IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Aralık 2014, 19:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Elektrik ödemeleri artık online yapılacak




CLK Boğaziçi Elektrik, müşterilerine yeni bir hizmet sunmaya başladı. CLK Boğaziçi Elektrik abonelik işlemleri ve abonelik sonrası fatura ödeme vs gibi işlemlerin daha rahat bir şekilde yapılabilmesi için online hizmet sunmaya başladı.

Türkiye'nin en büyük elektrik şirketlerinden CLK Boğaziçi Elektrik, online İşlem Merkezi sayesinde aboneler kolayca abonelik, tahliye, güvence iade, tarife değişikliği gibi başvurularını ekstra herhangi bir işlem yapmaya ya da herhangi bir hizmet noktasına gitmesine gerek kalmadan hem de vakit kaybetmeden yapabilmeleri için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet sitesini yayına aldı.

HER İŞLEM İNTERNETTEN YAPILABİLECEK, SONUÇLAR SMS İLE BİLDİRİLECEK

İşlemleri başvuru anında gerçekleştirebilen ve işlem başlangıcından sonuna kadar kesintisiz çözüm sağlayan online işlem merkezi ile enerji sektöründe bir ilke imza atan CLK Boğaziçi Elektrik, abonelerinin hayatına daha fazla değer katabilmek ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yeni hizmet ile CLK Boğaziçi Elektrik aboneleri, yeni abonelik, tahliye, güvence bedeli iadesi, tarife değişikliği işlemlerine ait taleplerini bu ilettiklerinde, işlem sonuçlandı bilgisi SMS servisiyle kendilerine ulaştırılacak.

ABONELERİMİZİN HAYATINA DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Online işlem merkezi ile abonelik ve abonelik sonrasına ait işlemleri başvuru anında gerçekleştirebilen ve işlem başlangıcından sonuna kadar kesintisiz çözüm sağlayan, ilk enerji şirketi olduklarını belirten CLK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, Hizmetin tanımını artık şirketlerin değil, müşterilerin yaptığı yeni pazarlama dünyasında, hayata kolaylık sağlayan çözümleri CLK Boğaziçi Elektrik olarak sunmaya başladıklarına kaydetti.

online işlem merkezi ile yeni dönemin ilk ve önemli adımlarından birini gerçekleştirdiklerine aktaran Gümüşlü, yakında da lansmanını yapacakları yeni ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin yaşamına değer katmaya devam edeceklerini söyledi.



sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
artık, elektrik, online, yapılacak, ödemeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elektrik çarpması halinde yapılacak ilk yardım nedir? Violent İlk Yardım 0 15 Mayıs 2013 19:52
Elektrik Teline Takılan Sakallı Akbaba Artık Uçamayacak Cemalizim Haber Arşivi 0 18 Mart 2012 10:02
'Elektrik ve doğalgaza zam yapılacak mı?' Spammer Haber Arşivi 1 05 Aralık 2011 13:37