![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?
Uzun yıllar İrcforumlarında bulundum ikili polemiklerdense daima uzak durdum. Günlük hayatımda aktif siyasetle ilgilenmeme rağmen siyasi konuları sadece okudum tartışmalara göz gezdirdim ve oldukça nadir yorumda bulundum. Tıpkı dün yaptığım yorum gibi. Kendi gibi düşünmeyenleri yaftalayan kesim dedim, siz tamda bu düşüncem üstüne, herhangi bir ideolojik görüş belirtmememe rağmen Ak parti ye oy verdiğim kanaatine varıp korkunç komplo teorinizle Ak partinin katil olduğu algısı yarattınız. Hakikaten düşüncelerinizden ve zihninizdeki irin yığınından korktuğumu belirtmeliyim.Bugün terörün taşeronluğunu yapan ve kendi deyimleriyle sırtını terör örgütüne dayayan partiyi 'şizofren olamazlar' minvalindeki takdire şayan öngörünüzle savunabiliyorsanız sizinle ortak paydada buluşabilmemiz mümkün değil. Ayrıca lütfen ilkeniz sizin gibi düşünmeyenleri cahil olarak görmek değil, saygı duymak olsun. | |||||
|
![]() | #2 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?
sizde birilerini yaftalarken kendinizi ak göstermeyin. Zira işid gibi vahşi bir canavar topluluğunu nasıl silahlarla desteklediğinizi tüm dünya kamera görüntüleriyle izledi hala itiraz etme gereği duyuyorsunuz ya bu tamda tr de her zaman yaptığınız birşeydir ama kimse yutmaz diyarbakır, suruç, ankara katliamlarını hdp chp araştırılması için soru önergesi verildiğinde bu teklifler akp ve mhp tarafından rededildi neden diye hiç dönüp bakma ihtiyacı duydunuzmu acaba? yeryuzunde başkanlık için kendi halkını katleden dünyada bir kaç kişi vardı bunlardan örnek vermek gerekirse, Irak'ta saddam hüseyin libya'da muammer qaddafi suriye'de beşar esed ve türkiye'de rte bunları görmeyecek kadar gözü kapalı olamaz bir insan bence. | ||||
|
![]() | #3 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?
Adamalar en azından inkar ediyor. CHP göz göre göre PKKnın siyasi kolu olan hdp'yi meclise sokup şehit ailelerinden kesilen vergilerle maaş bağlattı. Rahatmı vicdanınız? Bu o kadar basit birşey değil. Yarın birgün çocuğun Asker'e gitsin o zaman göreceğim hepinizi. AKP hoş demiyorum. Ama CHP'den hoş. Ben sanmıyorum o partinin ülke yönetebileceğiniz. Genel başkanı ve yönetimi değişmediği sürece. Unutmadan, Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ, bu ülkede ne 2. bir devlete yer var ne de 2. bir bayrağa.. Buna CHP göz yumdu oy akıtarak.. Tek çözüm TURAN. Hayırlı işler..
__________________ aslinda güzel çocuklariz biz.. | ||||
|
![]() | #4 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (4) | Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?
Sen akp ile chpyi karıştırıyorsun galiba Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dağdan inin siyaset yapın diyen chp ve yönetimi mi? Oslo'da pkklılarla kim görüştü? Görüşen ş.sizdir ispat etmeyende ş.sizdir diyen kim? Bu cümleyi kurduktan sonra benim emrimle görüşüldü diyen kim? Pkkyı meclise sokan chp mi yoksa turancılıkla osmanlı ocaklarıyla sizleri kandıran akp mi? Chpyi suçlarken aslında kendi kendinizi ele veriyorsunuz haberiniz yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu arada chpnin oyunun çoğu sosyalist ve solcu kesimden gelmektedir. Siyasetin gereği olarak yakın gündeme ayak uydurmalı ki olaylara yakın olması gerek. Mhpnin yaptığı gibi politika izleseydi chp yerinde saymaz oyu düşer, hdpnin oyu artardı. Nitekim yönetim gördü ve oyunu sabitlemeyi başardı hatta azda olsa oy yükseltti. Bu seçim konjektörüne göre yapabileceğinin en iyisini yaptı. Sözün özü pek muhterem kardeşim, siz turancılık ve bopculuk oyunu oynarken meclise pkkyı çoktan soktunuz zaten. Bakıyorum şimdi de dönme dolap oyunu oynamaya başlamışsınız. Evet sizler kazanıyorsunuz. Ancak sayenizde Türkiye kaybetmeye devam ediyor.
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi | ||||
|
![]() | #5 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?
Ben AKP li değilim kardeşim, senin burda olayları masaya yatırmana gerek yok bu ülke neyin ne olduğunu biliyor. AKP çok taviz vermiş olabilir. Ama CHP HDP'ye çalışmadı diyen adam ahmak adamdır, kör adamdır cahil adamdır. TURANCILIĞA OYUN DEMEYE SENİN ÇAPIN YETMEZ. Dönme olanlarda CHP diyip ATATÜRK diyim pkknın siyasi koluna oy verende sizlersiniz. Hazır az laf yemişken konuyu kapat. Yani ben yerinde olsam öyle yapardım. Burda kimse kimsenin siyasi değerlerine laf söylemiyor, sen kim oluyorsunda turancılığa oyun diyorsun hadsiz? Bu konu hakkındaki son yorumumdur. Bundan sonraki görüşlerini özelden bana bildirebilirsin.
__________________ aslinda güzel çocuklariz biz.. | ||||
|
![]() | #6 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (4) | Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?
Yazdığım yazıyı iyi okusan böyle hödükleme atlamazsın. Hadsiz diyerek hadsizlik yapmazsın. Şimdi yukarı çık ve yazdıklarımı tekrar oku. Akpnin turancılık ve osmanlı ocakları adına yaptığı adımların oyun olduğunu ve sizlerinde bu oyuna gelip oyuna ayak uydurduğunuzu söyledim. Karşılık olarak yazdığın yazıyla ne kadar haklı olduğum bir kez daha gözler önüne serildi. Pkknın siyasi kolu dediğin partiyi ortaya çıkartan belli, burada hemfikiriz. Pkkya giden oylara gelince tarihi bilgin zayıf olduğu kadar matematiğinde zayıf. Çünkü chpden pkkya oy gitmemiştir. Çok az bir oy kaybı geçtiği görülüyor o da yanıltıcı bir şey. Çünkü zaman zaman aşırı solcu kesim bazen chpye bazen tkpye oy veriyor. Seçim atmosferine bağlı olarak. Chpnin kendi seçmeni asla oyunu vermez. Bazı kesim vermek istese de vermez. Bu senin kapasiteni aşan bir şey bunun detayına girmeyeceğim. Yani hdpnin barajı aşmasını sağlayan akpden giden oylardır. Aç seçim sonuçlarını haritanın sağ tarafına bak görürsün. Hdpnin aldığı doğu oylarını önceden chp mi alıyordu akp mi? Yorumlarımda ben kimseyi direk olarak aşağılamam. Ama birileri bana aklınca laf ebeliği yaparak hakaretvari konuşursa ki, senin yaptığın gibi... Eh o zaman bu yazımda gördüğün gibi kaşlarını iki büklüm yaptırırım. Bana laf yedirdiğini zannettiğin yorumuna iki ciltlik akademik tez veririm eline. Neden? Çünkü bu konularda sıfır olduğunu, turancılığı siyasi değer olarak görmenden anlaşılıyor.
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi | ||||
|
![]() | #7 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bak kardeşim Osmanlı ocaklarına en büyük tepkiyi veren biziz. Ki sebebide; akp nin bu tarz toplumlaşmasıyla ülkücüleride kendi çatıları altına toplama çabasıdır. Kimsenin bu tarz oyunlara geldiği yok. Mhp'yi lekelemekten vazgeçin artık. Mhp kesiminden AKP'ye giden oylar tamamen aşırı islami mhp'lilerdir. Bunada kimse itiraz edemez. CHP ve hdp nin tabanını kendilerini uygun görmedikleri için böyle bi karar verdiler. Mhp nasıl Akpye oy verdiyse Chp'de sırf Akp tek başına gelmesin diye PKK ya oy akıttı. Sence hangisi daha mantıklı ve hangisi daha büyük bir oyun. Siz dediniz ki; Şehit ailelerinden alınan vergiler pkklıların vekillerine gitsin. Rahatsınızdır. Her neyse, Gerçek CHP'li içersinde ATATÜRK ve VATAN aşkı ile yaşayan CHP'lidir. Bunlar benim kardeşimdir. Ama ben sizde şuan böyle birşey göremiyorum. Kusura bakma. Tezinide kendine sakla. Lazım olur.
__________________ aslinda güzel çocuklariz biz.. | ||||
|
Etiketler |
başkanları, chp, edecekler, eleştiri, genel, hdp, istifa, mhp, mi, ve, yapıp, öz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Servetleri ile İstanbul'u ihya edecekler | Desmont | Haber Arşivi | 0 | 13 Aralık 2014 18:46 |
SP Genel Başkanı'na istifa sürprizi | SeckiN | Haber Arşivi | 0 | 01 Eylül 2013 22:05 |
dtp Genel Başkanlığından istifa etti | CariSma | Haber Arşivi | 1 | 01 Mayıs 2008 01:38 |