IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
5Beğeni(ler)
  • 2 Post By esekherif
  • 1 Post By AsiRuh
  • 2 Post By Togepi

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2018, 17:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Son Dakika: Muharrem İnce'den seçim sonrası ilk açıklama




Muharrem İnce geçici seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk kez konuştu. İnce yaptığı açıklamada FETÖ'cü hesaplar tarafından paylaşılan, "Muharrem İnce kaçırıldı" yalanına tepki gösterdi


CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce geçici seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk kez konuştu.

İnce yaptığı açıklamada FETÖ'cü hesaplar tarafından paylaşılan, "Muharrem İnce kaçırıldı" yalanına tepki gösterdi.

"Beni kimse tehdit etmedi. tehdit edecek adamda yeryüzüne gelmedi" diyen İnce, "bunlar şizofren hasta insanların uydurmaları." şeklince konuştu.

İnce konuşmasına başlamadan önce TRT muhabirinin dışarı çıkmasını istedi.

İnce'nin açıklaması şöyle;
Beni kimse tehdit etmedi. tehdit edecek adamda yeryüzüne gelmedi eşimi kaçırmışlar beni tehdit etmişler falan bunlar şizofren hasta insanların uydurmaları. 15 milyon yurttaşımız bana oy verdi hedefimiz 15 milyonu 30 milyon yapmak. eğer cumhurbaşkanlığı seçiminde 15 milyon veriyorsa kısa sürede 30 milyon yapılabilir, bunun için uğraşacağım. Diğeri de sayın Erdoğan, artık bugünden sonra AKP genel başkanı gibi davranmayınız. Herkesi kucaklayınız. Benim sloganımı kullanmanızı tavsiye ederim hepimizin cumhurbaşkanı olun bu gerginliğe son verin herkesi kucaklayın ben seçilseydim öyle yapacaktım. Bu seçim ilan edilme biçiminden sonuç açıklamasına kadar adaletsiz bir seçim olmuştur. Seçime kan bulaşmıştır. Seçim sonuçlarında açıklanmaya muhtaç noktalar bulunmaktadır. Seçim sürecinde oylara müdahale edilip usulsüzlükler yaşandığını gördük

Seçim sonuçlarını kabul ediyorum. Bugünden itibaren uygulamaya giren rejimin ne kadar büyük bir tehlike olduğuna dikkat çekiyorum. Türkiye için büyük tehlike olarak devam edecektir. Bunu yaşayıp bedelini hep birlikte ödeyeceğiz. Türkiye 143 yıldır inişli çıkışlı sürdürdüğü parlamanter sistemle bağını kopartmıştır. Toplumsal barışımızı tehdit eden faktörler başımızda olmaya devam edecektir. Tek adam sistemine geçilmiştir geleceğimize dair endişe ve kaygılarımız olmaya devam edecektir. Biz ne olursa olsun halkımızla bütünleşmeye devam edeceğiz. Tükiye Erdoğan ve kadrolarıyla yaşamını sürdüremez, sorunlarımızın nedeni kendileridir. Sorunun nedeni olanlar sorunu çözemez. Şunu biliyoruz yapılan herşey bir şekilde eksiklikler içerebilir, o halde eksikliklerimizi tamamlamamak zorundayız. Türkiye herkesin Türkiyesi olana kadar mücadelemiz sürecektir. Bu süreçte birbirimizi güvenmek en büyük gücümüz olacaktır. Benim gündemim Türkiye'dir. Hepimizin de öyle olmaya devam etmelidir. 15 milyon insan bana güvenip oy vermiştir. Bunda gençlerin payının büyük olduğunu biliyorum. Sizlerin bana olan güveni olduğu sürece ben bu mücadeleyi sürdürmeye devam edeceğim. Beni ramazan sıcaklarında meydanlarda yalnız, bayraklarımızı asan partililerimize, güvenliğimizi sağlayan emniyet güçlerimize bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesten özür diliyorum.

Seçim sonuçlarının ardından basın açıklaması yapan Muharrem İnce, toplantı salonunda TRT'ye tepki göstererek çıkmalarını istedi.

24 Haziran seçimlerinin ardından CHP Parti Merkezi'nde bir basın açıklaması yapan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, basın toplantısına katılan basın organlarının arasında TRT’ye ‘Mitinglerimi göstermeyenin burada ne işi var’ diyerek tepki gösterdi ve dışarı çıkardı.


ulusal.com.tr


Konu Mara tarafından (25 Haziran 2018 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: Sondaki ŞEY silindi*
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Haziran 2018, 17:18   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Dakika: Muharrem İnce'den seçim sonrası ilk açıklama




izledim abi gereken neyse dürüstçe anlattı her zamanda arkasındayız oda seçim kararlarına saygı duydu duymakta zorundayız vatana millete hayırlı olsun.

"Beni kimse tehdit etmedi. tehdit edecek adamda yeryüzüne gelmedi" diyen İnce, adam adam : )

__________________
İstersem bırakırım dediğim herşeyin müptelasıyım iradem zayıf değil tutkularım güçlü
 

Alt 25 Haziran 2018, 17:30   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Dakika: Muharrem İnce'den seçim sonrası ilk açıklama




Hatalarını kabul eden, eksiklerini gören, açık yüreklilik ile özür dileyen bir siyasetçi vardı karşımızda. -Tıpkı kendisine yakıştığı gibi- Aynı inanç ve kararlılık ile kaldığımız yoldan devam derken, yenilgisini de tüm alçak gönüllüğü ile kabul edip, tebrik etmesini de bildi. Siyasette uzun zamandır görmek istediğimiz diyalogları yine onun yaptığı basın toplantısı sayesinde Akp kanalından da aynı güzel şekilde karşılık geldi.

Son olarak ; Kazandığında herkes yanında olacaktır, önemli olan kaybettiğinde de aynı desteği verebilmek. Benim en başından beri tezim,duruşum ve düşüncem belliydi,yanılmadım da. Ama umut etmek de güzeldi, birlik olabilmek de.. İçimizde çiçekler açtırdığın için teşekkür ederim ederim kendi adıma.

 

 

Etiketler
....


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Sanem Haber Arşivi 0 04 Mayıs 2018 15:06
Son Dakika! Erken Seçim Açıklaması Sonrası Dolar Geriledi yaSmin Ekonomi Haberleri 1 18 Nisan 2018 17:07
Muharrem İnce'den B planı Seth Haber Arşivi 0 12 Eylül 2014 20:11
Muharrem İnce'den istifa açıklaması Seth Haber Arşivi 0 14 Ağustos 2014 21:45
Muharrem İnce'den 4+4+4 açıklaması PassioN Haber Arşivi 0 11 Mart 2012 16:29