IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
59Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2016, 00:56   #11
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama




Ben ortada aktif bir küresel güç savaşı görmüyorum. Küresel güçlerle savaşmak yerine küresel güçlere yamanma derdindeyiz. Son 30 yıldır ülke dış politikasında değişen bir şey olmadı sadece Büyük Abi'nin bize biçtiği rol değişti. Türkiye'ye Ortadoğu abiliği payesi verdiler ancak o da çok uzun sürmedi. 1 parça toprağımızı gerisin geri kaçırdık. Hem de bir grup öfkeli genç yüzünden neyse işi buraya çekip durmak istemiyorum çünkü iş bu noktaya varınca maalesef ölü taklidi yapıyoruz.

100 sene sonra darbe CHP'ye yapıldı derler mi bilmiyorum ancak bildiğim bir şey var o da şu, mevcut güç odağına yakın tarihçiler cumhuriyetin Osmanlıya bir darbe olduğunu savunuyor. Buradan hareketle olasılıklar üzerine değil kesinlikler üzerine konuşalım. Cumhuriyeti yerin dibine sokup Osmanlıya karşı yapılmış bir darbe olarak gören bir zihniyetle karşı karşıyayız hatta aynı zihniyetin "üstad"ları Yunan işgalini bile cumhuriyetten yeğ tuttu. Bu noktada alakalı da daha fazla yorum yapmaya gerek yok çünkü bu fikirlerin savunulacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum.

Konumuz CHP'lilerin cenazesine sahip çıkıp çıkmayacağı değil bence ki CHP bu zamana kadar hiçbir teröristin cenazesine sahip çıkmamıştır. Sezgin Tanrıkulu gibi mimlenmiş ajanların konuşmaları ve davranışları CHP'ye mâl edilemez. Konumuz şu olmalı, mevcut iktidar partisinin yıllar yılı teröristlerle koyun koyuna olması. Yıllarca bugünün teröristleri devletin en üst kademelerine yerleştirildi bence bunu konuşmalıyız. Canlı bombaları davullarla zurnalarla yurda soktuk bence konumuzun birinci başlığı bu olmalıydı. Suriye'de savaşan cihatçı, terörist kim varsa yurda soktuk bundan da bahsedelim bence.

Bu noktada olaylara realist yaklaşmakta fayda var. Siyaset en çok duyguların ekmeğini yer o yüzden 14 yıldır başımızda bu iktidar var. Bugün ülkede bombalar patlarken hala 1930'da camileri ahır yaptılar, İÖ 500 yılında imam hatipleri kapattılar falan diye konuşuyorsak ortada ciddi bir algı çalışması var. Konuşmamız gereken neden bu canların yitip gitmesiyken algı öyle bir tersine döndü ki suçlu yine Kemalizm ve CHP oldu.

Klasik bir yanlışa düşüyoruz. A haber ve diğer Ak-it tayfa bu algı oyunlarında son derece başarılı oldular. AKP karşısında kim duruyorsa hepsini CHP çatısı altında topladılar. Birleşik Haziran Hareketi Kartalda bir miting düzenledi birkaç hafta önce ve mitinge HDP il/ilçe örgütleri katıldı, CHP İstanbul örgütü de katıldı ve daha bir çok örgüt katıldı. Yanlış hatırlamıyorsam miting'in ana sloganı "Boyun eğmeyeceğiz" di. Ancak Hilal Kaplan gibi kalemini üç kuruşa satanlar photoshopla, yalanla dolanla mitingi CHP'nin gerçekleştirdiğini iddia ettiler ve CHP - PKK el ele diye manşet attılar ve bu insanlar sağda solda "ahlak, adalet ve ÖRNEK MÜSLÜMANLIK" dersi veriyor. İşte CHP bu şarlatanlara karşı. Sen bu insanlar islamı temsil ediyor diyorsan eyvallah ancak bana göre bu kalemi satılmışların cehennemin en alt katmanında yeri hazır.

Özetle, CHP islam düşmanı değil, ikiyüzlü siyasal islam düşmanı tıpkı 100 sene evvelki Atatürk gibi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 14 Aralık 2016, 01:23   #12
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama




Sevgili dostum , ben ortada küresel güç savaşı görmüyorum derken haklısınız. Siz hiç birşey görmüyor , görmek istemiyorsunuz. Chp'nin ''sini bişkin yiptirmiciz'' dediği adam bu ülkeyi 1839 dan , 2017 ye getirdi. Bu konulara hiç girmeyecektik aslında karlofça anlaşmasından bu yana moralim bozuk azizim.

Daha fazla uzatmaya da gerek yok , yazılara dökerek saatlerce anlatılacak konular bunlar zaten. Salt partizanlık yapmayalım ufak örneklerden büyük şeyler görelim. Can Dündar meselesin de bile İngiliz konsolos başta olmak üzere bütün Ab elçileri ve konsolosları mahkemedeydi... lafın tamamı ahmağa söylenir. Rıza Zerrap meselesinde bile bize tutuklu yargılama yapma diye öğüt verenler . 1 senedir adamı içeride tutuyorlar ve yargılanmadı daha. Rıza zerrap savunuculuğu yapmadan söylüyorum bunu.

Avrupa'nın hangi ülkesinde deaş siyasi örgüt kurabilir. Gazete , dergi , internet yayını yapabilir? Utanmaz adam çıkıp alçakça (KK yı kast ediyorum) eline silah almayan birine terörist diyemeyiz diyor Kim diyor? Chp diyor. Türkiye'nin çıkarlarına zarar veren can dündar kahraman , amerika çıkarlarına zarar veren rıza terörist olur.
Binanaleyh , CHP yakında yine amerika ve avrupaya bayii toplantısına gidecektir. Tarih tekerrürden ibarettir.
Gerçekten vatan sever Chp'iler de otursun , uzun uzun düşünsünler bin okusun, bir yazsın. sonra bir çay koysunlar beraber içelim.

 

Alt 14 Aralık 2016, 01:32   #13
Çevrimdışı
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama




Forumda ki her benzer konu gibi bu konuda islam ve din üzerinden yürüyor sürekli mevcut yönetimin her sıkıştığında dini kullanarak işin içinden sıyrılma çabası toplumun bireylerine de bulaşmış. Konu başlığı ile alakası olmayan bir yol haritası çizilmiş, konuya kendi yorum ve düşüncelerini aktaramayan insanlar kendilerine yakın gelen yorumları beğenerek desteklemiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
toplumun temel sorunu da bu işte, başka insanlar tarafından yönetilmeye alışmış bir topluluk var, ülkede yıllardır iç savaş var bir çok sivil vatandaş öldürüldü sayısını unuttuğumuz güvenlik görevlileri öldürüldü bu durumda suçlu mevcut iktidar mı yoksa kısıtlı imkanlarla muhalefet yapamaya çalışan diğer bir parti mi ? Bunca ölümlere rağmen tek bir istifa yok, sorumluluk alan yok, terörün bitmesi için tüm imkanlar elindeyken bitirme yerine daha da artmasını sağlayan bir zihniyeti mi desteklemek gerekiyor. Chp iyi muhalefet yapamıyor olabilir çünkü bütün güç ve imkanlar mevcut yönetim de, kanlı eylemler yapan hangi terör örgütü olursa olsun bunlara destek veren koruyup kollayan tüm insanların bu ülkeden temizlenmesi gerekiyor, mevcut yönetim çok uzun süredir bu ülkeyi yönetiyor başarısız olduğu gerçeği çok açık ve net ortadadır, ülkede sadece kendi menfaatlerini düşünenler sırf mevcut yönetim güçlü diye peşinden gidip destek olmaya çalışıyor, çünkü karşısında duranlar bir şekilde fişleme yöntemi ile toplumdan dışlanıyor, insanların hedefi hâline getirilip günü kurtarmanın keyfî sürülüyor. Sadece belirli kişiler bu toplumda ferah şekilde yaşam sürüyor, önce yaşam kalitesini arttırmak gerekiyor en önemli konu olan terör bitirilme ve berbat olan ekonomi düzeltilmelidir, eğitim sistemdeki yanlışlar dan vazgeçilmeli herkes inançları doğrultusunda saygı görmeli, insan hak ve özgürlükleri herkes için eşit olmalı belki de bunlar gerçekleştiği zaman yaşanabilir bir toplum kalır herkese, insanlar siyasî düşünceleri, çatışmaları, ayrışmaları bir kenara bırakıp terör laneti ile hep beraber birlik içerisinde savaşmak zorunda, bu ülke herkesin hepimizin tüm insanlara yetecek kadar yaşam alanı var, bizler burada bile birbirimizle anlaşmazlıklar yaşarken bazı şeylerin gerçekleşmesi de çok kolay olmuyor..

__________________
Hiçbir şey istediğim yok senden felek!
Ama yine de ucuz olsun ekmek
Ve pahalı olsun insan hayatı...
‘R.Hamzatov’
 

Alt 14 Aralık 2016, 01:40   #14
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama




Run Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Forumda ki her benzer konu gibi bu konuda islam ve din üzerinden yürüyor sürekli mevcut yönetimin her sıkıştığında dini kullanarak işin içinden sıyrılma çabası toplumun bireylerine de bulaşmış. Konu başlığı ile alakası olmayan bir yol haritası çizilmiş, konuya kendi yorum ve düşüncelerini aktaramayan insanlar kendilerine yakın gelen yorumları beğenerek desteklemiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
toplumun temel sorunu da bu işte, başka insanlar tarafından yönetilmeye alışmış bir topluluk var, ülkede yıllardır iç savaş var bir çok sivil vatandaş öldürüldü sayısını unuttuğumuz güvenlik görevlileri öldürüldü bu durumda suçlu mevcut iktidar mı yoksa kısıtlı imkanlarla muhalefet yapamaya çalışan diğer bir parti mi ? Bunca ölümlere rağmen tek bir istifa yok, sorumluluk alan yok, terörün bitmesi için tüm imkanlar elindeyken bitirme yerine daha da artmasını sağlayan bir zihniyeti mi desteklemek gerekiyor. Chp iyi muhalefet yapamıyor olabilir çünkü bütün güç ve imkanlar mevcut yönetim de, kanlı eylemler yapan hangi terör örgütü olursa olsun bunlara destek veren koruyup kollayan tüm insanların bu ülkeden temizlenmesi gerekiyor, mevcut yönetim çok uzun süredir bu ülkeyi yönetiyor başarısız olduğu gerçeği çok açık ve net ortadadır, ülkede sadece kendi menfaatlerini düşünenler sırf mevcut yönetim güçlü diye peşinden gidip destek olmaya çalışıyor, çünkü karşısında duranlar bir şekilde fişleme yöntemi ile toplumdan dışlanıyor, insanların hedefi hâline getirilip günü kurtarmanın keyfî sürülüyor. Sadece belirli kişiler bu toplumda ferah şekilde yaşam sürüyor, önce yaşam kalitesini arttırmak gerekiyor en önemli konu olan terör bitirilme ve berbat olan ekonomi düzeltilmelidir, eğitim sistemdeki yanlışlar dan vazgeçilmeli herkes inançları doğrultusunda saygı görmeli, insan hak ve özgürlükleri herkes için eşit olmalı belki de bunlar gerçekleştiği zaman yaşanabilir bir toplum kalır herkese, insanlar siyasî düşünceleri, çatışmaları, ayrışmaları bir kenara bırakıp terör laneti ile hep beraber birlik içerisinde savaşmak zorunda, bu ülke herkesin hepimizin tüm insanlara yetecek kadar yaşam alanı var, bizler burada bile birbirimizle anlaşmazlıklar yaşarken bazı şeylerin gerçekleşmesi de çok kolay olmuyor..


Gregor Samsa bir sabah uyandığında kendisini dev bir böceğe dönüşmüş olarak buldu. Siz de birazdan Mahmut Tuncer'e dönüşüp halay çekeceksiniz sanki.
Çayın altını yaksanız?

 

Alt 14 Aralık 2016, 02:03   #15
Çevrimdışı
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çayın altını yaktım abicim, kaçak çay severim bu arada belki bir gün ısmarlamak istersin. Dönüşüm güzel bir kitap belki de merak edip okuyanlar olabilir, yeniden yorumlarını okumak güzel, her ne kadar bu konuda mesajları alışılmışın dışında çok net vermeye çalışmış olsan da sana pek katıldığım söylenemez, kıvrak zekâ ve ironi konusunda harikasın bunu seviyorum, yalnız senin George Samsa karakteri ile bana verdiğin cevabı anlayacak insanları bulman çok zor, saygılar abicim.

__________________
Hiçbir şey istediğim yok senden felek!
Ama yine de ucuz olsun ekmek
Ve pahalı olsun insan hayatı...
‘R.Hamzatov’
 

Alt 14 Aralık 2016, 15:53   #16
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama




Skandal! CHP'liler Adana'daki Yangın Taziyesine 'Göbek Atarak' Gitti
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Canlı bombanın evine taziyeye gitmeleri çok normaldir. Onlar için bunlar sorun teşkil etmiyor

Kaynak : haber365

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Parayı Hayatınızın Her karesinde bulabilirsiniz ama Dostu Her zaman bulamazsınız.

Konu Wizard tarafından (14 Aralık 2016 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link kaldirilmis, kaynak eklenmistir.
 

Alt 14 Aralık 2016, 17:59   #17
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama




Avrupa 17. yuzyil'da "Otuz yil" ile bu din ve mezhep savaslarina son vermistir. Darisi 21. yuzyil'da Ortadogu'nun basina.

 

Alt 14 Aralık 2016, 21:49   #18
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama




Demin uzun bir şey yazdım ancak database hatası verdi yeniden yazmaya üşeniyorum özetleyeyim. Türkiye Cumhuriyeti yalanlar ülkesi. Ne kadar çok yalan o kadar çok mürit. Bilim nerede ? Akıl nerede ? Etik nerede ? 70 yıl öncede kaldı. Ne zaman siyasal islam ülkeyi ele geçirdi o zaman ne bilim kaldı ne akıl. Önce ülkenin en yetkin kurumlarının üzerine kara bulut gibi çöktüler ve Köy Enstitülerini kapattılar. Sonra üniversitelere çöreklendiler oraları karıştırdılar. Sonra ellerinde hiçbir şey kalmayınca dine çöreklendiler. 1839 değil de 1939'dan sonrasının hikayesi bu. İşte bu şekilde 2017'ye geldiler. Şuan din çok popüler olabildiğince sömürülecek ve günü geldiğinde bir kenara atılacak tıpkı diğerleri gibi. Siyasal islamın ahlağı yoktur, yalan onun en güçlü yeteneğidir. Ha bir de algı operasyonları var.

Dev aynasından boy aynası seviyesine inersek gerçekleri daha net görebiliriz. Türkiye hangi küresel savaşın içerisinde ? Hangi envanterle bu savaşı yürütüyor ? Güney Kore yapımı Altay tanklarıyla mı ? yoksa İsveçten getirtilen yerli otomobil(!!!!)le mi ? ya da ürettiğimiz uçak koltuğu ile mi ? Daha don lastiği üretememişiz, gübreyi İsrail'den - hatırla bu İsrail biraz önce teröristti ancak el muhtaçsa teröristle de ticaret yapabilirsin çünkü siyasal islam rules^^- buğdayı bilmem nereden alıyorsun.

Bilmem A Haber yayın yaptı mı bu konuda, Küçük Adam "İŞİD öfkeli bir grup genç" ya da "Kendini patlatmadan bir şey yapamayız". O "Hoca" bunları derken duyar tayfa neredeydi ? Yine KK ne demiş onu mu irdeliyorlardı ?

Mevzu CHP falan değil mevzu bariz bir Atatürk düşmanlığı. Atatürk 90-100 yıl evvel Yunan yanlısı siyasal islam artıklarını kesti bugün akılları sıra o vatan hainlerinin öcünü alıyorlar. Onlar da vatan hainiydi bugünkü siyasal islam da. Bu gerçek eminim kudurtuyor islamcıları ama öyle.

 

Alt 15 Aralık 2016, 00:17   #19
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama




darya dadvar - navai

 

Alt 15 Aralık 2016, 01:21   #20
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama




Mevcut CHP Atatürk'ün ilkelerine bağlı bir CHP değildir. İzledikleri politika tamamına katılmamız mümkün değildir. Fakat farkındaysanız Kemalist düşünceye sahip olan insanlar CHP'yi yeri geldiğinde eleştiriyor. Peki aynı durumu AKP için söyleyebilir miyiz? Bugün AKP'yi izlediği politikaların yanlış olduğunu söyleyen AKP'li köşe yazarı görebilir misiniz? Diyelim gördük peki yarın FETÖCÜ, PKK'lı, Ergenekoncu diye içeri atılmayacağının garantisini verebilir misiniz? Cevap belli HAYIR !
CHP'nin yanlışlarını oturalım konuşalım eyvallah! Peki CHP AKP döneminin iktidar olduğu süre içerisinde bu ülke için bir tane bile mi faydalı bir iş yapmadı? Hadi icraatını görmedik diyelim. Yahu mecliste 1 tane bile mi doğru önergede bulunmadı arkadaş! Açın bakın CHP önergelerine .... Mecliste 1 tane CHP önergesi geçmiyor arkadaşlar. Peki bunun hesabını sormak için CHP'li mi olmak gerekir? Buna tepki göstermek için? AKP 'ye hesap sorulması gerekmiyor mu? Açın bakın lütfen red edilen önergelere belki birine aklınız yatar sahi AKP neden bunu red etmiş ki diye kendi kendinize sorarsınız.
Peki bir insan niye AKP'yi bunca hatalarına rağmen savunur? Niye takım tutarcasına AKP'yi tutar? Fetullah Gülen'in Hoca olduğu sıralar Devlete sızdı diyen muhalefet partilerine "Buna kargalar bile güler" diyenlerden neden hesap sormuyorsunuz? Oslo, Dolmabahçe olayları glu arkadaşımızın dediği gibi artık bu örnekleri vermekten bıktık. Fakat bir AKP'li bunlara nasıl olurda tepki göstermez. Peki Mavi Marmara olayında hatırlar mısınız Erdoğan Filistin'e yardım ayağına bir gemi dolu insanı ölüme kendi elleriyle göndermişti. Üstelik bunun üzerinden de iyi siyaset yapmıştı. Şimdi ne diyor? O dönemin Başbakan'ından mı izin aldınız? Bu çelişkiye niye kimse tepki göstermez? Dün yaptıklarını bugün inkar eden birinin arkasından nasıl gidebiliyorsunuz? AKP'nin yaptıklarını CHP yapmış gibi bir AKP'liye anlatın lütfen sonra oturun izleyin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

 

Etiketler
chp' den açıklama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HDP'den açıklama Seth Haber Arşivi 0 09 Ekim 2014 12:21
TFF'den açıklama Seth Spor Haberleri 0 12 Eylül 2014 19:50
ABD'den şok açıklama Feronia Haber Arşivi 0 22 Aralık 2009 12:54