🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Evet Evet, Açılıp Saçılınca Daha Demokrat ve Çağdaş Olunuyor Zaten Kara Çarşaf Çok Kötü Böğğ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 600 Yıl Hüküm Sürmüş Osmanlı Zaten Zaten Hep O Kara Kara Çarşafları Giydikleri İçin Bu Hükmünü Yitirmiş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hazerfeni, Piri Reis'i kesin bu latif alfabesine geçselerdi kadın haklarına çok daha saygılı olurlardı öcüü cıss aman arap ülkelerindeki yasalara da bakın sonra islam dininin gerektirdiği şeylerden bahsederlerdir bunlar bizlere uygun değil değil mi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şimdiki arapların yaptıklarınıda görüyoruz.şöyle geçmişe bir gidelim bu ülkeyi satan kimmiş.tarih bunların hepsini yazıyor.valla kusura bakmasın ama onlar sadece din tüccarı
__________________ İyi Kadınlar **** Adamlara, Hiç Kadınlar İyi Adamlara Yar Oldukça Aşk Kimsenin Yanına Kar Kalmayacak. Ruhsuz