç, gelenleri karşılıyor. Sonradan öğrendiğimize göre onlar, hayatlarını normal seyrinde sürdürürken mucize eseri müzik yetenekleri keşfedilen Edirnekapı'nın gençleriymiş. O zaman dinleti daha da anlam kazandı. Toplantının ev sahibi olan Allianz Türkiye, bu gençleri müziğe kazandırmaya kendini adamış Barış İçin Müzik Vakfı'yla yaptığı işbirliğini, onlara böyle bir fırsat sunarak göstermiş oldu.

ALGI DEĞİŞMELİ
"Toplumun yaşam kalitesini artıran bir sosyal marka olma stratejimiz var" diyerek söze başlayan Allianz Türkiye CEO'su Solmaz Altın, bir anlamda projeyle gerçekleştirmek istedikleri tüm hedefleri özetlemiş oluyor. Altın'la Allianz'ın globalde işbirliği yaptığı dünyaca ünlü Çinli piyanist Lang Lang'ın basın karşısına çıkarıldığı toplantı sonrasında sohbet etme fırsatı bulduk. Time's dergisinin 'dünyanın en etkili 100 ismi" arasında sıraladığı Çinli müzisyen, ülkesinde 400 çocuğun eğitim gördüğü müzik okulu açmakla kalmamış, bu vizyonu tüm dünyaya yaymak için de bir vakıf kurmuş. 32 yaşındaki sanatçı Uluslararası Müzik Vakfı'yla dünyada müziğe yetenekli gençlerin eğitimini üstleniyor. Allianz aynı zamanda bu vakfın her yıl düzenlediği gençlik kampına da destek veriyor. Solmaz Altın, sigorta sektörünün algısının değişmesi gerektiği görüşünde. "Türk toplumuna fayda sağlamak istiyoruz. Bilim Kahramanları'nın desteklenmesi, Soma'da yürüttüğümüz projeler bu vizyonun eseri. Kendimizi daha iyi anlatmak istiyoruz. Ancak hedefimiz yapay değil, olduğumuz gibi kendimizi dışa vurmak" diyor.

ONLİNE MÜZİK PROJESİ
Alianz sosyal projelerde müziğin etkili bir yol olduğu düşüncesiyle Barış için Müzik Vakfı'yla iki yıllık anlaşma imzalamış. Edirnekapı'daki gençleri müzikle buluşturmanın onların geleceği için önemli bir çalışma olduğunu anlatan Altın, Allianz olarak bunu daha geniş kitlelere yaymak üzere de önemli bir proje üzerinde çalıştıklarını söylüyor. Şimdilik detay vermek istemediği proje hakkında şu bilgileri veriyor: "Tüm projelerin sürdürülebilir olmasını önemsiyoruz. Barış İçin Müzik Vakfı'yla online müzik projesine imza atacağız. Proje sosyal medya üzerinden yürüyecek ve elimizi çektiğimizde de yoluna devam edecek şekilde tasarlandı. 9-14 yaş arasındaki çocukların hayatını değiştirecek bir çalışma. Yeni projeyle müzik eğitimini toplumun her kesimine eşit şartlarda ulaştıracağız"



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
geleceği, müzikle, sigortalıyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Müzikle Terapi Cry Ruh Sağlığı 0 12 Mayıs 2012 14:33
Şizofrenler Müzikle Iyileşiyor Adrasteia Ruh Sağlığı 0 26 Ocak 2012 17:44