IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By beston

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2015, 10:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Enes Kanter, Gülen'e bağlılık yemini etti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"Fetullahçı olduğum için kadro dışı kaldım" diyen Milli Basketbolcu Enes Kanter, bugün de Twitter üzerinde Gülen’e bağlılık yemini etti. Antrenör Ergin Ataman’a göre Enes Kanter’in kadro dışı kalmasının nedeni disiplinsiz davranışları. Enes, Türkiye Yunanistan’a yenilince attığı “hahahaha” şeklinde tweet ile basketbol camiasından büyük tepki toplamıştı. Şimdi “Türkiye’ye destek zamanı” şeklinde beyanat veren Enes Kanter ciddiyetsiz bulundu.
FIBA Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'ın aday kadrosunda yer almayan Enes Kanter, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Cemaat'e yakınlığıyla bilinen Kanter, "Bana sunulan sebepler gerçeği yansıtmıyor. Kadroya alınmama sebebim, inandığım değerler ve siyasi görüşümdür." dedi.

NBA'de Oklahoma City Thunder forması giyen Enes Kanter, Twitter hesabından tartışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Cemaat'e bağlılığını bir kez daha ilan eden Kanter, Twitter'dan "Yaz Tarih! Mecnun, Leyla'yı bırakmazken, biz bu Yol da bu Dava da, asra GÜLEN yiğidi bırakırsak kalbimiz kurusun" diye yazdı. Kanter "GÜLEN" kelimesini büyük yazarak Fethullah Gülen'e göndermede bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



KADRO DIŞI KALMASININ SEBEBİ FETULLAHÇI OLMASI DEĞİL DİSİPLİNSİZ DAVRANIŞLARI

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, eylül ayında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın kadrosuna, NBA ekibi Oklahoma City Thunders'ta çok iyi bir sezon geçiren Enes Kanter'i çağırmadı. Ataman, bu kararının gerekçesini, "Benden önceki dönemde yaşanan olaylar için özür dilemedi ve benim sıcak yaklaşımıma ilgi göstermedi" şeklinde açıkladı.

4-20 Eylül tarihlerinde Fransa, Hırvatistan, Almanya ve Letonya'nın ortak organizasyonuyla düzenlenecek 2015 FIBA Erkekler Avrupa BasketbolŞampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, aday kadroya NBA takımlarından Oklahoma City Thunders'ta forma giyen Enes Kanter'i çağırmadı. Ataman, sezon ortasında transfer olduğu Oklahoma'da çok başarılı bir grafik çizen Enes'i neden davet etmediği konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Enes Kanter'in, kendisinden önce ay yıldızlı ekibi çalıştıran teknik heyetle sorun yaşadığını hatırlatan Ataman, şunları söyledi:

"ENES İLE GURUR DUYUYORUZ FAKAT..."

"Enes NBA'de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ediyor, biz de kendisiyle gurur duyuyoruz. Ancak son 2 yıldır Enes, çağrılmasına rağmen Türk Milli Takımı'na dahil olmadı. Benden önceki dönemi çok vurgulamak istemiyorum ama, geçen yıl göreve geldiğimde beyaz bir sayfa açacağımı ve kadroda tüm oyuncuları görmek istediğimi söyledim.

Bu dönemde Enes'le temas kurmaya çalıştım. Ancak bütün iyi niyetli çabaları rağmen Enes'ten herhangi bir cevap alamadım. Birkaç kez görüşmeye davet ettim ama bir türlü buluşamadık.

"TAM HAZIRLIKLARA BAŞLAYACAĞIMIZ DÖNEMDE AMELİYAT OLDU"

Enes geçen yılki Dünya Şampiyonası öncesi menajerleri aracılığıyla milli takıma geleceğini bildirdi. Fakat tam hazırlıklar başlayacağı dönemde menisküs ameliyatı oldu. Kapıyı gene açık bıraktım, ancak sakatlığı uzadı gelemedi. Biz de o süreçte milli takımda güzel bir uyum yakaladık. Uzun rotasyonunda Ömer Aşık, Furkan Aldemir, Semih Erden ve Oğuz Savaş gibi, mücadele ettikleri liglerde iyi işler yapan oyuncular var. Biz bu havayı gördük ve ona göre değerlendirme yaptık.

Enes benden önceki dönemde yaşanan olay için özür dilemedi ve benim sıcak yaklaşımıma olumlu cevap vermedi. Bu yüzden de milli takıma davet etmedik."

ENES KANTER OLAYI NEDİR?

Enes Kanter, 2012 yılında A Milli Takım kampına katılmayı reddetti. Bunun üzerine o dönemin Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Enes'in bir daha milli takıma çağrılmayacağını açıkladı. Yıldız oyuncu daha sonra milli takım Yunanistan'a yenilip 2013 Avrupa Şampiyonası'ndan elenince, "Hahahahaha" şeklinde tweet attı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 24 Haziran 2015, 10:37   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Enes Kanter, Gülen'e bağlılık yemini etti




siyasi duruşunla alakan yok... söylemlerin ve ülkeni küçümsemenle bundan önce ki basın açıklamalarını biliyoruz. artık siyasete bağlamayın herşeyi bilmeyende size inanacak..

harun erdenay gibi bi adam davet ediyor gelmiyorsun.. kusura bakma o bayrak altında savaşmak isteyen çoook yiğit var. sen gidersen başka aslanlar gelir o formayı terletir.

böyle umursamaz sallamaz tavırlarını bırakman lazım enes kanter.. milli duygularımız herşeyden önce gelir..

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
bağlılık, enes, etti, gülene, kanter, yemini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kanlı örgüt IŞİD'e bağlılık yemini etti AngeL Haber Arşivi 0 08 Mart 2015 16:45
Türk basketbolcu Enes Kanter'den çok büyük ayıp! Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 13 Eylül 2013 17:58
Enes Kanter: "Teklifler var" Melodram Diğer Spor Branşları 0 28 Eylül 2011 10:22
İsrail'de 'Yahudi devleti'ne bağlılık yemini Lucifer Haber Arşivi 0 11 Ekim 2010 19:24
2 bin Mısırlı iş bırakma yemini etti Spammer Haber Arşivi 0 21 Temmuz 2009 03:43