IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mart 2015, 20:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nurgül Yeşilçay'dan şaşırtıcı itiraflar!




Turki Ekstra programına konuk olan Nurgül Yeşilçay İstanbul'da bir dergi için yapılan fotoğraf çekimlerinin ardından sorulara yanıt verdi. Paramparça dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay şaşırtıcı itiraflarda bulundu. İşte Nurgül Yeşilçay'ın açıklamaları...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programının son konuğu Nurgul Yeşilçay oldu.

İstanbul’da bir dergi için yapılan fotoğraf çekimlerinin ardından soruları yanıtlayan Yeşilçay, fotoğraf çekiminin kendisine daha zor geldiğini söyledi.

Genç oyunculara nasihatler..

Türkiye koşullarında çekilen dizilerde sürenin çok uzun olduğunu , ekipteki genç isimlerin oyunculuk açısından çok yetenekli ve algılarının çok açık olduğunu vurgulayan Nurgül Yeşilçay, şöyle konuştu:

"Öncelikle sette, yönetmene karşı nasıl davranmaları, oyuncularla iletişimlerinin nasıl olmasını anlatmaya çalışıyorum. Mesela ağlama sahnelerinde yardımcı oluyorum. Şöyle yaparsan daha iyi olur diye. Ama bence en önemlisi bu işin genel ahlakını bilmek. Ben de çok önemli oyuncularla; Türkan Şoray ve Şener Şen ile başladım. Onlardan öğrendiğim şeyler şimdiye kadar bana çok yararlı oldu. Ben o zaman üniversite öğrencisiydim, pek çok şeyi bilmiyordum. O yüzden onlara sorduğumda çok kibar çok güzel bir şekilde yardımcı oluyorlardı. Ben de onlardan öğrendiğim şeyleri genç arkadaşlara yapmaya çalışıyorum. "

En sevdiği filmi..

Ben normalde müzikali çok seviyorum, izlemeyi, müzikalde oynamayı çok seviyorum. Normal filmlerden, sanat, gişe, aksiyon filmlerinden çok sıkılıyorum. Büyük gösterişli şeyleri daha çok seviyorum. Gösterişli kıyafet ve makyajlar. En sevdiğim en keyif aldığım filmim ‘7 Kocalı Hürmüz’dür. Çekim süresi çok kısa sürmesine rağmen çok oynaması çok zevkli. Yani hem dans ediyorsun hem şarkı söylüyorsun hareketler, kıyafetler daha büyük makyajlar, takma kirpikler falan var. O yüzden bana çok eğlenceli geliyor. "

Partnerlerini değerlendirdi

"Hangi partnerle çalışmam daha iyiydi" sorusuna politik bir cevap olacak ama ben partnerlerimi severim ve iyi anlaşmaya çalışırım. Onların kusurlarını kapatmaya çalışırım. Mesela Türkiye’de çok sevilen bir dizi vardı; ‘Asmalı Konak.’ Orada Özcan Deniz ile oynamıştık. Gayet iyiydi. ‘Aşk ve Ceza’da Murat Yıldırım ile oynamıştık o gayet iyiydi. Şimdi Erkan (Petekkaya) ile oynuyoruz. Onunla da gayet iyi yani güzel geçiyor. Bir partnerde en önemli şey sen sırtını dayamak istiyorsun. Oynarken de ya da başka bir yerde senin hakkında kötü bir şey söylemeyeceğini biliyorsun. Çünkü orada çok özelimizi paylaşıyoruz set arkasında. Çok özel şeyler paylaşılabiliyor yani orada konuşulan orada kalmalı, orada davranılan orada kalmalı. O yüzden de karşındakine güvenmen gerekiyor. Bu en önemlisi. Bu yüzden çok şanslıydım şimdiye kadar.

Karadayı korkuttu!

Türkiye’de de ‘Paramparça, Karadayı’yı paramparça etti’ dediler. ‘Karadayı’, 2-3 yıldır devam eden bir iş. Şimdiye kadar çok izlendi. Bizde başlamadan önce korkuyorduk açıkçası Karadayı’nın karşısına gelirsek ne olur diye, ama çok güzel oldu bizim açımızdan tabii.

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
itiraflar, nurgül, yeşilçaydan, Şaşırtıcı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nurgül Yeşilçay Resimleri, Nurgül Yeşilçay Fotoğrafları Violent Yerli Ünlü Resimleri 0 21 Şubat 2014 20:15
Nurgül Yeşilçay Biyografisi Violent Oyuncular / Yönetmenler 0 12 Aralık 2013 18:56
Nurgül Yeşilçay'ı dolandırdılar AngeLus Haber Arşivi 0 17 Ekim 2009 11:06
Nurgül Yeşilçay'ın sır kampı Juventus Haber Arşivi 0 19 Haziran 2009 10:25