IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Aralık 2014, 17:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkbal Akpınar hangi partide siyasete girdi?




Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, Ak Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı kadrosuna katıldı. İşte İkbal Akpınar'ın yeni partisi ve hayat hikayesi...

Gürpınar, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın rotasını çizdiği ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde yürüdüğümüz bu Yeni Türkiye yolunda vatanımıza, milletimize destek vermenin, boynumuzun borcu olduğunu düşünüyorum" dedi. 14 Aralık Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinin hazırlıklarını sürdüren AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı, ekranların sevilen yüzü İkbal Gürpınar'ı da yönetim kadrosuna dahil etti. Çeşitli televizyon kanallarında programlar yapan İkbal Gürpınar, halen sunuculuk hayatına Kanal 7 televizyonunda yayınlanan programla devam ediyor. Şiir albümü ve roman tarzındaki Kitap çalışmalarını da sürdüren İkbal Gürpınar, AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı tarafından yapılan teklifi kabul etme nedenini şu cümlelerle ifade etti:

"Yanlış ve vizyonsuz politikalar nedeniyle uzun yıllarını kaybetmiş olan Türkiye çok uzun zamandan bu yana ilk kez geleceğe yönelik kısa ve uzun vadeli hedefler koyup, vizyonlar çiziyor. Bunları yaparken de ne gibi zorluklar ve engellemelerle karşılaştığımız hepimizin malumu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın rotasını çizdiği ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde yürüdüğümüz bu Yeni Türkiye yolunda vatanımıza, milletimize destek vermenin, boynumuzun borcu olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllardan beri Sarıyer'de yaşayan biri olarak, Sayın İlçe Başkanımız Salih Bayraktar'ın yapmış olduğu teklifle, kendi ait olduğum yer olan Sarıyer'de böyle bir mücadeleye girme kararı aldık, Allah muvaffak eylesin".

İŞTE KENDİ AĞZIYLA İKBAL GÜRPINAR KİMDİR

1969 Yılında Kırıkkale'de doğmuşum.Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü'nde 1 yıl okuduktan sonra 1990 da girdiğim Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden 1994 yılında mezun oldum.

Üniversitenin ilk yılından itibaren çalışmaya başladım.Okul içinde açılan sınavı kazanarak Rıfat Aras hocam sayesinde spikerliğe başladım. Sayısız organizasyonda gönüllü sunuculuk,belediye Hastanesi'nde gönüllü hemşirelik yaptım.

Bu arada Libya Kültür'deki kursa katılarak makrome eğitimi aldım. 1992'de Türkiye polis Radyosu'na spiker olarak başladım. 1994-95 te Trt'de 25.Saat isimli programla televizyona adım atmış oldum. Daha öncesinde bir boya firmasının Yedi Renk isimli televizyon projesinde ve Anadolu Üniversitesi'nde çekilen makarna programında görev almıştım ama gerçek manada televizyonculuğa Rahmetli Ali Atakul'un prodüktörlüğünü yaptığı 25.Saat'le başladım demek bana daha doğru geliyor.

1995-97 Arasında çeşitli kozmetik firmalarında organizasyon yöneticiliği yapıp,binlerce kişiye motivasyon ve pazarlama teknikleri dersleri verdim.Daha sonra bir kompresör firmasında çalıştım.Şimdi ne alaka diyeceksiniz, kozmetikle kompresör kelimelerinin ilk 2 harfi uyuyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ardından Ortadoğu Amme İdaresi'nde ithalat ihracat elemanı sertifika programına katılıp bitirdim.Kısa bir süre restoran zincirleri kuran bir firmada Halkla İlişkiler ve Francihising müdürlüğü yaptım.

1997 de yine televizyon sunuculuğuna döndüm. Hani sahne tozu yutan vazgeçemezmiş ya...Trt Gap'ta çeşitli programlar sundum, 1998-2000 yılları arasında hem Trt'de çalışıp, hem de Özel Yaşam Hastanesi'nde halkla ilişkiler müdireliği yaptım.

2001 Yılında tam yurtdışına yerleşme kararı almışken Samanyolu televizyonundan aldığım teklifi değerlendirip çalışmaya başladım. Yüzük Taşı, Mutluluk Yolu ve ardından Kimse Yok Mu isimli programlarını sundum. "Kimse Yok mu " sunuculuk anlamında benim 2.miladım oldu diyebilirim.Kimse Yok mu ile eş zamanlı olarak TRT'de Gün Başlıyor programını sundum.

Yaşadıklarımı, izlenim ve deneyimlerimi 3 kitapta topladım,insanlar yüreklerini dondurmasın diye 3 de şiir albümü yaptım. ve en önemlisi çocuklarımız sevgi ile büyüsünler diye de masallar yazdım. Filiz Sabuncu'nun iki masalının da bulunduğu "İkbal'den Masallar" çocuklar tarafından çok beğenildi.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akpınar, girdi, hangi, partide, siyasete, İkbal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkbal Gürpınar Hünkarbeğendi Amelia Et Yemekleri 0 10 Haziran 2014 20:46
İkbal Gürpınar Kuzu Haşlama Amelia Et Yemekleri 0 10 Haziran 2014 20:44
İkbal Gürpınar - Babam MasteR06 Şairler ve Şiirleri 0 05 Mart 2014 19:31
Sen Gittin Babam!.. (İkbal Gürpınar) Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 19 Haziran 2011 14:48