IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2014, 14:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Davutoğlu Konya'da konuştu




Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Konya İl Kongresi'nde konuştu, önemli mesajlar verdi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ZEHRA ÖZTÜRK/ sabah

AK Parti kongresi Erhan Güleryüz'ün yeni seçim şarkısı ile açıldı. Şarkı ilk kez Konya'da çalındı.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

AK Parti'nin Konya kongresine sürpriz bir isim de katıldı. Konya Kongresi'ne Hamas lideri Halit Meşal de katıldı. Davutoğlu'ndan önce kürsüye çıkan Hamas Lideri Halit Meşal burada bir konuşma yaptı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Ak Parti Konya Kongresi'nde yaptığı konuşmadan önemli başlıklar şöyle...

SİZE İKİ SELAM GETİRDİM

- Her zaman arkamızda oldunuz. Size hürmetlerimle selam ediyorum. İki özel selamı daha iletiyorum. 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiğiniz destekten ötürü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını getirdim size. O her yerde söyler ben de Konyalıyım diye. Size bu hafta ziyaret ettiğim Üsküp'ten de selamlar getirdim.

Biz Konya'yala gurur duyuyoruz. O Konya bizim gönlümüzden ve zihnimizden bir an bile eksik olmadı.bu bir hafta içinde 4 başkentimizi ziyaret ettik. Ankara'da yine böyle bir muhteşem katılma kongresi yaptık. Sonra Üsküp'ten yine payitahtımız Edirne'deydim. Sonra aynı gün akşam ıstanbula geldım ve sehırler uzerıne konustum.5 gunde 4 mukaddes payitahtı ziyaret ettim.5 günde 4 mukaddes payitahtı ziyaret ettim İstanbul'a geldim ve şehirler üzerine konuştum.

Konya Haçlılar karşısında baş eğmedi Edirne 6 ay muhasır kaldı Balkan harbinde ama baş eğmediler. Ankara meclisimizin ilk merkezi Ankara düşman ordularına inat İstiklalin teminatı olan meclisimizi kurdu. Konya'da hiçbir zman baş eğmedi, eğmeyecek. Milli irade testi olduğunda, ne zman milli iradeye sahip çıkmak gerektiğindemücadele ettiler. Konya 12 Eylül'de de baş eğmedi. 1980 yılında İsrail bizim Kudüs'ümüzü kendi başşehri ilan ettiğinde baş eğmedi. Allah Konya'nın ve bu ülkenin başını hiç bir zaman başını önüne eğdirmesin.

Şimdi buradan gelin bir yılın muhasebesini yapalım. Neden birileri rahatsız olup Gezi provakasyonları yapıldı.Çınar ağaçlarına sessiz kalanlar hemen bütün uluslararası medya Türkiye'de kriz var dedi. Tam da Cumhurbaşkanımızla buraya Şebi Aruz'a hareket ederken darbe girişiminde bulundular. Susturmak istedikleri ses Türkiye'nin küresel adalet diye haykıran sesiydi.

"TEK TEK GELEMEYİN TOPUNUZ BİRLİKTE GELİN"

Herkes hesap verecek yükselen Türkiye'nin önünü kesmek isteyen herkes hesap verecek. Dinlediler, dinleyecekler geçen sene 2012 şubatında, 17-25 aralıkta operasyon yapanlar 28 şubatta Dışişleri Bakanlığı'nı dinleyenler, dışarıdan gelen telkinlerle 30 mart seçimleriyle AK Parti sendelesin isteyenlere millet AK Parti'ye verdiği destekle açıkladı.Konya'daki mitingdr bizimle beraber olan konya'lılarateşekkür ediyorum. O zamanda söylemiştim yine söylüyorum, AK Parti dışındakim varsa koalisyon kurdular, şimdi de aynı çağrı da bulunuyorlar. Tek tek gelmeyin topunuz birlikte geli, bir an tereddüt edersek, sizin verdiğiniz emaneti korumakta tereddüt edersek Allah bu emaneti bizden alsın
KUDÜS'E KONYALILAR SAHİP ÇIKTI


- Benden önce kürsüye çıkan Halit Meşal dostum da dile getirdi. İsrail bizim Kudüs'ümüzü baş şehir ilan ettiğinde tüm Konyalılar sokağa çıktı ve ''Kudüs bizim kıblemizdir'' diyerek Kudüs'e sahip çıktılar.


'ARAKAN'I YALNIZ BIRAKMAYIN''


- Bir Filistinli elimi tuttu ve bana şunu söyledi: Filistin'e biz sahip çıkarız aman siz Arakan'ı yalnız bırakmayın.


BU ŞİŞLİ HALKINA SAYGISIZLIK DEĞİL Mİ


Böyle bir kağıt verilmişse, yani 'kim belediye başkanı olursa olsun sonra oğluna bırakılacak' denmişse bunun o çok zikrettikleri saltanattan ne farkı var? Bu Şişli halkına saygısızlık değil mi? Bu milli iradeye saygısızlık değil mi? Şimdi Şişlililerin hesap sorması lazım. Neden böyle bir imzayla milli irade kapalı kapılar ardında devredildi? Kılıçdaroğlu'nun hesap vermesi lazım."
HAİNLER HESAP VERECEK


- 10 tane ağaç için Türkiye'yi kargaşa altında bıraktılar. Sonra 17-25 Aralık operasyonları ile içeride ve dışarıdaki hainler darbe girişiminde bulundular. Susturmak istedikleri ses Türkiye'nin sesiydi. Herkes hesap verecek. Yükselen Türkiye'nin önünü kesen herke hesap verecek. Milletten almadığı iradeyi kapalı kapılar ardında yönetmeye çalışanlar hesap verecek.

Nasıl Kudüs'e sahip çıkıldığı için Konya mitingini bahane edip 12 Eylül darbesini yaptılar, aynı şekilde 'One minute' dediğimiz için, Kudüs bizim davamız dediğimiz için her türlü darbe girişiminde bulundular. Kim ne derse desin o topraklar, Miraç'a sahne olan topraklar bizim için Konya kadar azizdir, Konya kadar mukaddestir.

Şimdi kirli çamaşırlar ortaya çıkıyor. 30 Mart öncesinde görünen o ki eski Belediye Başkanı, yeni Belediye Başkanı seçilirken elinden bir kağıt almış. Bu kağıtta Hayri İnönü, seçilirken o taahhüt etmiş, seçimi kazansa bile daha sonra eski Belediye Başkanı Sarıgül'ün oğluna, istifa edip, görevi vereceğine dair. CHP, bu demokrasiyi öğrenemeyecek, milli iradeyi öğrenemeyecek, halk oyu ne demek bunu öğrenemeyecek.

Milli iradeye ihanet eden herkes hesap verecektir. Milletin hesabından kaçamayacaklar. Onlar bu hesaplar, bu kumpaslar içindeyken biz üç ideali hayata geçirmeye kararlıyız. Yine ekonomik kalkınmamız aksatılmadan sürdürecek. Bu kalkınmadan Türkiye küresel büyük bir güç olarak yükselirken Konya da yükselecek. Konya ilmin, maneviyatın, ticaret yollarının, ulaşımın sanayinin merkezidir. Son 12 yılda Konya'da destanlar yazıldı. 23 milyar TL'lik yatırım yapıldı. Konya YHT'nin kavşak şehri haline geldi. Ankara Konya, Eskişehir Konya ve bu Şebi Arus'ta İstanbul Konya hattı açıldı. Bunlar Konya'ya hayırlı mübarek olsun. Önümüzdeki dönemde iki hat ile Konya'yı Akdeniz'e ve diğer bölgelere bağlayacağız. Antalya, Nevşehir, Konya, Kayseri hızlı tren hattı ile Akdeniz turizmi Kapadokya'ya bağlanacak. Konya bütün bu ulaşımın merkezi olacak. Konya ve havzasını Marmara'dan sonra ikinci büyük havza haline getirmeye kararlıyız. Konya, bereket diyarı Konya daha da bereketlenecek inşallah. Konya'da 4 üniversite daha açtık ve şuanda 5 üniversite ile Türkiye'de en fazla üniversite olan 5. şehir. Konya inşallah yine ilim ve irfan diyarı olacak. Sadece Türkiye'nin değil bütün komşu havzaların ilim ve irfan diyarı olacak.

Konya'dan yine güç alarak ayrılmak istiyorum. Konya'da hizmet etmiş tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, milletvekilerimize, kadın kollarımıza, teşkilatımızın her bir neferine teşekkür ediyorum. Kardeşim Sayın Sorgun'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güçlü Konya, güçlü Türkiye inşallah. Konya'nın gücü sayın Meşal7in de dediği gibi Türkiye'nin gücüdür, Filistin'in gücüdür. Bu gücü inşallah en zirve noktaya getireceğiz.

Yeni adayımız Musa Arat, bir kez daha kendisine başarılar diliyorum. Sayın Ahmet Sorgun'a verdiğiniz desteği Musa Arat'a da verecek misiniz? Başta ben olmak üzere bütün bakanlarımıza hepimize seçimde müjde vermeye hazır mısınız? Gerektiğinde milli iradeye sahip çıkacak mısınız, sonuna kadar korumaya hazır mısınız? Konya arkamızdaysa, dava bayrağımız Allah'ın izniyle yükseklerdedir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
davutoğlu, konuştu, konyada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Davutoğlu Ankara'da konuştu Desmont Haber Arşivi 0 11 Aralık 2014 16:35
Başbakan Davutoğlu Van'da konuştu Seth Haber Arşivi 0 07 Aralık 2014 14:14
Davutoğlu Şanlıurfa'da konuştu Seth Haber Arşivi 0 26 Kasım 2014 13:15
Davutoğlu Erzincan'da konuştu Desmont Haber Arşivi 0 23 Kasım 2014 11:27
Başbakan Davutoğlu konuştu Seth Haber Arşivi 0 21 Ekim 2014 16:40