IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2015, 18:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tümsiad Bursa Şubesi'nde Osman Arslan Dönemi




Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi'nin 6'nci Olağan Genel Kurulu'nda Osman Arslan, TÜMSİAD Bursa Şubesi'nin yeni başkanı seçildi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi'nin 6'nci Olağan Genel Kurulu Çekirge'deki dernek merkezinde yapıldı. TÜMSİAD Bursa Şubesi'nin 6'ncı olağan genel kurul toplantısına AK Parti Bursa Milletvekilleri Önder Matlı, Hakan Çavuşoğlu, İsmet Su, Kemal Şerbetçioğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Mustafa Gürses, ASKON Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut ve çok sayıda işadamı katıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, "Ben de daha önce Bursa şubesinde başkanlık yapmıştım ama şunu özellikle vurgulamak isterim ki, bugün görevi devreden Cemal Balabanoğlu, bayrağı bizden aldı ve daha yukarıya taşıdır. Bunu gönül rahatlığıyla yaşıyorum, görüyorum. Bunu çok net olarak ve açık sözlülükle ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle Cemal başkana bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

ALTEPE: HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, TÜMSİAD'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Şehrin gelişmesi sizlerle oluyor. Yeter ki bugünkü sinerjiyi oluşturalım. Onun için yerel yönetimlere yetki veriliyor. Bu sinerji inanıyorum ki artarak devam edecek. İnşallah TÜMSİAD Bursa Şubesi'nin yeni başkanı Osman Arslan, TÜMSİAD Bursa Şubesi'nin gücüne ekibiyle güç katacak. Her zaman yanınızda olacağımızı belirtirim. Allah hepinizi muvaffak etsin" şeklinde konuştu.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ise, " TÜMSİAD gibi kurumların sadece Bursa'ya değil, ülkemizin dışında dünyaya da örnek çalışmaları olduğuna inanıyorum. Sizler, sadece bir ekonomik faaliyet de gerçekleştirmiyor, bu coğrafyanın kültürünü bütün dünyaya yayıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Yapılan açılış ve selamlama konuşmalarının ardından geçilen seçimlerde, Osman Arslan, oy birliği ile TÜMSİAD Bursa Şubesi'nin yeni başkanı seçildi.

TÜMSİAD Bursa Şubesi'nin yeni seçilen başkanı Osman Arslan, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde ifa edeceklerini kaydederek, " TÜMSİAD Bursa Şubesi olarak, diğer sivil toplum örgütleriyle diyalog içinde olacağız. Ülkemizin menfaatine olan tüm meşru projelere katkılar yapacağız. Rekabetin sınırlarının kalmadığı günümüz dünyasında, firmalarımızın karlılığını arttırması şüphesiz, en önemli sorunlarımızdan birisi. Bu konuda üyelerimize hizmet vermek amacıyla gereken tüm teknik, sosyal kültürel, bilimsel konularda eğitim faaliyetlerine hız vereceğiz. Üniversitelerimizle daha fazla işbirliği içinde olacağız. Kendi alanında yetişmiş bilim insanlarımızla sürekli temas içinde olacağız. Onların bilgilerinden ve tecrübelerinden istifade edeceğiz" dedi.

TÜMSİAD Bursa Şubesi'nin yeni Yönetim Kurulu asil isimleri; Osman Arslan, Halil Özkan, Veys Faruk Balkanoğlu, Şükrü Kanca, Kerim Günaydın, Mesut Erduman, Recep Hakan Ziya, Kamuran Arvas, Mustafa Altın, Mesut Eren, Fatih Koç, Ferhat Bozkurt, İbrahim Doğan, Yalçın Aktay, Murat Yüksel, Davut Şen, Mustafa Sökmen, Resul Kul, Engin Güray. - BURSA


haberlercom

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arslan, bursa, dönemi, osman, tümsiad, Şubesinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tümsiad'ın Genel Başkanı Yaşar Doğan Oldu Desmont Gazete Manşetleri 0 31 Ocak 2015 19:40
Bursa Askerlik Şubesi Desmont Askerlik Şubeleri 0 29 Ekim 2014 21:25
Egemen Bağış, Belçika'da Tümsiad'lı İş Adamlarına Konuştu Açıklaması Cemalizim Haber Arşivi 0 24 Mart 2012 20:08
IF - Bursa Şubesi Kungiman IF Ekstra 10 14 Mart 2012 19:13