IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ekim 2018, 10:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vahşetin zanlısı, genç kadını, ‘Ya benim olursun ya da ölürsün’ diye tehdit etmiş




Bursa'da ayrılmak istediği erkek arkadaşı Ümit Varol (30) tarafından üzerine benzin dökülüp yakılarak öldürülen Şengül Vatansever'in (35), olay günü tedavi gördüğü hastanede polise verdiği ifade ortaya çıktı. Vatansever'in, ifadesinde, "Araçta beni tehdit etmeye başladı. 'Ya benim olursun ya da ölürsün´ diye bağırmaya başladı. Araçtan indiğim sırada peşimden indi. Bagajdan benzin çıkardı. Arkamdan üzerime döktü sonra da ateşledi. Ben yolda yanarken, o aracına binerek kaçtı" dediği belirlendi.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi 4’üncü Çakmak Sokak’ta, 25 Eylül Salı günü meydana gelen olayda, eşinden boşanan Şengül Vatansever, Kütahya Domaniç’ten gelen erkek arkadaşı Ümit Varol tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldı. Varol, 2 çocuk annesi genç kadını ağır yaralı bırakıp kaçtı.

Vatansever, yardımına koşan vatandaşlar tarafından ambulans ile Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada kendisi de yanan Ümit Varol, polis tarafından yakalandı. Durumları ağır olan Vatansever ile Varol önce Kocaeli’nin Derince ilçesindeki yanık merkezine buradan da İstanbul’a sevk edildi. Şengül Vatansever, 27 Eylül Perşembe günü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Vatansever, 28 Eylül Cuma günü Bursa’da gözyaşları arasında toprağa verildi.


İstanbul Bağcılar Devlet Hastanesi Yanık Merkezi’nde tedavisi süren Ümit Varol’un sağlık durumunun iyiye gittiği, hayati tehlikeyi atlattıktan sonra Bursa’ya getirilip, ifadesinin alınacağı öğrenildi.


‘YA BENİM OLURSUN YA DA ÖLÜRSÜN’ DİYE TEHDİT ETMİŞ

Tüyler ürperten cinayete kurban giden Şengül Vatansever’in, olay günü tedavi gördüğü hastanede polise verdiği ifade ortaya çıktı. Hastanede 3 gün hayata tutunmak için mücadele veren Vatansever’in dehşet anlarını anlatırken şunları kaydettiği öğrenildi:
“Ümit Varol beni telefonla arayarak görüşmek istedi. ‘Millet İlkokulu yanında buluşalım’ dedi. Ben de tam o sırada kızımı okula bıraktığım için orada bulunuyordum. Sonra kendisine ait otomobille yanıma geldi. Ben de konuşmak için araca bindim. Kendisiyle arkadaşlığımız bitmişti. Araç içerisinde beni tehdit etmeye başladı. ‘Ya benim olursun ya da ölürsün’ diye bağırmaya başladı. ‘Ben seni istemiyorum, bu iş daha önceden bitti. Beni bir daha arama’ dedim. Ben araçtan indiğim sırada peşimden indi. Bagajdan benzin çıkardı. Arkamdam üzerime döktü, sonra da ateşledi. Ben yolda yanarken, o aracına binerek olay yerinden kaçtı. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim.”

‘MESELE SEVMEK DEĞİL’
Şengül Vatansever’in sosyal medya hesabından 2 Eylül’de yaptığı son paylaşım, yürek burkmuştu. Vatansever’in son paylaşımında, “Mesele sevmek değil azizim; kime sorsam herkes seviyor zaten. Mühim olan güzel sevebilmek, kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan” ifadelerini içeren bir görsele yer verdiği görülmüştü.
DHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bursa, cinayet, tehdit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir'in Katil Zanlısı Refleks Gereği Ateş Etmiş MasteR06 Haber Arşivi 0 07 Eylül 2016 11:17
Ece Erken'i, Boşanmak İstediği Eşi Ölümle Tehdit Etmiş! Lucifer Haber Arşivi 0 07 Temmuz 2015 10:31
Mahçupyan'ı da tehdit etmiş! Desmont Haber Arşivi 0 08 Aralık 2014 23:10
Kırmızı ruj kadını genç gösteriyor Zen Makyajın Püf Noktaları 0 22 Mart 2013 13:59
Baltalı vahşetin zanlısı çiftin çocukları tanıklık yaptı Angel Haber Arşivi 0 25 Eylül 2008 23:47