IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Melodram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2014, 16:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hükümetten ilk açıklama!




Sabah saatlerinde başlayan "paralel yapı" operasyonu hakkında hükümetten ilk açıklamalar geldi. Kurtulmuş: "Yapılan işlemlerin sonucunu göreceğiz."

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamındaki gözaltılara ilişkin, "Yapılan işlemlerin sonucunu göreceğiz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (Konsiad) üyeleri ve Trakyalı iş adamlarının Keşan ilçesinde düzenlenen toplantısında, gazetelerin operasyona ilişkin sorularını yanıtladı.

Kurtulmuş, operasyonun teferruatını ve hangi gerekçelerle yapıldığını şu an bilmediğini söyledi. Herkesin duruma bakacağını ifade eden Kurtulmuş, "Yapılan işlemlerin sonucunu göreceğiz. Bir şey söylemeyi bu aşamada uygun görmüyorum" dedi.


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu belirterek, "Gerekli değerlendirmeleri süreç içerisinde zaten kamuoyu da yapar. Yanlış yapan yanlışının bedelini öder. Ama şu anda daha çok yeni haberler, bakalım" diye konuştu.


BEKLENEN BİR OLAY, SÜRPRİZ DEĞİL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonuna ilişkin, "Bu, bir sürpriz değil. Beklenen bir olay sonuç itibarıyla" dedi.

İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonuna ilişkin soru üzerine Şentop, "Bu konuda bir soruşturma yürütüldüğünü hatta farklı farklı dinlemelerle ilgili ayrı, örgütle ilgili ayrı soruşturma yürütüldüğünü duyuyorduk" diye konuştu.

Şentop, şunları kaydetti:

"Soruşturmanın belli bir aşamasında kişilerin ifadelerini almak, belki yakalama, belki tutuklama gibi bunlar tabii savcının, hakimin bileceği işler. Olacağı ve olabileceği tahmin edilebiliyordu ama zamanlama konusunda bir şey tahmin edilebilmesi mümkün değildi. Bu, bir sürpriz değil. Beklenen bir olay sonuç itibarıyla."

BU OPERASYON BELLİ BİR KESİME YÖNELİK DEĞİL

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli' de partisinin Pamukkale ilçe kongresinde yaptığı açıklamada, "Bu operasyon belli bir kesime yönelik değildir. Herkes hukuka saygılı olacak. Bu süreçte ucuz kahramanlar türeyebilir ben ondan endişe duyuyorum" dedi.

SUÇLU KİMSE CEZASINI ÇEKER, KEYİF OPERASYON YAPILMAZ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonuna ilişkin, "Suçlu kimse cezasını çeker. Dolayısıyla burada keyif için operasyon yapılmaz. Sebepleri var tabii. Suç işleyenler, adalete teslim edilir" dedi.Bir gazetecinin, basın özgürlüğüne ilişkin sorusuna ise Bakan Eroğlu, "Basın istediğini yazıyor zaten. Basın özgürlüğüne herhangi bir sözümüz yok. Ama bir suç örgütünün üyesi olursa birtakım suçlara karışırsa ama ister basın mensubu olsun, ister vatandaş, ister idareci olsun, kim olursa olsun tabii kendisini savcı ve hakim karşısında görür yani. Herkes kanun ve mevzuata göre hareket etmeli. Yani paralel yapının böyle bir darbe girişimi asla kabul edilemez. Dolayısıyla devlet de buna karşı her türlü tedbiri alır" ifadesini kullandı.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 14 Aralık 2014, 20:09   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hükümetten ilk açıklama!




Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner canlar. Zamanında can yoldaşı olup, kuzu kuzu her haltı yiyen adamlar şimdi birbirine düşman kesildi, dün Tayyip'e şakşakçılık yapanlar bugün çıkıp '' Allah'tan kork be! '' diyor. Sanırsın Zaman gazetesi bu olaylar patlak vermeden önce, tarafsız, adil haberler yapan bir gazeteymiş gibi ayrı bir havalarda. Hayır cemaate yönelik operasyon yapılıyor, cemaate yakın olanlar gidiyor sabahlara kadar protesto ediyor ama iş sandığa gelince de paşa paşa Tayyip'e oyu veriyorlar. O zaman neyin öfkesi bu diye sormazlar mı adama? Sorarlar. Tepemize çıkardınız, pohpohladınız, bütün desteği verdiniz, şimdi adam tek başına ülkeyi yönetiyor diye niye kızıyorsunuz, hiç yakıştıramadım! 15 dakika haberleri izleyince bütün sinir sistemim zaten alt üst oluyor benim, bir de böyle saçma sapan adamların ak-pakmış gibi, hiçbir halt yememiş gibi konuşmaları eklenince hepten delleniyorum. 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonlarının yıldönümüne girilirken, böyle bir şeyin patlak vereceği belliydi, başka türlü unutturamazlar derdim ama çoktan unutuldu bile, ayakkabı kutuları. Ne de olsa canları sağolsun değil mi? Kim gelirse yiyecek. Hay zihniyete.
O keserle, sap dönüp bir gün Tayyip'i de bulacak diye beklemekten ciğerimiz soldu, bu kadar çok konuşan Cumhurbaşkanı olur mu? Olmaz. Zaten o Cumhurbaşkanı falan değil, padişah o. Az kaldı, yanındakileri de harcayacak. Ama yine de canı sağolsun değil mi? Ne de olsa adam dünya lideri be. Kaç kez dünyaya gelir böyle lider, mümkün değil, gelmesine de gerek yok gerçi Tayyip'i ölümsüz ilan ettiler.
Bunlar ayranı milli içecek ilan edip, fazla içmişler. Yoksa bu kadar ayrılık olmazdı!

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

Alt 14 Aralık 2014, 20:29   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hükümetten ilk açıklama!




paralel yapının olduğuna inanmıyorum , bunlar kendi hazırladıkları bir oyundan başka birşey değil.
örneğin ; ergenekon diye kandırdıkları yapmacık olay , ankara da bir takım gazetecilerin yaptığı bir senaryodan başka birşey değil , bu da milleti kandırma & galeyana getirmeden başka birşeyi ifade etmiyor.

__________________
yokuz
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 14 Aralık 2014, 20:48   #4
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hükümetten ilk açıklama!




Cemaatin temiz olduğunu iddia etmek Türkiyenin dünya devi olduğunu iddia etmekle aynı naiflikte^^ işin doğrusu-yanlışı tartışmasına hiç girmeye gerek yok ikisi de birbirinden beter oluşumlar ve yaptıkları kötülükler bu ülkenin üzerinden 50-60 yılda temizlenemez. Yalnız ortada hepimiz için büyük bir tehlike var; MAKUL ŞÜPHE. Bu şu anlama geliyor, "X gel bakayım buraya seni gözaltına aldım, suçun devleti yıkmaya yönelik girişimlerden kaynaklanan makul şüphe" yani herhangi bir şey için eylem yaptığımızda adamların bizi gözaltına almak için ellerinde bir şey var. Bu makul şüphe olayı torba yasa ile girdi hayatımıza sanırım kötü sonuçlar doğuracak. Benim tahminim bundan 3-5 yıl sonra bu ecdatçı dinciler içeri alındıklarında hem ağlayıp hem sövecekler.

 

Alt 18 Aralık 2014, 19:34   #5
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hükümetten ilk açıklama!




Fethullah Gülen adlı Şerefsiz çıkıyor Türkiye'de Polisi, Avukatı ve Savcısı'nı kullanarak Mehmet Nuri Turan'ın sahipliğindeki Tahşiye adlı Yayınevi'nin ismini kendi Tahşiye adlı Yayınevi isimleriymiş gibi kullanarak Türkiye Cumhuriyeti'nin içerisinde İkinci Türkiye Cumhuriyetini kurmak için çalışıyor, Polisi, Avukatı ve Savcısı ile Mehmet Nuri Turan'ın sahipliğindeki Tahşiye adlı Yayınevi'ni aslında olmayan ama olmuş gibi gösterilen Silah, Bomba vb. Patlayıcı Maddelerle El Kaide, Hizbullah vb. gibi Örgütlere hizmet ettiği gerekçesi ile tutuklayarak ceza evine gönderiyor, Mehmet Nuri Turan'ın hapse girmesinden on altı ay sonra Fethullah Gülen'in Polislerinden bir tanesi çıkıp Mehmet Nuri Turan'ın sahipliğinde Tahşiye adlı Yayınevini'nin aslında olmayan ama olmuş gibi gösterilen Silah, Bomba vb. Patlayıcı Maddelerle El Kaide, Hizbullah vb. Örgütlerin Fethullah Gülen ile ilgili olduğunu itiraf ettiği için tutuklanarak ceza evine gönderiliyor, ayrıca Fethullah Gülen'in Tahşiye adlı Yayınevi'nin ismini bundan dört yıl önce Televizyon'da kullanıp Samanyolu TV'de Tek Türkiye adlı Dizin'in oluşturulmasıyla Türkiye Cumhuriyeti hakkında kötü algı oluşturmaya çalışarak İkinci Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmak için ilk adımları atmış oluyor, AKP Hükümeti ise Fethullah Gülen'e yönelik 14 Aralık Operasyonu'nu gerçekleştiriyor.

Bir de Zaman Gazatesi'nde Fethullah Gülen'in köpeği Ekrem Dumanlı, Polislerimiz tarafından Emniyete 07.00 ve Sonrası'nda tebligatla ifade vermek için çağrılıyor Ekrem Duman'lı ise Polislerimizin Emniyet'e tebligatla ifade verme çağrısına gitmeyince Polislerimiz Ekrem Duman'lıyı gözaltına alıyor Ekrem Duman'lı da Adliye'de Mahkemeye çıkarken 'Türkiye'de Demokrasi Yok!' diyor ulan Fethullah Gülen'in Köpeği Ekrem Dumanlı Fethullah Gülen'in Polisleri Tahşiye adlı Yayınevi'nin sahibi Mehmet Nuri Turan'ı suçsuz olduğu hâlde gece 03.00-05.00 gibi evinini basarak gözaltına alıyor sen ise Polisimizin tebligatla Emniyet'te 07.00 ve Sonrası için ifade vermek için çağrısına gitmeyip Polis tarafından gözaltına alınınca 'Türkiye'de Demokrasi Yok!' diyorsun.

 

 

Etiketler
acıklama, hükümetten, ilk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hükümetten istifalar için ilk açıklama CtrL Haber Arşivi 0 25 Aralık 2013 15:28
Hükümetten TSK'ya zam jesti PassioN Haber Arşivi 0 15 Nisan 2012 19:47
Hükümetten İlk Açıklama Luthien Haber Arşivi 0 20 Eylül 2011 13:40
IMF hükümetten kötümser FLu Haber Arşivi 0 01 Ekim 2009 23:05