26 Ocak 2012, 20:24 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Rezeneli Ayran Malzemeler 1 tatlı kaşığı rezene tohumu 4 yemek kaşığı yoğurt 1,5 su bardağı su Hazırlanışı Rezene tohumları suda geçirilip tozu atıldıktan sonra 1,5 su bardağı sıcak su ile ağzı kapalı şekilde demlenir. Demlenip soğuyan rezene çayı ayran yapılacak kaseye süzülür. Yoğurt ilave edilip, iyice çırpıldıktan sonra servis edilir. | |
|
Etiketler |
ayran, rezeneli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Soğuk Ayran Aşı | Lady | Çorbalar | 1 | 02 Temmuz 2010 22:33 |
Rezeneli Sebzeli Kuzu | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 23:43 |