IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Temmuz 2015, 15:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AK Parti kapı kapı dolaşıp gerçeği anlatacak!




DEAŞ'ın Kobani kuşatması sonrası meydana getirilen havada Kürt seçmenlerde oy kaybı yaşayan AK Parti, vatandaşa kendini anlatmak için harekete geçiyor.

Gazetecilerle biraraya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kobani konusundaki açıklamalarının HDP tarafından çarptırılarak bölge halkına yönelik propaganda yapıldığını söyledi. 'Cumhurbaşkanı Kobani düşsün diyor' yalanının tuttuğunu ifade eden Bakan Çelik, işin gerçeğini kapı kapı dolaşarak bölge insanına anlatacaklarını söyledi.



Bakan Çelik şöyle konuştu: "Sayın Cumhurbaşkanı 'IŞİD[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adına Allahu Ekber diyerek Allahu Ekber diyenleri öldürüyor. Uçuşa yasak bölge ilan edilmesi lazım. O bölgenin güvenli bölge ilan edilip, ılımlı Müslümanların eğitilmesi lazım. Birçok yer düşmüş, Kobani de düşüyor. Havadan bombalamakla olmuyor' diyor. HDP bu sözlerin 'Kobani düştü düşecek' cümlesini alıyor, 'İşte görüyor musunuz Erdoğan Kobani'nin düşmesini istiyor' diye yayıyor. Bu bölgede kırılma noktası oldu. Hem dünya hem de Kürt orijinli bölgedeki tüm insanlara bunu yaydılar. Amaç neydi? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın Kürtler üzerindeki sevgisini ve bağı koparmaktı. Bir anlamda başarılı oldu."
Bu yalanın yayanların hesap vereceğini söyleyen Çelik şu mesajları verdi:"Cumhurbaşkanı'nın IŞİD orada ilerlemesin diye söylediği cümleyi "Kobani düşsün" diye yayanlar tabii ki bunun hesabını verecek. Halkın nezdinde verecekler. Kapı kapı, televizyon televizyon dolaşıp doğrusunu anlatacağız. Özel bir çalışma yapacağız. Böyle bir şey olabilir mi? 'İşin doğrusu bu, size anlatanlar yalan anlattı' diyeceğiz."
(Türkiye)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ak, anlatacak, dolaşıp, gerçeği, kapı, parti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kapı kapı dolaşıp kan bulma dönemi bitiyor. Lee Sağlık Köşesi 0 26 Ekim 2007 14:07