IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11 Mart 2021, 16:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beze




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Beze Tarifi İçin Malzemeler

1 yumurta akı (oda sıcaklığında olmalı)
1 çay bardağı pudra şekeri
1 tutam tuz
1-2 damla sirke
İsteğe bağlı olarak çay kaşığının ucuyla toz gıda boyası

Beze Tarifi Yapılışı

Öncelikle oda sıcaklığındaki yumurta akımızı köpük köpük olana kadar çırpalım.
İçerisine pudra şekerimizi ekleyip çırpmaya devam edelim.
Pudra şekeri iyice karışıp eridikten sonra çırpmaya ara vermeden tuz, sirke ve gıda boyamızı da ekleyip çırpmaya devam edelim.
Kabı çevirdiğimizde akmayacak kıvama geldiyse karışımımızı dilediğimiz şekli vererek yağlı kağıdımızın üzerine sıkalım.
Önceden 100 dereceye ısıtılmış fırında 1 saat pişirelim.
1 saat sonunda fırını kapatarak 20 dakika fırın içerisinde soğumasını bekleyelim.
Soğuyan bezelerimizi tüketebiliriz, afiyet olsun.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
beze, tarifi, yapilisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gıda Boyasız Mereng (Beze) NurSima Hamur İşleri 0 11 Mart 2021 15:45
Greyfurt soslu beze tarifi Fragile Yemek Tarifleri 2 15 Mart 2020 09:21
Türk Kahveli Beze Sarya Kek Tarifleri 1 11 Ocak 2020 23:19
italyan Usulü Beze Tarifi Sevda Dünya Mutfakları 0 02 Nisan 2011 06:57