IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By yoSun
  • 1 Post By Erva

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2015, 16:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu: Bunlar sözde CHP'li




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki Yaşar Kemal Parkı'nın açılışına katıldı. Çankaya ve Yenimahalle belediye başkanlarına yöneltilen eleştirilere yanıt veren Kılıçdaroğlu, başkanlara yönelik eleştirilerin iftira olduğunu savundu. Kılıçdaroğlu, "Bunlar da sözde CHP'li. Size sözüm söz, onların tamamını temizleyeceğim" dedi.



"CİDDİ CİDDİ ÖZ ELEŞTİRİ YAPMAMIZ GEREKİYOR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki Yaşar Kemal Parkı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçiminin ardından öz eleştiri yapacaklarını kaydederek, "Şimdi Türkiye, yeni bir sürecin içinde. Bu süreçte hepimize düşen bir görev var. Şunu hiçkimsenin unutmasını istemem. Eğer bir siyasal parti sorunların kaynağı olmuşsa o siyasal partinin bu ülkede sorun çözme yeteneği bitmiştir. Eğer bir siyasal parti, dünyada meşruiyeti tartışılan bir konuma gelmişse o siyasal partinin Türkiye'ye verebileceği fazla bir şey yoktur. Hepimizin bunu görmesi lazım. Elbette öz eleştiri yapacağız. Bütün bu olaylara karşı hak ettiğimiz ya da beklediğimiz yere gelemiyorsak oturup ciddi ciddi öz eleştiri yapmamız gerekiyor. Neden ve hangi gerekçeyle?" dedi.




"DAHA PARLAMENTO AÇILMADI, İLK BASKI MEDYA ÜZERİNE GELİYOR"

Medya üzerinde baskı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bir seçim yaşadık. Daha milletvekilleri yemin etmedi, parlamento açılmadı. İlk baskı medya üzerine geliyor. Çıkıp şunu rahatlıkla televizyon ekranlarında söyleyebiliyorlar. Falan gazetenin sahibi artık o gazeteyi yönetemez, diyorlar. O gazeteyi biz yöneteceğiz, diyorlar. Ne demek siz yöneteceksiniz? Hani mülkiyet hakkı kutsaldı? Hani kimseye müdahale edilmeyecekti? Hani barışı ve özgürlüğü getirecektik? Daha yemin töreni başlamadan bunlar oluyorsa oturup hepimizin yeniden düşünmesi gerekiyor" diye konuştu.




"DAVUTOĞLU'NA BİR ÇAĞRIDA BULUNDUM, TIK YOK"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "'Şu yazarları atın, bunlar yazı yazmasınlar; diğer yazarlar da lütfettiği için şimdilik kalabilirler' diyor. Sayın Davutoğlu'na bir çağrıda bulundum. Siz bu düşüncelere katılıyor musunuz? Şu ana kadar tık yok ama bunu sürdüreceğim. Siz bu düşüncelere katılıyor musunuz katılmıyor musunuz? Demokrasi, özgürlük demek kolay. Birlikte yaşamak demek de kolay. Her düşünceye saygı demek de kolay. Zor olanı bunu hayata geçirmek" ifadelerini kullandı.




"BUNLAR SÖZDE CHP'Lİ"

Ankara'daki CHP'li 2 belediye başkanına yöneltilen eleştirilere yanıt veren Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına yönelik eleştirilerin iftira olduğunu savundu. Bu kişilerin 'sözde CHP'li' olduğunu öne süren Kılıçdaroğlu, "Çankaya Belediye Başkanımız, Yenimahalle Belediye Başkanımız açık ve net söylüyorum. Ankara'daki en iyi belediye başkanları. Hiçbir belediye başkanı bu iki belediye başkanımızın eline su dökemez. Eğer burası diğer partinin belediye başkanlarının elinde olsaydı bu 16 dönümlük yere gökdelen dikerlerdi. Bunu hazmedemeyenler var. Belediye başkanımıza yönelik olarak son derece çirkin iftiralar var. Anlamak mümkün değil. Bunlar da sözde CHP'li. Size sözüm söz, onların tamamını temizleyeceğim. Biz neyle uğraşıyoruz, onlar neyle uğraşıyorlar. Bizim derdimiz Türkiye, onların derdi nasıl ihale alabilirim. Nasıl? 'Ben CHP'liyim'. Yok kardeşim öyle bir şey. Ona asla izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.




"ÇAĞRIMIZI KABUL EDİYORLARSA BİZE DESTEK VERSİNLER"

Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yanlışa, baskılara karşı direneceğiz. Her şeyi yapabileceklerini sanıyorlar. Demokrasilerde hiç kimse her şeyi yapamaz. Bu toplumu ayrıştırmaya, kutuplaşmaya götürür. O zaman bu ülkenin bütün aydınlarına, bütün demokratlarına açıkça çağrımızdır. Baskıya ve zulme karşı biz direneceğiz. Medya üzerinde kurulmak istenen baskılara da direneceğiz. Eğer bizim çağrımızı kabul ediyorlarsa bize destek versinler. Bu ülkenin aydınlarının sorumluluğu vardır"

"ÇÖKEN İKİ SİYASAL PARTİNİN BİZE YÜKLEDİĞİ SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ"

1 Kasım seçimiyle iki partinin çöktüğünü öne süren Kılıçdaroğlu, bu durumun kendilerine sorumluluk yüklediğini belirterek "Biz kendi sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Seçim sonrası sorumluluğumuzun daha da arttığının bilincindeyiz. Çöken iki siyasal partinin bize yüklediği sorumluluğun da bilincindeyiz. Biz o partilere oy veren veya kızıp oy vermeyen bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. Güzel, huzur içinde yaşayacağınız, baskılardan uzak bir Türkiye istiyorsunuz siz. Bunu sağlamak hepimizin ortak görevi olmalı. Biz bunu yapmak zorundayız. Seçimler sırasında özellikle gençlere ve kadınlara seslendim. Bizim yapmamız gereken o duyarlılıklarımızı korumak ve çalışmaktır. Bunu yapabildiğimiz ölçüde başarıyı yakalarız. Sizden sadece destek istiyorum" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Kasım 2015, 17:24   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kılıçdaroğlu: Bunlar sözde CHP'li




Ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine konuşturacaksın beni, en baş sözde chp li bunun ta kendisi.
ATATÜRKÇÜLÜKTEN bi haber.

__________________
aslinda güzel çocuklariz biz..
 

Alt 09 Kasım 2015, 18:01   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kılıçdaroğlu: Bunlar sözde CHP'li




Konusun iste
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 10 Kasım 2015, 01:14   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kılıçdaroğlu: Bunlar sözde CHP'li




bizim Gaf kralı iş başında yine valla iyi ki bir parti taraf değilim yoksa burada çok tartışma çıkardı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bu adama bir konuda acayip uyuzum onunda sebebini söyleyim.. bir gün haberleri izliyorum buda gaf kralı ya spiker gitti buna sordu sayın kılıçdaroğlu siyaset hayatınızda kimi örnek alıyorsunuz dedi ? adamda ki Cevap rahmetli inönü bülent ecevit ve deniz baykal? bukadar mı ? evet bukadar peki sana bu partiyi kuran türkiyeyi türkiye cumhuriyeti yapmış şuan onun sayesinde liderlik yaptığın Atatürk'ü örnek almıyorsun da inönü ecevit baykalımı örnek alıyorsun Spiker zaten şoka girdi ya ulu önder Atatürk diye sorunca hee evet bir de Atatürk var dedi. bu gaftan bir iki hafta sonraydı sanırım parti içinde sıkıntılar yaşanıyordu ve toplantı gündemi söz konusu idi yine soruldu işte chp şöyle böyle falan filan spikerin yine bir sorusuna gerekirse parti amblemini değişiriz dedi yine ben şok hemen sosyal medyadan yazdım buna sen 6 ok'un anlamını bilerekmi amblemi değişiyorsun dedim? okadar sinirlendimki sövüp sayasım geldi edebim el vermedi şuan chp'nin başındaki şahıs Atatürk'ü örneklerinin arasına koymayıp kaldı ki en başta onun ismini vermesi gerekirdi çünkü her şeyde Atatürk'ün arkasına saklanıyor ve yetmiyor 6 oku değişiriz gerekirse diyerek Atatürk'ün ilkelerine resmen hakaret ediyor? heyy gidi türkiyem heyy ne günlere kaldık daha 6 okun Atatürk'ün ilkelerinin anlamını taşıdığını bilmeyen bir toplumla iç içe yaşıyoruz ne diyim ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cum siyaset polemiklere yol açar bence bida böyle konu açmayın :P

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 10 Kasım 2015, 08:20   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kılıçdaroğlu: Bunlar sözde CHP'li




Herkes fikrini düşüncelerini güzelce dile getirirse mükemmel olurda her siyasi konu kilitle bitio
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 10 Kasım 2015, 08:56   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kılıçdaroğlu: Bunlar sözde CHP'li




Seversiniz sevmezsiniz, Ben severim kendisini sevgili Murat BARDAKÇI'nın 09.11.2015 tarihli köşesinden alıntıdır.. Konu başlığıyla alakalı diye paylaştım..

Uruguay’ın eski cumhurbaşkanı Jose Mujica geçenlerde Türkiye’ye geldi ve basınımızda on gün boyunca bir Mujica rüzgârı esti... Rüzgâr ne demek? Fırtına koptu, fırtına!..

Devrimci olan, gerillalık eden, söylendiğine göre adam bile vuran, bu uğurda senelerce hapislerde yatan, eziyet gören, bilmem kaç senelik Vosvos kullanan, yaşlı, tonton ve sempatik mi sempatik adamcağız dünyanın tâââ öbür ucundan kalkıp Türkiye’ye gelecek de dillere destan misafirperverliğimizi göstermeyeceğiz, öyle mi?

Böyle bir şey mümkün olmadığı için sabık cumhurbaşkanını mükemmel şekilde ağırladık. Hayranları ile biraraya gelebilmesi için her türlü imkân sağlandı, kitaplarını imzaladı, sohbetlere katıldı, demeç üstüne demeç verdi, şehir şehir dolaştı, meraklıları dün kitap fuarında imzasını alabilmek için yüzlerce metrelik kuyruklara girdiler, Mujica neticede sevenlerini mestetti ve memleketine de büyük ihtimalle gayet memnun şekilde dönecek.

Ve, girdiğimiz hayranlık krizleri sırasında bir hususu düşünmek hatırımıza gelmedi: Misafirimiz olan gerilla eskisinin bizimle alâkalı bir işler yapıp yapmadığı, daha doğrusu bazı işler çevirip çevirmediği...

Mujica, 21 Ocak 2015’te “Ermeni Soykırımı’nın 100. Yıldönümü Organizasyon Komitesi”ne katılması için yapılan daveti kabul ettiğini açıklıyor.

TAVSİYEYE BAK TAVSİYEYE!
Ben merak ettim, şöyle bir araştırdım ve bakın neler buldum:
Mujica’nın sekiz ay öncesine kadar cumhurbaşkanı olduğu Uruguay, Türkiye’nin Ermeniler’e soykırım yaptığını 1965’te kabul etmiş olan ilk memleket idi...
Aradan neredeyse yarım asır geçmişti, başkent Montevideo’da her 24 Nisan’da rutin kınama toplantıları yapılıyordu ama soykırım meselesi pek muhterem misafirimiz Jose Mujica’nın 1 Mart 2010’da cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması ile beraber tekrar gündeme geldi ve Mujica, görevi devralmasından bir ay üç hafta sonra, 24 Nisan 2010 sabahı Montevideo’nun Ermenistan Meydanı’na Ermeniler tarafından dikilen soykırım anıtını bizzat açtı! Sonra başkan yardımcısını Ermenistan’a gönderdi, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan da geçen senenin Temmuz’unda Uruguay’ı ziyaret etti, Mujica 10 Temmuz’da “Osmanlı İmparatorluğu’nun 1915’te Ermeniler’e karşı yaptığı soykırımın uluslararası alanda kabul edilmesini” istedi ve Uruguay’ın Yukarı Karabağ konusunda Ermeni görüşlerini desteklediğini açıkladı!

Jose Mujica, 24 Nisan 2010 sabahı Montevideo’da Ermeni Soykırım Anıtı’nı açıyor.
Devletlû misafirimiz, daha da ileri adımlar attı... Montevideo’da bir “Soykırım Müzesi” kurulması kararını onayladı, bu senenin 21 Ocak’ında 1915 olayları konusunda konuşurken “Türkiye tarihindeki bu karanlık sahife ile yüzleşmeli ve yaptığı vahşeti kabullenmelidir” dedi, “Ermeni Soykırımı’nın 100. Yıldönümü Organizasyon Komitesi” ne katılması için o gün yapılan daveti de kabul etti ve görevden ayrılacağı 1 Mart 2015’ten sonra Komite’nin çaışmalarında hazır bulunacağını bildirdi.

KİM DAVET ETTİ DERSİNİZ?

Uzatmayayım ve meselenin gözlerden kaçan bir başka tarafını sadece nakletmekle yetinip yorumu size bırakayım:

Başımıza neredeyse tâc ettiğimiz Sinyor Mujica, Soykırım Komitesi’nin faal bir üyesidir; Türkiye’ye bazı CHP’li belediyeler ile sivil toplum kuruluşlarının davetlisi olarak gelmiştir ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Çağdaş Türkiye İçin Değişim” başlıklı programında “CHP, sözde Ermeni soykırımı iddiası ile ülkemizin haksız önyargılarla suçlanmasına karşı bugüne kadar partimiz öncülüğünde sürdürülen kararlı duruşa sahip çıkmaya devam edecektir” diye yazar...

 

Alt 10 Kasım 2015, 10:18   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kılıçdaroğlu: Bunlar sözde CHP'li




Şu siyasetten nefret ettiğim kadar hiç bişey den nefret etmiyorum.. Konunun ne zaman kilitleneceği konusuda takip ediyorum.

__________________
Çok fedakarlık yapana kıymet verilseydi, yıllarca tarla süren öküze bıçak sürülmezdi..
 

 

Etiketler
bunlar, chpli, kılıçdaroğlu, sözde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sözde Elemanlar ve Sözde Sınıflar Swat HTML/CSS/JavaScript 0 06 Temmuz 2014 18:24
Sözde Dışbükeylik Liaaa Ödev ve Tezler 0 25 Nisan 2012 02:09