![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem Alıntı:
illa okumak istiyorsanız bırseylerı ılla kıtap uzerıne basılı olması sart degıl murekkebın (: tabi kı ormanlarımız yasam yasayan canlılarımız ? zaten gıt gıder heryer tas duvar oluyor keza yakında ormanda kalmayacak ... keza basılı bırseyı okumanıza gerek yok maşallah (: sız forumdan yazın ben okurum ..... okur yazarlılığım cok az okumak hoşuma kaçıyor ? Sır konu acar eskısı gıbım aynen .. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:09 -->-> Daha önceki mesaj 10:05 -- Alıntı:
Agaçları .. keza ben genelde hayat uzerınden agır kıtaplar okuduğum ıcın .. insanın normal ruh halını kaldırmacak kadar anlam taşıyan kıtaplar okudum .. 32 senedır okuyorum yane .. beynım bazen eror verıyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ? |
|
|
|
|
|
Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem tebrik ediyorum sizi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e verilebilecek en nayif cevabı verdiniz. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi, döner boğazınızda kaldıysa size ayran ısmarlayabilirim. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım ne işle mesgulsunuz neler yaparsınız? |
Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem @Ocean beyefendi insanlara ne kadar teşekkür edip kibar nayif konuşsam da,gerek bir karadenizli Lazkızı olarak gerekse yaradılış kişilik yapımdan kaynaklı olarak keskin çizgileri olan sert biriyimdir.Ve vermem gereken cewabı verdim hepsi bu. Ben bunun için özel bir çaba harcamadım,tebrik edilmeyi de hak etiğimi düşünmüyorum dolayısıyla olması gerekendi :) --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:38 -->-> Daha önceki mesaj 12:29 -- Alıntı:
Neler yaparım kısaca özet geceyim çalışıyorum yarım gün özel bir kolejde onun dişin da kitaplar,tiyatro etkinlikleri,kick boks macarını takip ediyorum zaman buldukca,forumlar da zaman geciririm ki mesleğimle ilgili forumlar da var.İrc' sunucum var orayla ilgilenirim.Ara da gezerim,bazen hiç bir şey yapmam zamanı kendime tahsis eder kendimle ilgilenir kendime zaman ayırıp kendimi dinlerim.Çok geveze biriyimdir,şiir yazmak bir tutkudur şiir yazarım.Tarihimizi tarihi çok severim :) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:44. |