IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2015, 05:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üniversitelerde yüksek tansiyon




Fırat Çakıroğlu’nun ölümünün ardından Niğde Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında 2 kişi yaralandı, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi perşembe gününe kadar tatil edildi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ANKARA Milliyet - DHA, AA
Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü gruplar arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ardından bazı üniversitelerde gerginlikler sürüyor. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde dün farklı görüşlere mensup öğrenciler, fakültenin değişik kısımlarında toplandı. Öğrenciler arasında olay çıkmasını engellemek için polis fakülte bahçesinde önlem aldı.
Öğle saatlerinde de derslere ara verildiği duyuruldu. Çevik kuvvetin de önlem almasıyla gruplar da farklı kapılardan dağıldı. Fakültenin internet sitesinden yapılan açıklamada “Fakültede, bugün saat 13.00’ten itibaren 26 Şubat 2015 Perşembeye kadar derslerin ertelendiği, telafi tarihlerinin daha sonra ilan edileceği” bildirildi.
Niğde Üniversitesi’nde Fen Edebiyat Fakültesi kantininde karşıt görüşlü iki öğrenci, birbirlerine “neden baktın?” diyerek sataştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgaya bu öğrencilerin arkadaşları da karıştı. Kafasına cisim isabet eden M.D. ile alnından yaralanan R.E, Niğde Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Malatya’da yürüyüş
Malatya’da İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi önünde toplanan bir grup öğrenci, tekbir getirip sloganlar atarak kampüsteki yürüyüş düzenledi.
Kampüs içindeki Cumhuriyet Meydanı’na gelen öğrenciler, burada hilal şeklini alarak ülkücü yemini etti. Karşıt görüşlü öğrencilerin de kampüste toplandığı bilgisini alan polis ekipleri, yürüyüş esnasında ve sonrasında geniş güvenlik önlemi aldı.
Bir kişi tutuklandı
İzmir’de Ege Üniversitesi kampüsünde Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını kaybettiği olayların ardından adliye sevk edilen 6 kişiden, 5’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklandı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, “20.02.2015 günü saat 16,45 sıralarında Ege Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi önünde yaşanan olayda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölümüyle ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında, maktulün bıçaklanması ve kavga olayına karıştıkları şüphesiyle 7 kişi gözaltına alınmış, gözaltındaki şüphelilerden 6 kişi ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrol altına alınmaları, öldürme fiilini işlediği yönünde aleyhinde kuvvetli deliller bulunan 1 kişi de tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmiştir. 1 kişi ise halen tedavi amacıyla hastanede bulunduğundan gözetim süresi uzatılmıştır” denildi. Sulh Ceza Hakimliği Nurullah Semo’nun tutuklanmasına karar verdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
tansiyon, Üniversitelerde, yüksek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon) PySSyCaT Sağlık Köşesi 0 21 Ekim 2014 10:01
Hamilelikte Yüksek Tansiyon Liaaa Kadın Sağlığı 0 06 Nisan 2012 10:38
Yüksek yargıda yüksek tansiyon Lucifer Haber Arşivi 0 23 Mart 2010 04:43
Çocuklarda Yüksek Tansiyon YapraK Çocuk Sağlığı 0 25 Eylül 2009 16:07