IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2015, 17:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vekillik için istifa kuyruğu




İZMİR’de 7 Haziran’da yapılacak milletveki seçimlerinde aday olabilmek için kamu görevlileri son istifa gününde özellikle Ak Parti’den aday olmak için görevlerinden ayrıldı



İZMİR ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ Aydın İSTİFA ETTİ
İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Ak Parti’den, Antalya milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Aydın, 2011 yılı Mayıs ayında Bölge Müdürlüğü görevine gelmişti. Daha önce Antalya, Muğla’da da görev yapan Aydın, "30 yıldır bu mesleğin içindeyim, görev yaptığım bölgeleri iyi tanıyorum. Ormancılık konusundaki deneyim ve birikimlerimle ülkemin faydası için çalışacağım" dedi.


URALOĞLU Trabzon’DAN ADAY OLACAK
Karayolları 2’inci Bölge Müdürü Aldülkadir Uraloğlu, memleketi Trabzon’dan milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. AK Parti’den aday adayı olacak olan Uraloğlu, 2012 yılının Haziran ayından beri, bölge müdürlüğü görevini sürdürüyordu. Yaklaşık 2.5 yıldır İzmir’e, Ege Bölgesi’ne hizmet verdiğini söyleyen Abdülkadir Uraloğlu, "Memleketin her bölgesinde hizmet ettik. Hizmet etmeye çalıştık. Verilen görevleri gücümüz yettiği kadar yerine getirmeye çalıştık. Bundan sonra da siyasi kulvarda izin verildiği takdirde memleketimize hizmet etmeye çalışacağız" dedi.


TÜRKYILMAZ DA İSTİFASINI VERDİ
İzmir İl sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz, AK Parti Milletvekili aday adayları listesine ismini yazdırdı. Türkyılmaz geçen dönem AK Parti’den Kütahya milletvekilliği için aday olmuş, ancak seçilememişti. Görevinden istifa eden Türkyılmaz çalışma arkadaşlarına veda ederken gözyaşlarına hakim olamadı. 2011 seçimlerinde Kütahya’dan 5. Sıra milletvekili adayı olduğunu hatırlatan Dr. Türkyılmaz, "Kütahya benim baba toprağım. Ancak şimdi İzmir’den aday oluyorum. İzmir benim doğduğum, büyüdüğüm, ilkokul yaşamımı geçirdiğim, annemin, babamın, ailemin yaşadığı son 3 yılda sağlığına dokunduğum, sağlığı aralığıyla insanlarına dokunduğum, doğasını, tabiatını, coğrafyasını, suyunu, insanını çok sevdiğim bir memleket olması nedeniyle İzmir’den aday oluyorum" dedi.


AK PARTİ’DE SAĞLIKÇILAR ÇOĞUNLUKTA
AK Parti aday adaylığ için İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tancan Uysal, Yeşilyurt eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Bayındır, Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Opr. Dr. Recep Atçı, memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak, SGK Eski İl Müdürü Murat Balanlı, EÜ Dişhekimliği Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nurselen Toygar, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Nazmi Kalyoncu, Bülent Tercan, Hasan Surözü, Ahsen Özçam, TCDD Makina Mühendisi Savaş Çelebi Ak Parti’den aday olabilmek için görevlerinden istifa etti.


BİR GENEL MÜDÜR DE CHP İÇİN
Büyükşehir Belediyesi İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer, Grand Plaza AŞ Personel Müdürü Ebru Okay,
Bornova Belediye eski başkanı, EÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Oktay Sındır, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Ali Elitaş, Gürsel Tekin’in TBMM Danışmanı Tolga Çobanoğlu, DEÜ Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Enstitüsü öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Türkan Başyiğit CHP’den aday adayı olmak için istifa etti.


MHP İÇİN İSTİFA EDENLER
Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Kök, Bergama Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Yılmaz Koçyiğit de MHP’den aday adayı olmak için istifa etti.
Bu arada ikisi de AK Parti’den aday olacaklar arasında adı geçen Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzun’un yeşil ışık alamadığı için istifadan vazgeçip görevlerine devam ettiği öğrenildi.



milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
icin, istifa, kuyruğu, vekillik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adaylık için Saray’dan istifa AngeL Haber Arşivi 0 31 Ocak 2015 14:37
CHP’li başkanlara vekillik yolu kapandı Desmont Haber Arşivi 0 25 Aralık 2014 18:40
Yeni Kocaeli Valisi için 200 kişilik karşılama kuyruğu Seth Haber Arşivi 0 01 Ekim 2014 17:29
Beni istifa etmem için kaçırdılar SeckiN Haber Arşivi 0 10 Ekim 2013 17:03