04 Şubat 2012, 22:22 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Çin Böreği Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çin Böreği Malzemeler 200 gr. kıyma 4 adet yufka 2 yemek kaşığı sıvıyağı 1 adet kuru soğan 2 adet havuç 6 yemek kaşığı kıyılmış lahana 6 yemek kaşığı galeta unu 2 adet yumurta Tuz Karabiber Tarifi Sıvıyağda kıymanın suyunu çektirin. Soğan, rendelenmiş havuç ve ince kıyılmış lahanayı içine katın. Kısık ateşte pişirin. Tuz ve karabiberi atın. Yufkayı tezgaha serin. Pasta tabağını üstüne koyun. Etrafını keserek, yuvarlaklar elde edin. Harcı yufkaya koyun. Kenarlarını içine katlayın. Bohça yapın. Önce una sonra yumurtaya, sonra tekrar una batırın. Bol yağda kızartın. Soya sosuyla servis yapın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Alıntı | |
|
Etiketler |
cin, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kayseri Böreği | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ocak 2011 08:48 |
Çin Böreği | Afrodit | Hamur İşleri | 0 | 26 Ekim 2010 13:09 |
Buzdolabı Böreği | Afrodit | Hamur İşleri | 0 | 30 Eylül 2010 15:01 |
Çark Böreği | Süslü | Hamur İşleri | 1 | 12 Mart 2009 18:28 |
Dızmana Böreği | Süslü | Hamur İşleri | 0 | 11 Kasım 2008 20:58 |